Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Tottenham'' atlaiž Ramosu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

''Tottenham'' atlaiž Ramosu
Huande Ramoss
Foto: digitale

Anglijas Premjerlīgas klubs ''Tottenham Hotspur'' no galvenā trenera amata atlaidis spāņu treneri Huandi Ramosu. Tāpat bez darba palicis arī Ramosa asistents Guss Pojets un kluba sporta direktors Damjēns Komolli.

''Tottenham'' kluba paziņojumā teikts: ''Klubs paziņo, ka sporta direktors Damjens Komolli, treneris Hunade Ramoss, trenera asistents Guss Pojets, kā arī otrās komandas treneris Markos Alvarezs pamet klubu. Mēs vēlam viņiem veiksmi.''

Paredzams, ka šodienas Premjerlīgas spēlē pret ''Bolton'' Londonas klubu vadīs attīstības vienības vadītājs Klaivs Alens un jaunatnes komandas treneris Alekss Ingletorps.

''Tottenham'' iecēla Ramosu par savu treneri 2007. gada 27. oktobrī. Ramosa vadībā klubs pirmajā sezonā ieguva Anglijas Līgas kausu, finālā ar 2:1 papildlaikā pārspējot ''Chelsea''. Taču šī sezona uzsākta pagalam nesekmīgi. Pēc pirmajām astoņām spēļu kārtām Anglijas Premjerlīgā ''Tottenham'' ar diviem puntkiem atrodas pēdējā vietā. Ramosa pēdējā spēle pie ''Tottenham'' stūres bija ceturtdien UEFA kausa izcīņā, kad izbraukumā ar 0:2 tika zaudēts Itālijas ''Udinese'' komandai.

Kā viens no galvenajiem pretendentiem uz Ramosa vietu ''Tottenham'' klubā tiek minēts tagadējais ''Portsmouth'' treneris Harijs Rednaps. Kā ziņo ''Tottenham'' mājaslapa, pēc ''Portsmouth'' atļaujas ar Rednapu jau esot uzsāktas sarunas.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

Slēpts komentārs: reiniksrobis
Slēpts komentārs: johoho

  +9 [+] [-]

, 2008-10-26 02:26, pirms 16 gadiem
Karma (kas zina story ar Jolu, sapratīs).

  -2 [+] [-]

, 2008-10-26 02:38, pirms 16 gadiem
Jol jau arī nebija piemērots šim leģendārajam klubam

  +4 [+] [-]

, 2008-10-26 02:44, pirms 16 gadiem
johoho rakstīja: Jol jau arī nebija piemērots šim leģendārajam klubam

Paldies, labi izsmējos. EDIT: nav uzbrauciens klubam, aizstāvu Jolu.
Kurš tad viņus pacēla tik augstu (2 sezonas pēc kārtas 5. v.), lai Spuriem vispār parādītos tādas ambīcijas?
Kur tagad ir Jola komanda, kurā viņš strādā? Pareizi, "tikai" 1. vietā Bundeslīgā.
Un kur ir Spuri?
Sorry, te vainīgi ir tikai Levijs un Komolli.
Slēpts komentārs: johoho

  +3 [+] [-]

, 2008-10-26 03:09, pirms 16 gadiem
johoho rakstīja: Tu vispār zini, kas ir Spurs? Vai esi futbolā pāris gadus?
Nē, es joprojām domāju, ka tie ir Sanantonio Spurs.
Tak chill, ne jau Tu esi vienīgais, kam te ir tiesības kaut ko zināt un domāt.
Ibio.

  -2 [+] [-]

, 2008-10-26 03:19, pirms 16 gadiem
march_2k rakstīja: Nē, es joprojām domāju, ka tie ir Sanantonio Spurs.
Tak chill, ne jau Tu esi vienīgais, kam te ir tiesības kaut ko zināt un domāt.
Ibio.
Iztulko, lūdzu, chill un ibio

  +1 [+] [-]

, 2008-10-26 03:24, pirms 16 gadiem
johoho rakstīja: Iztulko, lūdzu, chill un ibio
Domāju, ka labi zini, ko es rakstīju un ko ar to gribēju pateikt.
Nemaz nemēgini iestāstīt, ka nesaprati.

  +3 [+] [-]

, 2008-10-26 03:30, pirms 16 gadiem
johoho rakstīja: Iztulko, lūdzu, chill un ibio
Labaak ej izgulies

  -3 [+] [-]

, 2008-10-26 03:51, pirms 16 gadiem
sergis89 rakstīja: Labaak ej izgulies
Sveiciens ģinamo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-26 08:06, pirms 16 gadiem
Sen jau bija laiks... Cerams, ka Rednaps tiks galā labāk ar saviem pienākumiem, jo viņa rīcībā būs daudz labu spēlētāju - Gomess, Zokora, Lennon, Jenas, Dawson, Bent... Ieteiktu ziemas transfēru periodā iegādāties kādus 2-3 uzbrucējus. Piemēram, Agbonlahor no West Ham, jaunais angļu talants. Heskey no Wigan Athletic, šobrīd esot labākajā formā ever un David Nugent no Portsmouth - labs spēlētājs. Jānopērk, lai viņam nav jāsēž aiz Defoe un Crouch.

Vēl varētu pameklēt pāris aizsargus, bet tā nav tik liela problēma kā ar uzbrucējiem.

PS Redz, kas notiek, kad pārdod divus labākos uzbrucējus - Dimitar Berbatov (Manchester United), Robbie Keane (Liverpool).

PS #2 johoho apklusti!

  +1 [+] [-]

, 2008-10-26 08:30, pirms 16 gadiem
reikons rakstīja: Sen jau bija laiks... Cerams, ka Rednaps tiks galā labāk ar saviem pienākumiem, jo viņa rīcībā būs daudz labu spēlētāju - Gomess, Zokora, Lennon, Jenas, Dawson, Bent... Ieteiktu ziemas transfēru periodā iegādāties kādus 2-3 uzbrucējus. Piemēram, Agbonlahor no West Ham, jaunais angļu talants. Heskey no Wigan Athletic, šobrīd esot labākajā formā ever un David Nugent no Portsmouth - labs spēlētājs. Jānopērk, lai viņam nav jāsēž aiz Defoe un Crouch.

Vēl varētu pameklēt pāris aizsargus, bet tā nav tik liela problēma kā ar uzbrucējiem.

PS Redz, kas notiek, kad pārdod divus labākos uzbrucējus - Dimitar Berbatov (Manchester United), Robbie Keane (Liverpool).

PS #2 johoho apklusti!
diez vai kāds būtu jāiegādājas nu varbūt max vel vienu uzbrucēju,bet tavus nosauktos nav reāli iegūt ja nu vienīgi (David Nugent)!!!Uzskatu,ka šeit lielāku lomu spēlēs treneris.ja spēs psiholoģiju pamainīt un pacelt visus no bedres-būs rezultāti!

P.S. Agbonlahor ir no Aston Villa-tas tā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-26 09:57, pirms 16 gadiem
haa2o rakstīja: peec uzvaras FA Cup Ramosu praktiski visi Tottenhm abalstiitaaji un speeleetaaji ceela Dieva kaartaa. Tagad... vismaz vinjsh paspeeja atbriivoties no daudziem 3. shkjiras speeleetaajiem, kas speeleeja pamatsastaavaa un to vietaa iegaadaajaas labaakus. Vieniigiarii vinji sezonas saakumaa neizskatiijaas tik labi bet ar laiku jau buutu iespeeleejushies.

p.s. Poijetam nesen piedaavaaja darbu kljuut par west Ham treneri, bet vinjsh pateica, ka paliek uzticiigs Tottenam.... Tottenham gan piekaasa
Ramoss neiegādājās spēlētājus, Komoli iegādājās. Spuros viņam bija teikšana par spēlētāju iegādi, nevis trenerim.
Un viņš atbrīvojās no somu cīnītāja Tainio un franču malējā pussarga Malbranka, kuram bija sakarīga pagājušā sezona un kurš arī šosezon Sunderland sastāvā spēlē labi. Abiem ir vērā ņemama Premjerlīgas pieredze un diez vai viņus var nosaukt par 3. šķiras spēlētājiem. Par pārējiem transfēriem nepateikšu.
EDIT: reikon, ne jau uzbrukums ir vājā vieta, bet saikne starp midu un uzbrukumu. Ticu, ka jaunais treneris Redneps pratīs dabūt laukā maksimumu no komandas un kaujinieciski noskaņot. Bet iespējams, komandu papildinās kāds āfrikānis, jo Pompey sastāvā viņš tos bija diezgan iecienījis. Spuriem šobrīd ļoti noderētu kāds Muntari līdzīgs spēlētājs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-10-26 11:24, pirms 16 gadiem
haa2o rakstīja: 1. klase - Lampards, CR, Fabregas utt ... 2. klase - Arteta, Downing, Jenas utt ... sorry, bet pirmajaas divaas kategorijaas vinjsh neietilpst . un nevajag man te staastiit, ka pieredze un citas huinjas. vinjsh ir Premjerliigas viduveejiiba. Ir redzeetas labas speeles ar vinju, un daudzas vnk nozheelojamas. Un tu domaa Tottenham lielajiem plaaniem taads speeleetaajs atbilda? tas cik veiksmiigs vinjiem ir sezonas saakums, ir cits jautaajums... bet to, ka vinji neizkritiis no EPL ir skaidrs
Kur ir Spuru lielie plāni tagad?
Tas dalījums 2. vai 3. šķiras spēlētajos ir diezgan nosacīts. Neredzu, ar ko Malbranks būtu sliktāks, piem., par Dauningu. Ja Tavuprāt tomēr ir, tad nestrīdēšos, ne jo jau tas šajā diskusijā man ir būtiskākais.
Mans arguments ir - ja nav stabilitātes, sākas bardaks. Pagājušā sezonā Malbranks bija pamatsastāva spēlētājs (37 spēles PL). Bija labs uzbrukuma 4-nieks ar Berbu un Kīnu uzbrukumā un Lenonu un Malbranku flangos. Tagad nav 3 no šī 4-nieka. Jo vairāk spēlētāju no pamata ir jāizstāj, jo grūtāk. Es nesaku, ka Malbrankam tur būtu īpaša nozīme, bet viņš ir vēl viens robs kopējā stabilitātē. Viņa kreisajā flangā ir izmēgināti pussargi Dženass, Bentlijs un aizsargs Beils (par Beilu vispār mistika, ko viņš dara pussargos).
Nav jau protams slikti aizstāt spēlētājus ar citiem. Taču Spuros tas notika haotiski un komandas modelis netika iespēlēts. Dzīve nav Football Manager, kur var paņemt vnk iepirkt spēlētājus ar labākiem atribūtiem un viss aiziet. Izskatījās, ka Ramoss pats nezināja, kādus spēlētājus un kurās pozīcijās sūtīt. Pēdējās 5 sezonas spēlēs mids atgādina kišmišu ar rozīnēm - pussargu līnijā ir izmēgināti 10 spēlētāji. Vienīgais kapātājs midā ir palicis Zokora. Tainio noderētu tajos gadījumos, kad vajadzīgs vairāk cīņasspara, jo pārējie midi vairāk tomēr ir uz uzbrukumu tendēti.
Par transfēriem - bieži ir tā, ka treneris aizvelk sev līdzi uz jauno komandu kādu no bijušās komandas, ar kuru kopā ir strādāts, kurš ir pazīstams un ir labas attiecības. Bet beigās tomēr ar Kapelu nekas nesanāca.. un nosauc man, lūdzu, pārējos uzvārdus, kurus Tavuprāt centās dabūt Ramoss. Un Spuru vadības struktūra ir tāda, ka jebkurā gadījumā teikšana par transfēriem būtu Komolli, kurš kārto administratīvo pusi (kā jau klubos, kuros ir Director of Football) un Levijam, kurš pieņemtu lēmumu - finansēt vai nefinansēt konkrēto transfēru.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-10-26 13:26, pirms 16 gadiem
Sen bij' laiks.

  -1 [+] [-]

, 2008-10-26 15:38, pirms 16 gadiem
uz athletico

     [+] [-]

, 2008-10-26 17:06, pirms 16 gadiem
Pavljucenko izvilks.

  -1 [+] [-]

, 2008-10-26 17:34, pirms 16 gadiem
ПАВЛЮЧЕНКОООО!!!

     [+] [-]

, 2008-10-27 14:01, pirms 16 gadiem
Ja kas vakar Modričs laab nospelēja