Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Burnley'' izsit ''Chelsea'' no Anglijas Līgas kausa

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

''Burnley'' izsit ''Chelsea'' no Anglijas Līgas kausa
''Burnley'' priecājas par vārtu guvumu
Foto: Professional Sport

Pārsteidzošu zaudējumu Anglijas Līgas kausa astotdaļfinālā piedzīvoja ''Chelsea'', kas pēcspēles 11 metru sitienos ar 4:5 zaudēja Anglijas Čempionāta komandai ''Burnley''. Citā spēlē ''Tottenham'' ar 4:2 pieveica ''Liverpool''.

Chelsea'' izlido no Anglijas Līgas kausa

''Chelsea'' savā laukumā pret ''Burnley'' spēlēja vājinātā sastāvā, tomēr komandā netrūka pieredzējušu spēlētāju – Frenks Lampars, Didijē Drogba, Deku, Maludā, Kalū. ''Chelsea'' izvirzījās vadībā 27. minūtē pēc Didjē Drogbas sitiena. Teicama iespēja dubultot Londonas kluba pārsvaru bija Ivanovičam, kurš puslaika beigās trāpīja pa vārtu stabu. Otrajā puslaikā ''Chelsea'' atslābinājās, ko izmantoja viesi. 69. minūtē Kriss Īglss ielauzās ''Chelsea'' soda laukumā un no asa leņķa izdarīja sitienu pa vārtiem, ko atvairīja Karlo Kudičini, bet pirmais pie atlekušās bumbas nokļuva pieredzējušais Eidijs Akinbaji – 1:1. Zīmīgi, ka pirms mirkļa laukumu pameta Drogba, kura vietā uznāca Frako di Santo. Atlikušajā laikā ''Chelsea'' uzbruka vairāk, taču uzvaras vārtus gūt nespēja – pēc 90 minūtēm 1:1.

Tas nozīmēja, ka jāspēlē 30 minūšu papildlaiks. Papildlaika sākumā savainojumu guva di Santo. ''Chelsea'' jau visas maiņas bija izdarījuši, tāpēc atlikušais spēles laiks bija jāspēlē mazākumā. Papildlaika beigās lielisku iespēju neizmantoja Alekss, aizsitot pāri vārtiem pēc Veina Bridža centrējuma. Mirkli vēlāk komandu sastāvi izlīdzinājās, jo ''Burnley'' sastāvā tika noraidīts Stīvens Koldvels (otra dzeltenā kartīte par pārkāpumu pret Maludā). Nevienai no komandām vārtus gūt neizdevās. Līdz ar to uzvarētājs tika noskaidrots 11 metru sitienu sērijā, kurā ar 5:4 uzvarēja ''Burnley''. ''Chelsea'' pendeles neiesita Veins Bridžs un Džons Obi Mikels. Abos gadījumos lieliski nospēlēja viesu vārtsargs Džensens.

''Tottenham'' visu nokārto jau pirmajā puslaikā

''Tottenham'' atdzimšana jaunā trenera Harija Rednapa vadībā turpinās. Vakar ''Tottenham'' Anglijas Līgas kausa astotdaļfināla spēlē savā laukumā ar 4:2 pieveica ''Liverpool''. Interesanti, ka abas komandas pavisam nesen jau tikās Anglijas Premjerlīgas spēlē, un tad ar 2:1 uzvarēja ''Tottenham''. Šodien abas komandas spēlēja neoptimālos sastāvos. Liverpūlei laukumā nebija Stīvens Džerards, Robijs Kīns un Džeimijs Karagers, toties uzbrukumā spēlēja Fernando Toress. Mājiniekiem uz papīra bija spēcīgāks sastāvs, tiesa, uz soliņa tika atstāts komandas rezultatīvākais uzbrucējs Darens Bents un Luka Modričs, Darens Bents iznāca uz maiņu pēdējā minūtē.

Pirmais puslaiks aizritēja ar nelielu mājinieku pārsvaru, taču tālāk par viesu soda laukumu ''Tottenham'' neizdevās tikt, un nekas neliecināja par to, kas notika puslaika beigās, kad ''Tottenham'' astoņu minūšu laikā guva trīs vārtus. 38. minūtē Freizers Kempbels no kreisās malas izdarīja piespēli uz soda laukuma centru, kur, neviena nepiesegts atradās Romāns Pavļučenko – 1:0. 42. minūtē pirmo vārtu asistents Kempbels pats guva vārtus. Džeimijs O'Hara izdarīja piespēli ''Liverpool'' stūra laukumā, viesu vārtsargs izgājienā saskrējās ar savu aizsargu Dosenu, un Kempbels raidīja bumbu tukšos vārtos – 2:0. Puslaika pēdējā minūtē Kempbels guva savus otros vārtus, noslēdzot Ārona Lenona centrējumu – 3:0.

Liverpūle vienus vārtus atguva jau otrā puslaika ceturtajā minūtē, kad izgājienā pēc stūra sitiena kļūdījās ''Tottenham'' vārtsargs Gomešs, un Damjēns Plesī samazināja rezultāta starpību – 3:1. Taču ''Liverpool'' prieki nebija ilgi, jo jau pēc trīs minūtēm Pavļučenko atjaunoja ''Tottenham'' trīs vārtu pārsvaru – 4:1. 63. minūtē vēl vienu rupju kļūdu pieļāva ''Tottenham'' vārtsargs Gomešs, kurš atkal kļūdījās izgājienā pēc ''Liverpool'' izpildītā stūra sitiena, neaizsniedzoties līdz bumbai, un Liverpūles aizsargs Hīpija ar galvu raidīja bumbu vārtos - 4:2. 68. minūtē Gomešs cieta sadursmē ar Filipu Degenu un uz nestuvēm tika nonests no laukuma. Sakarā ar Gomeša savainojumu spēles beigās tika pieliktas deviņas minūtes, taču arī to laikā rezultāts vairs nemainījās – ''Tottenham'' uzvarēja ar 4:2 un iekļuva ceturtdaļfinālā.

Vēl vienā vakardienas spēlē ''Blackburn'' izbraukumā ar 2:1 pārspēja ''Sunderland''. Ceturtdaļfinālu izloze notiks sestdien.

Anglijas Līgas kausa izcīņas astotdaļfināli (11.-12. novembris)

Manchester United - Queens Park Rangers 1:0 (0:0) (Tevezs 75' (11m))
Derby - Leeds United 2:1 (2:1) (Villa 6', Elingtons 18' - Bekio 40')
Swansea City - Watford 0:1 (0:1) (Viliamsons 21')
Stoke City - Rotherham United 2:0 (1:0) (Vīlans 21', Pjū 59')
Arsenal - Wigan Athletic 3:0 (1:0) (Simpsons 43', 67', Vela 70')
Sunderland - Blackburn Rovers 1:2 (0:0) (Džounss 72' – Santa Kruzs 65', Bārdslijs 70' (s.v.))
Chelsea – Burnley 1:1 (1:0) (Drogba 27' – Akinbaji 69')
Tottenham Hotspur – Liverpool 4:2 (3:0) (Pavļučenko 38', 52', Kempbels 42', 45' – Plesī 49', Hīpija 63')

Vairāk par Anglijas 2008./09. gada sezonu lasiet ŠEIT.

Izmantotie resursi:
bbc.com

1 2 3 93 komentāri

  +4 [+] [-]

, 2008-11-13 00:46, pirms 15 gadiem
vot tas jau vairs nav normaali! (fool)

  -1 [+] [-]

, 2008-11-13 00:46, pirms 15 gadiem
Spurs jau atkal uzvar Puuli un speej guut pat 4 vaartus. Protams attaisnojums jau zinaams taapat no Puules fanu puses.
Par Chelsikiem arii "prieks".

  +3 [+] [-]

, 2008-11-13 00:49, pirms 15 gadiem
Lampardam golu neieskaitija papildlaikā, bet laikam jau bija aizmugure...
Nu var redzēt, ka grandiem šitie kauseļi nav prioritāte, bet tas nevar būt attaisnojums...

  -1 [+] [-]

, 2008-11-13 00:53, pirms 15 gadiem
kingland rakstīja: Spurs jau atkal uzvar Puuli un speej guut pat 4 vaartus. Protams attaisnojums jau zinaams taapat no Puules fanu puses.
Par Chelsikiem arii "prieks".
Attaisnojums ir tāds ka aizsardzība nebija līmenī,nejau tagad es ņaudēšu par sliktu sastāvu,vienkārši trīs vārti septiņās minūtēs ir nepiedodami,un līdz ar to spēle bija praktiski zaudēta.Hipia ātruma ziņā neturēja līdzi ātrajiem Spurs uzbrucējiem,Dossena shodien vispār bija shi*,Degens uzbrukumā kautcik velk,bet aizsardzībā katastrofa.Torres neko dižu neparādija,bet tas piedodams jo tika izlaistas 6 spēles,tādēļ vajag spēļu praksi.Kopumā slikti,bet varbūt arī labi,jo par vienu problēmu mazāk ,varēs vairāk domāt par EPL un vēl diviem kausiem.Par Burnley īsti nebrīnos,jau pagājušosezon gāza kalnus,abi EPL līderi ārā,varbūt priekš MU un Gunneriem no vienas puses tas ir slikti,tad jau redzēs!

  +2 [+] [-]

, 2008-11-13 00:54, pirms 15 gadiem
Muse777 rakstīja: Nu var redzēt, ka grandiem šitie kauseļi nav prioritāte, bet tas nevar būt attaisnojums...
Kā nu kuram. ''Arsenal'' spēlēt dod jaunajiem, ''Man United'' daļēji otrais sastāvs. ''Liverpool'' vakar bija bez Džerarda un Kīna. Pārējās komandas diezgan nopietnus sastāvus uzlika.

''Chelsea'' sastāvs pret ''Burnley''
Cudicini, Ivanovic, Alex, Belletti (Lampard 25'), Bridge, Ferreira, Deco (Mikel 46'), Mineiro, Malouda, Drogba (di Santo 68'), Kalou.

Kā redzams, diezgan nopietna blice.

  +1 [+] [-]

, 2008-11-13 00:56, pirms 15 gadiem
PolkaDot rakstīja: Par Burnley īsti nebrīnos,jau pagājušosezon gāza kalnus,abi EPL līderi ārā,varbūt priekš MU un Gunneriem no vienas puses tas ir slikti,tad jau redzēs!
Nejauc gadījumā ''Burnley'' ar ''Barnsley''? Līdzīgi nosaukumi..

  +1 [+] [-]

, 2008-11-13 00:58, pirms 15 gadiem
Muse777 rakstīja: Nu var redzēt, ka grandiem šitie kauseļi nav prioritāte, bet tas nevar būt attaisnojums...
taapeecjau tie ir grandi, ka vinjiem ir 2, vai pat triis sastaavi, ko laist speeleet. situaaciju preciizi noraksturoja silenthill, bet Chelsa grib vinneet vienmeer un visus kausus(pagaajshgad diemzheel visur palika otrie) tapeec atmazku nepienjemu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-11-13 01:09, pirms 15 gadiem
4uwis rakstīja: es, nezinkaapeec gribeeju TOTO uzlikt uz Burnleyu, intuiiciija?
tad v ajadzeeja likt uz nichu, jo pamatlaiks un papildlaiks beidzaas neizshkjirti...

  +3 [+] [-]

, 2008-11-13 01:10, pirms 15 gadiem
kingland rakstīja: Spurs jau atkal uzvar Puuli un speej guut pat 4 vaartus. Protams attaisnojums jau zinaams taapat no Puules fanu puses.
Par Chelsikiem arii "prieks".
kaadi attaisnojumi...taads ir sports,zaudeeja un viss!!! un te nevar buut nekaadas runas par to ka daļa labaako pamatsastaava speeleetaaju nebija,taapeec ir pirmie rezervisti,kam taapataas jaaspeelee liimenii,un ja nevar tad lai deldee soliņus trešajaas liigaas!!! jebkuraa gadiijumaa es par Pool! p.s nekad neesmu nolicis citas komandas un taas atbalstiitaajus,bet no tavas izsmejošās ironijas,varu saprast tikai vienu,respektiivi,pats laikam esi no citu noliceeju pulka! nekas personiigs protams!

  +2 [+] [-]

, 2008-11-13 01:17, pirms 15 gadiem
ingars31 rakstīja: kaadi attaisnojumi...taads ir sports,zaudeeja un viss!!! un te nevar buut nekaadas runas par to ka daļa labaako pamatsastaava speeleetaaju nebija,taapeec ir pirmie rezervisti,kam taapataas jaaspeelee liimenii,un ja nevar tad lai deldee soliņus trešajaas liigaas!!! jebkuraa gadiijumaa es par Pool! p.s nekad neesmu nolicis citas komandas un taas atbalstiitaajus,bet no tavas izsmejošās ironijas,varu saprast tikai vienu,respektiivi,pats laikam esi no citu noliceeju pulka! nekas personiigs protams!
Nevajag visu uztvert tik nopietni. Shaa vai taa tas ir tikai CC, un ja MU zaudeetu vakardienas speelee, man buutu gluzi vienalga, vismaz ir iespeeja paveerot kaa speelee jaunie pie pirmaas komandas.
Peace

  +2 [+] [-]

, 2008-11-13 01:18, pirms 15 gadiem
kingland rakstīja: Nevajag visu uztvert tik nopietni. Shaa vai taa tas ir tikai CC, un ja MU zaudeetu vakardienas speelee, man buutu gluzi vienalga, vismaz ir iespeeja paveerot kaa speelee jaunie pie pirmaas komandas. Bet ja Pool zaudeetu Spuraam liigaa ar shaadu rezultaatu, tad tiktu runaats pavisam kas cits.
Peace
Peace

     [+] [-]

, 2008-11-13 01:24, pirms 15 gadiem
Šitas kauss ir labs. Mazākie izsit lielos un jaunie dabū spēļu praksi.

     [+] [-]

, 2008-11-13 01:25, pirms 15 gadiem
silenthill rakstīja: ''Chelsea'' sastāvs pret ''Burnley''
Cudicini, Ivanovic, Alex, Belletti (Lampard 25'), Bridge, Ferreira, Deco (Mikel 46'), Mineiro, Malouda, Drogba (di Santo 68'), Kalou.

Kā redzams, diezgan nopietna blice.
Wow, a kā Mineiro varēja spēlēt? Kad tad bija jāiesniedz spēlētāju pieteikums? Jo Mineiro pievienojās tikai sezonas laikā, kā brīvais aģents, cik zinu.

  +6 [+] [-]

, 2008-11-13 01:27, pirms 15 gadiem
Carling Cup Winners
9/4 Chelsea
11/4 Man Utd
4/1 Arsenal
13/2 Liverpool
10/1 Spurs
16/1 Sunderland
18/1 Blackburn
20/1 Stoke
40/1 Derby
50/1 Watford
125/1 Burnley
shaadas stavkas pims speeles piedaavaaja paddy powers bukmeikeru kantoris. man personiigi liekas, ka spurs panjems alus vaazi, jo MU uz to ir nospljauties un Arsenaala tiinjiem buus biku par maz experience, kad pretii naaks MU vai spurs. gribeetos, lai puikas panjem kausu, bet nu neskrieshu sienaa, ja taa nenotiks. +, ka zeeni dabuus lielisku pieredzi, speeleejot pret labaam komandaam

  +1 [+] [-]

, 2008-11-13 01:30, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Wow, a kā Mineiro varēja spēlēt? Kad tad bija jāiesniedz spēlētāju pieteikums? Jo Mineiro pievienojās tikai sezonas laikā, kā brīvais aģents, cik zinu.
Pieteica droši vien tad, kad pievienojās.
Šitajos lokālajos kausos jau varētu būt arī tā, ka galvenais, lai nav cup tied, ne tā kā eirokausos vai līgā, kur jau laicīgi visi jāpiesaka.
EDIT: bet pilnīgi droši arī nevaru pateikt, reglamentu neesu lasījis.

  +1 [+] [-]

, 2008-11-13 01:49, pirms 15 gadiem
Interesanti gan, kä Liverpool iesita otros värtus?? Rakstä par tiem nekas nav minèts, spèli neredzèju tapèc gribètos uzzinät kurs un kä iesita...

     [+] [-]

, 2008-11-13 02:04, pirms 15 gadiem
krko rakstīja: Interesanti gan, kä Liverpool iesita otros värtus?? Rakstä par tiem nekas nav minèts, spèli neredzèju tapèc gribètos uzzinät kurs un kä iesita...
Papildināju

  +4 [+] [-]

, 2008-11-13 02:07, pirms 15 gadiem
Pēdējās pāris dienas vismaz 3 virsrakstos vai apakšvirsrakstos rakstu autori Izlidina kādu komandu, vai tāda leksika tagad skaitās modernais žurnālistikas žargons?!?, tomēr citos portālos neesmu neko tādu pagaidām novērojis...

  +1 [+] [-]

, 2008-11-13 02:11, pirms 15 gadiem
Izskatās, ka Gomezam galīgi neiet izgājienos - ne pēc standartsituācijām, ne pēc parastiem centrējumiem.
Ka tikai Spuri nedabū saukt atpakaļ izīrēto Eniku, lai arī viņš nav tik daudz pieredzējis augstā līmenī kā Gomezs, tomēr labāk varētu tikt galā ar centrējumiem, pie kuriem noteikti ir pieradis, spēlējot zemāko līgu komandās, uz kurām ir bijis izīrēts.

     [+] [-]

, 2008-11-13 07:48, pirms 15 gadiem
Aiaiaiai,ko nu tagad teiksim,ko nu bubinäsim Ieréciens vnk pamatiigs par dazhu personaazhu izblameesanos vakar peace

  +1 [+] [-]

, 2008-11-13 07:52, pirms 15 gadiem
Bet anglji ar saviem n-tajiem kausiem nevar nekaitinät Labi vismaz,ka vienu no kausiem vinji uztver pietiekami nopietni,atskiriibä no citaam topa valstiim..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-11-13 08:27, pirms 15 gadiem
Pavļučenko lēnām iespēlējas SPU - tas priecē!

  +1 [+] [-]

, 2008-11-13 08:28, pirms 15 gadiem
Kam vajag tos visus kausus? Vienkārši tā iemesla dēļ, ka tur futbols ir galvenais sporta veids, kuru turpina cītīgi popularizēt. Tas nav nekāds brīnums. Anglija ir tradīciju zeme un tā kā futbols ir britu tradīcija, tad futbola kausu izcīņa viņiem ir apmēram tas pats, kas Latvijā dziesmu svētki.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-11-13 09:25, pirms 15 gadiem
Šis kauss ir tādēļ domāts, lai tādi kā Burnley vispār varētu uzspēlēt ar klubu-grandu.

Vakardienas spēle Spurs-Pool bija ļoti interesanta. 3-0 pēc pirmā puslaika :S Gomešs pielaida 2 tik tizlas kļūdas, ka dažreiz liekās - šis čalis ir no LMT pirmās līgas

  +1 [+] [-]

, 2008-11-13 10:32, pirms 15 gadiem
Liels prieks par United "audzēkni" Kempbelu, kurš iznomāts Spurs. Iesita divus vārtus un izkārtoja trešos. Nav slikti.

  +1 [+] [-]

, 2008-11-13 10:34, pirms 15 gadiem
Tātad astoņas komandas, kas iekļuvušas 1/4 finālā:
Arsenal,
Blackburn,
Burnley,
Derby,
Man.United,
Stoke,
Tottenham,
Watford


Pāru izloze sestdien pulksten 14:00 (pēc Latvijas laika).

  +1 [+] [-]

, 2008-11-13 10:37, pirms 15 gadiem
Swordsman rakstīja: Aiaiaiai,ko nu tagad teiksim,ko nu bubinäsim Ieréciens vnk pamatiigs par dazhu personaazhu izblameesanos vakar peace
Domā Hose komentāru par Real izstāšanos?
Ir-ir labs.
Slēpts komentārs: Hose Girtinho

  -1 [+] [-]

, 2008-11-13 10:50, pirms 15 gadiem
Viena extra speele mazaak Christmas - New Year periodaa,kad jau taa ir busy, naak tikai par labu. A to veel ielozeetu ManU un buutu visi labaakie jaaspeelee.
Slēpts komentārs: Hose Girtinho

  +3 [+] [-]

, 2008-11-13 10:50, pirms 15 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: ...Bet kāds prieks par "Spurs"! Vienkārši nereāls, jo jau bija kļuvis žēl šī kluba, bet tagad tas sit visu, ko var sasist, turklāt Pavļučenko pamazām aizbāž muti saviem kritiķiem un citiem skauģiem.
Ļoti žēl Gomeza, bet cerams, ka viss būs labi.
Lūk, ko dod trenera nomaiņa. Ramosa vadībā Spurs pēc divus gadus izcīnītām 5.vietām pirmajā sezonā nokrita uz 10., bet vēl pēc gada mīcījās pa pēdējo vietu premjerlīgā. Tagad, kad viņš ir prom, nevar nepriecāties, cik labi komanda atkal spēlē.

  +5 [+] [-]

, 2008-11-13 10:52, pirms 15 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Domā "Real" izstāšanos no "Karaļa kausa", zaudējot 3.(!!!)līgas klubam?
Vai tad "Karaļa kauss" ir Līgas kauss? Ja jūs tā domājat, tad padomājiet labāk

p.s.-Varbūt vēl pateiksi, ko es par "Real" pateicu ne tā? Misters "Objektivitāte"
Mani vienkārši uzjautrina, kā tu izsakies par sevis nīstiem klubiem un kā meklē "atmazkas" sevis atbalstītiem klubiem.
1 2 3 93 komentāri