Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Fergusons atkal vaino tiesnešus

Andrejs Siliņš

Fergusons atkal vaino tiesnešus
Sers Alekss Fergusons
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Manchester United" galvenais treneris sers Alekss Fergusons pēc vakardienas mača pret "Everton" (1:1) vērsies pie spēles tiesneša Alana Vailija ar pārmetumiem par nefiksētiem pretinieku pārkāpumiem.

Šī nav pirmā reize, kad šosezon Fergusons pēc zaudētiem mačiem attaisnojumus meklē tiesnešu (ne)darbībā. "Es nedomāju, ka tiesnesis aizsargāja mūsu spēlētājus pietiekami daudz," pēc neizšķirta Liverpūlē sacīja treneris. "Nezinu, par ko šī spēle kļūs, ja turpināsies tādi noteikumu pārkāpumi arī turpmāk. Kāds iegūs ļoti smagu savainojumu."

"Tiesnesis tika vainots pārkāpumu neredzēšanā, līdzjutēji uzkurināja atmosfēru un pastāvēja iespēja, ka kādu viņš būtu noraidījis," turpināja Fergusons. "Tu saņem brīdinājumu par neko un tad sāc domāt, kas būs nākamais, ko tiesnesis izdarīs. Krištianu Ronaldu bija iespēja tuvu spēles beigām, bet viņš tika notriekts no kājām, par ko neviens neko nesaņēma."

Izmantotie resursi:
bbc.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-10-26 14:57, pirms 16 gadiem
Ak nē, viņa spēlētājus atkal neaizsargāja... Pizdū, lieli cilvēki, lai paši aizsargājas un ja sākas asa spēle, tad ir jāatbild!

  +1 [+] [-]

, 2008-10-26 14:59, pirms 16 gadiem
Šī nav pirmā reize, kad šosezon Fergusons pēc zaudētiem mačiem attaisnojumus meklē tiesnešu (ne)darbībā.

Nu autor, izlabo, mačs nebija zaudēts. Neizšķirts.

  +1 [+] [-]

, 2008-10-26 16:22, pirms 16 gadiem
nav jaunums,, vnk cilvēks parāda, ka nemāk zaudēt..punktus.

     [+] [-]

, 2008-10-26 17:29, pirms 16 gadiem
Nu zinot Ronaldo, kas spēj aizķerties pat aiz nenopļautiem zāles stiebriem, var gadīties, ka tiesnesim taisnība....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja