Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Karvalju un Koulam savainojumi

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Karvalju un Koulam savainojumi
Džo Kouls
Foto: AP

Divi Londonas "Chelsea" futbola kluba futbolisti pēdējā Premjerlīgas spēlē pret "Hull" (3:0) guvuši savainojumus. Neveiksminieki ir Rikardu Karvalju un Džo Kouls.

Atgādināsim, ka Londonas klubs izbraukumā tikās ar "Hull" futbolistiem, kuri šosezon bija demonstrējuši lielisku sniegumu. Lai arī "Chelsea" uzvarēja ar pārliecinošo 3:0, tomēr spēle nebija tik viegla.

Komandas galvenais treneris Luišs Felipe Skolari bija priecīgs par izcīnīto uzvaru, taču pastāstīja arī to, ka divi komandas spēlētāji šajā mačā guva savainojumus: "Rikardu Karvalju varētu nespēlēt vismaz trīs nedēļas, jo viņš mača izskaņā guva diezgan nopietnu gurna savainojumu. Tāpat savainojumu guva Džo Kouls, kurš tika nomainīts jau otrā puslaika sākumā." Treneris gan izteica cerību, ka viņš būs spējīgs nedēļas nogalē palīdzēt komandai.

"Chelsea" šobrīd ar izcīnītajiem 23 punktiem desmit spēlēs ieņem otro vietu. Nākamo spēli Londonas klubs aizvadīs jau sestdien, kad savā laukumā uzņems "Sunderland" futbolistus.

Izmantotie resursi:
chelseafc.com

  +1 [+] [-]

, 2008-10-30 14:19, pirms 16 gadiem
gan Carvalju gan J. Cole tiko atguvas no traumas, bet nepaiet ilgs laiks un atkal nakama klaat!!!

  +2 [+] [-]

, 2008-10-30 15:04, pirms 16 gadiem
Jaa, Chelsea speleetaajus Visvairaak savainojumi vajā!

  -1 [+] [-]

, 2008-10-31 09:18, pirms 16 gadiem
vajadzēja Cola vēl atpūtu dot trešdienas mačā. lai izārstētos pa visiem 100% no vecās traumas. Carvalju nevis gurnu savainoja, bet kājas paceles cīpslu savainoja. Pret Colu asi nospēlēja un šis vairs nevarēja turpināt spēli.
Ceram uz drīzu atvesaļošanos