Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Vengers: "Šī bija spēle tiem, kuri mīl futbolu"

Andrejs Siliņš

Vengers: "Šī bija spēle tiem, kuri mīl futbolu"
Arsēns Vengers
Foto: AFP

Pēc uzvaras pār "Manchester United" Anglijas Premjerlīgas mačā ar rezultātu 2:1 Londonas "Arsenal" galvenais treneris Arsēns Vengers atzina, ka spēle bijusi tieši tāda, kādu mīl angļu futbola līdzjutēji.

"Domāju, ka šis ir ļoti svarīgs rezultāts, jo varu iedomāties, kas notiktu, ja mēs būtu piedzīvojuši zaudējumu šovakar. Matemātiski bija ļoti svarīgi uzvarēt, lai parādītu savu morālo apņēmību, garu un attieksmi, kas mums ir," sacīja Vengers. "Izgājām laukumā ar domu, ka noteikti izcīnīsim uzvaru, neskatoties uz to, kas notiks laukumā, mēs turpināsim cīnīties, un tieši tā tas arī notika."

"Uzvarējām, manuprāt, lielisku "Manchester United" komandu. Lielākā atšķirība bija tā, ka jau ātri spējām izmantot savas iespējas, bet viņi ne. Pēc otrajiem vārtiem centāmies pretuzbrukumos gūt vēl trešos arī, iespējams, tāpēc spēle izvērtās tik gūta un līdzīga līdz pat tās beigām."

"Negribu runāt par to, kādas ir abu šo komandu atšķirības, bet, manuprāt, mēs izdarījām tieši to darbu, ko vajadzēja, lai izcīnītu uzvaru," priecīgs bija Vengers. "Iespējams, būtu zaudējuši, ja viņi izmantotu savas iespējas. Izdarījām visu, ko spējām un mūsu attieksmi nevar apšaubīt. Tāpat es nekādā veidā nevaru apšaubīt "Manchester United" kvalitāti."

Treneris arī uzteica abu vārtu guvēju Samiru Nasri: "Kad viņš ir vārtu priekšā, var gūt vārtus gan ar kreiso, gan ar labo kāju. Viņam ir daudz spēka un enerģijas. Ticu, ka ar savām dotībām viņš gūs vēl daudz vārtus. Viņš ir teicams uzbrukumu noslēdzējs."

"Pirms viņi iesita savus vārtus ceturtais spēles tiesnesis man pienāca un pateica, ka spēlēsim sešas pieliktās minūtes, un es viņam pārjautāju, vai tiešām sešas, jo nekad šeit nebiju spēlējis tik ilgu kompensācijas laiku," nedaudz neizpratnē bija Vengers.

Izmantotie resursi:
arsenal.com

     [+] [-]

, 2008-11-08 20:58, pirms 16 gadiem
Tiešām, piekrītu... Dievīga spēle.... Labākā, vai viena no labākajām, ko esmu redzējis, kad savā starpā spēlē TOP4 klubi. Šosezon bez šaubām.

  -1 [+] [-]

, 2008-11-08 21:06, pirms 16 gadiem
kads nezina kur var noskatities???

  +2 [+] [-]

, 2008-11-08 22:07, pirms 16 gadiem
vajadzēja skatīties, šīs komandas vienmēr skatāmi spēlē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-11-08 23:55, pirms 16 gadiem
qwerijs rakstīja: Arsenals ir nīkuļi un visi to zina.
Tas ir tikai tavs viedoklis, vairāk nekas.
Gunneri atklātā futbolā šodien bija pelnījuši uzvaru, bet, kā izskatās, problēmas aizsardzībā joprojām nav novērstas - neraugoties uz to, ka ielaists tikai 1 gols. Ja komanda grib gūt panākumus, tad jāsakārto aizsardzības centrs, ar malām, kur Klišī un Saņja, viss ir daudzmaz kārtībā.

  +2 [+] [-]

, 2008-11-09 13:48, pirms 16 gadiem
qwerijs rakstīja: Arsenals ir nīkuļi un visi to zina. Nedomāju, ka viņi jeb kad kļūs vienā sezonā gan līgas gan chempion līgas uzvarētājiem!!!
tu domaa....nee tu vispar nedomaa.....paldies arsenal...par jauko vakaru..

  +1 [+] [-]

, 2008-11-09 15:14, pirms 16 gadiem
teicans rakstīja: kads nezina kur var noskatities???
pasties Viasat Sport 2 programu tur noteikti šo spēli vairākkārt atkārtos viasat.fi

  +1 [+] [-]

, 2008-11-09 15:18, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Tiešām, piekrītu... Dievīga spēle.... Labākā, vai viena no labākajām, ko esmu redzējis, kad savā starpā spēlē TOP4 klubi. Šosezon bez šaubām.
piekrītu Robi priekš manīm vispār viena no labākajām ko esmu redzējis!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja