Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Tristans vēlas palikt ''West Ham''

Tristans vēlas palikt ''West Ham''
Djēgo Tristans
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba ''West Ham United'' uzbrucējs Djēgo Tristans atklājis, ka nevēlas pamest savu pašreizējo komandu, neskatoties uz to, ka līgums ar klubu viņam beidzas pēc šīs sezonas.

Kā atzina pats futbolists, tad sezonas beigās viņam būs īpaša saruna ar ''West Ham'' kluba vadību un komandas galveno trenerei Džanfranko Dzolu, kurā tiks apspriesta 33 gadus vecā uzbrucēja nākotne. Līgums ar klubu Tristanam ir spēkā līdz šīs sezonas beigām, un kā nesen kādā intervijā atzina Dzola, tad arī viņš ir ļoti ieinteresēts, lai pieredzējušais spāņu futbolists paliktu komandā arī nākošajā sezonā.

''Pagaidām mana nākotne karājas gaisā. Es ierados šeit, lai spēlētu līdz karjeras beigām. Atlikušajās spēlēs darīšu visu, kas ir manos spēkos un tad jau redzēs, kas notiks tālāk. Sezonas beigās runāšu ar kluba vadību un tad arī nolemsim, vai pārstāvēšu komandu arī nākošajā sezonā. Es tikai ceru, ka atlikušajās spēlēs spēšu parādīt sevi tikai no labākās puses un tas palīdzēs kluba vadībai izšķirties par manu nākotni ''West Ham'' rindās,'' sacīja Tristans.

Tristans ieradās ''West Ham'' komandā pērnā gada oktobrī, kad pārnāca no Itālijas kluba ''Livorno''. Šajā sezonā Premjerlīgas ietvaros Tristans ir piedalījies 12 spēlēs un guvis trīs vārtus. Karjeras laikā spāņu uzbrucējs pārstāvējis tādas komandas kā ''Real Mallorca'' un ''Deportivo La Coruna''.

Izmantotie resursi:
fifa.com

  +4 [+] [-]

, 2009-05-14 16:29, pirms 15 gadiem
Deportivo viņam bija labākais laiks

  +2 [+] [-]

, 2009-05-14 16:45, pirms 15 gadiem
Senaak vins bija viens no labākajiem uzbruceejiem Eiropaa !!!
patika kaa vins speeleeja Departivo komandaa

  +2 [+] [-]

, 2009-05-14 18:07, pirms 15 gadiem
13th rakstīja: Deportivo viņam bija labākais laiks
Jep. Ar Makāju kopā.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-14 21:51, pirms 15 gadiem
jā, viņš bija lielisks. un joprojām ir ļoti labs skatoties uz to, ka spēlē spēcīgākajā līgā un ir 33 gadus vecs. ceru, ka paliks, viņš iederās West Hamā.