Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Reids varētu atgriezties "Sunderland"

Andrejs Siliņš

Reids varētu atgriezties "Sunderland"
Pīters Reids
Foto: AP

Pēc tam, kad vakanta kļuvusi Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Sunderland" galvenā trenera vieta, interesi atgriezties amatā izrādījis Pīters Reids, kurš savulaik jau strādājis ar komandu, vēsta britu mediji.

Jau ziņojām, ka "Sunderland" nupat palika bez galvenā trenera, jo demisionēja līdzšinējais komandas vadītājs Rojs Kīns. Reids komandu vadīja no 1995. gada līdz 2002. gadam, bet pašlaik ir Taizemes valstsvienības galvenais treneris.

"Es būtu ieinteresēts," britu presē izteicies treneris. "Taizemē ir fantastiski, un šī pieredze man ir palīdzējusi kļūt par labāku treneri, bet ikvien vēlas strādāt Anglijā. Tā ir vieta, kurā būt. Taizemes futbolisti sapņo par iespēju spēlēt tur. Manā kontraktā ir punkts, kas pieļauj veikt sarunas ar klubu pārstāvjiem, ja tie ir no Anglijas, tāpēc tagad viss atkarīgs no "Sunderland" vadības."

Par citu kandidātu uz komandas galvenā trenera vietu tiek minēts bijušais "Newcastle United" un "Bolton Wanderers" vadītājs Sems Olerdaiss. "Arī Sem Olerdaiss ir minēts, un tādā gadījumā es būtu viņa asistents, bet tā ir necieņas izrādīšana Semam. Katrs treneris pats sev izvēlas palīgus," sacīja Reids.

"Otra iespēja, kas tiek minēta - es kļūstu par treneri līdz šīs sezonas beigām, bet to būtu grūti realizēt, ņemot vērā manu pašreizējo darbu," turpināja treneris. "Ja es atgrieztos, zinu, ka būtu krietni labāks ar Taizemes darba pieredzi."

Izmantotie resursi:
Daily Mail