Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Robinju nenožēlo došanos uz "City"

Andrejs Siliņš

Robinju nenožēlo došanos uz "City"
Robinju
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Manchester City" brazīliešu uzbrucējs atzinis, ka nekādā gadījumā nenožēlo pirmssezonas lēmumu pievienoties "City", lai gan līdz galam iejuties jaunajā klubā pagaidām vēl joprojām nav.

"Cerības ir lielas un no komandas sagaida augstus rezultātus, bet mans mērķis ir palikt šeit vēl ilgu laiku," atklājis futbolists. "Treneris man pilnībā uzticas un dod pārliecību. Komanda man palīdz rādīt savu labāko sniegumu. Pēdējie gūtie vārti man dod vēl lielāku pārliecību, lai es iesistu arvien vairāk vārtus mačos, kas mums šosezon vēl palikuši."

"No manas puses nav nekādu sūdzību par dzīvi šeit. Protams, šis ir tikai mans pirmais gads šeit, bet ar katru gadu es centīšos kļūt arvien labāks un labāks. Cerams, nākotnē būšu pat laimīgāks nekā šobrīd, spēlējot šajā klubā," Robinju tic, ka kluba vadībai izdosies izveidot vēl spēcīgāku komandu.

Izmantotie resursi:
mcfc.co.uk

  +2 [+] [-]

, 2009-04-22 19:28, pirms 15 gadiem
Nu novēlu tev to labāko..

  +2 [+] [-]

, 2009-04-22 20:27, pirms 15 gadiem
Nu nez, nez. Karjerai jau labāk būtu palikt "Real", bet ja jau viņš pārgāja uz MC, tad tam arī bija iemesls (cerams, ka ne tikai nauda). Vēlu veiksmi!

     [+] [-]

, 2009-04-22 21:28, pirms 15 gadiem
No RM vinsh aizgaja tapec ka,Reals taja CR transferas lieta iejauca Robinjo... un tapec Robinjo vairs negribeja palikt RM un gribeja tikt prom.