Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Drogbam vēl ir nākotne ''Chelsea''

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Drogbam vēl ir nākotne ''Chelsea''
Didjē Drogba
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas kluba ''Chelsea'' otrais treneris Rejs Vilkins atzinis, ka, neskatoties uz pēdējā laikā izskanējušo informāciju par to, ka kluba uzbrucējam Didjē Drogbam esot domstarpības ar galveno treneri Luišu Felipi Skolari, spēlētājam vēl ir nākotne klubā.

Kotdivuāras izlases uzbrucējs Didjē Drogba sezonas sākumu izlaida savainojuma dēļ un tikai nesen atgriezās pilnvērtīgā spēļu apritē. Drogba šosezon pagaidām guvis tikai trīs vārtus. Drogba netika pieteikts ''Chelsea'' vakardienas Anglijas kausa trešās kārtas spēlei pret ''Southend'', kuru Londonas klubs uzvarēja ar 4:1.

Komandas galvenā trenera Luiša Felipes Skolari asistents Rejs Vilkins noliedz jebkādu domstarpību esamību un uzsver, ka Drogbam ir nākotne Londonas klubā: ''No tā, ko es esmu novērojis treniņos, nekas neliecina par to, ka viņiem varētu būt kādas nesaskaņas.''

Vilkins Drogbas neiekļaušanā komandas pieteikumā vakardienas spēlē neko ārkārtēju nesaskata: ''Tā ir Fila (Skolari - aut. piez.) rotācijas politika. Mums ir pietiekami liels sastāvs, Skolari uzskatīja, ka šajā spēlē būtu jāspēlē Nikolā Anelkam. Nezinu vai Drogba piedalīsies komandas nākamajā Premjerlīgās spēlē pret ''Stoke'', bet viņš noteikti ietiplst komandas nākotnes plānos.''

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

  +3 [+] [-]

, 2009-01-15 19:33, pirms 15 gadiem
Tas tav tas Drogba kas bija pirms 2iem gadiem.
Viņam nav cīnītāja gars iekšā.

  -3 [+] [-]

, 2009-01-15 20:17, pirms 15 gadiem
Man liekas ka domstarpibas tomer ir jo vinu nelaiz uz laukuma.
Man vecais Chesea trenners patika labak vin vinus aizveda lidz finalam a tagat sitais skolari pat nevar panakt lai uzvaretu kadu vaju komandu.

     [+] [-]

, 2009-01-16 09:20, pirms 15 gadiem
nu moska prolema ir 50/50% Treners-Speletaji.

  +1 [+] [-]

, 2009-01-16 18:36, pirms 15 gadiem
Didier_Drogba rakstīja: Man liekas ka domstarpibas tomer ir jo vinu nelaiz uz laukuma.
Man vecais Chesea trenners patika labak vin vinus aizveda lidz finalam a tagat sitais skolari pat nevar panakt lai uzvaretu kadu vaju komandu.
Tieši viņu i laiž uz laukuma, tikai viņš neattaisno pārējo spēlētāju cerības kuras tiek liktas uz viņu.

     [+] [-]

, 2009-01-18 15:55, pirms 15 gadiem
Danila12345 rakstīja: Tieši viņu i laiž uz laukuma, tikai viņš neattaisno pārējo spēlētāju cerības kuras tiek liktas uz viņu.
+1