Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Beniteza dienas Liverpūlē skaitītas?

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Beniteza dienas Liverpūlē skaitītas?
Rafaels Benitezs
Foto: AP

Viens no lielākajiem Lielbritānijas bukmeikeru kantoriem ''William Hill'' uzskata, ka Anglijas Premjerlīgas kluba ''Liverpool'' galvenais treneris Rafaels Benitezs tuvākajā laikā varētu tikt atlaists, un vairs nepieņem likmes uz spāņa atlaišanu.

Benitezs jau četras reizes ir noraidījis kluba piedāvāto jauno līgumu. Spāņa attiecības ar kluba vadību pēdējā laikā ir saspīlētas. Papildus tam, komandai laukumā nesokas tik labi kā sezonas pirmajā pusē. Vēl gada sākumā Liverpūle atradās Premjerlīgas vadībā, bet tagad sev garām palaidusi ''Manchester United'', no kuras atpaliek jau par septiņiem punktiem.

Vakar bukmeikeru kantorī ''William Hill'' tika novērota neierasti liela aktivitāte likmēm, kas tika liktas par Benitezu kā nākamo Premjerlīgas treneri, kurš tiks atlaists. Šodien likmju pieņemšana par Beniteza atlaišanu atcelta. Kantora pārstāvis Ruperts Adamss izteicās, ka būs pārsteigts, ja Benitezs būs savā amatā pēc nedēļas.

Kā potenciālie Beniteza aizvietotāji tiek minēti bijušais Liverpūles treneris Kenijs Dalglīšs un Milānas ''Inter'' treneris Žozē Mourinju. Šovakar Liverpūle aizvadīs UEFA Čempionu līgas astodaļfināla spēli pret Madrides ''Real''.

Liverpūles klubs uz šādu ''William Hill'' paziņojumu reaģējis, noraidot baumas par Beniteza atlaišanu. Bet tautā ir tāds teiciens ''nav dūmu bez uguns''. Kā būs patiesībā, to uzzināsim drīz.

Izmantotie resursi:
bettingzone.co.uk

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2009-02-25 18:26, pirms 15 gadiem
maurinju????
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2009-02-25 18:45, pirms 15 gadiem
[quote kriksis]
sodien dabus zagji no karaliska kluba un vares kravat somas un vest visu savu pulkstenju kolekciju atpakal uz spaniju
[/quot
tik klibam klubam kaa rael vai kaa tur nemaz nevar zaudeet!!!

  +9 [+] [-]

, 2009-02-25 18:55, pirms 15 gadiem
kungi, neaizvainosim viens otru

  -2 [+] [-]

, 2009-02-25 18:57, pirms 15 gadiem
samss rakstīja: kungi, neaizvainosim viens otru
sarunaats ..

  +1 [+] [-]

, 2009-02-25 19:15, pirms 15 gadiem
Un ja jau nosauc visus, tad beigu beigās var pateikt "kā jau mēs prognozējām"..

Šitas bija precīzi ! + 10

     [+] [-]

, 2009-02-25 21:43, pirms 15 gadiem
zeel gan, daudz skaistuuzvaru kopa izciinits!