Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Žezuss: "Spēlēt futbolu bez sāpēm – neatceros, kā tas ir"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Žezuss: "Spēlēt futbolu bez sāpēm – neatceros, kā tas ir"
Gabriels Žezuss. Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas līderes Londonas "Arsenal" brazīliešu uzbrucējs Gabriels Žezuss pēdējos gadus pavadījis, cīnoties ar savainojumiem. Brazīlietis atzina, ka vairs neatceras futbolu bez sāpēm.

"Neatceros pēdējo reizi, kad varēju spēlēt futbolu bez sāpēm. Cenšos saglabāt spēcīgu prātu, taču joprojām jūtu ceļgalu," teica 27 gadus vecais Gabriels Žezuss.

Brazīliešu uzbrucējam savainojuma dēļ nācās izlaist 2022. gada Pasaules kausu Katarā. Ceļgala operācijas dēļ viņš izlaida vairāk nekā trīs mēnešus, bet pēc atgriešanās ierindā Žezusam gada laikā bijušas vēl trīs ceļgala traumas.

Šajā Premjerlīgas sezonā viņš "Arsenal" starta sastāvā devies 15 spēlēs un izcēlies ar četriem vārtiem.

"Viņi jau zina, vai vēlas papildinājumu uzbrukuma līnijā," par spekulācijām ap Aivenu Touniju un viņa pievienošanos "Arsenal" teica Žezuss. "Mans darbs ir smagi trenēties un uzlabot to, ko varu uzlabot. Spekulācijas ir daļa no futbola."

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...