Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Burnley" brīnumi beidzas, "Tottenham Hotspur" ar vienu kāju finālā

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Burnley" brīnumi beidzas, "Tottenham Hotspur" ar vienu kāju finālā
"Tottenham Hotspur" futbolisti
Foto: AFP

Šodien Anglijas Līgas kausa izcīņā ("Carling Cup") aizvadīts viena pusfināla pirmā spēle. Līdz šim lielāko pārsteigumu autore "Burnley" (klubs no Čempionāta) jau šajā mačā zaudējusi gandrīz visas cerības, izbraukumā ar 1:4 kapitulējot šī brīža kausa īpašnieces "Tottenham Hotspur" priekšā.

"Burnley" pēc grandu izsišanas zaudē

"Burnley" šī gada Līgas kausa izcīņā bija pamanījusies no turnīra izslēgt tādus grandus kā Londonas "Arsenal" un Londonas "Chelsea" (viesos!). Šodien brīnumi gan beidzās, un "Burnley" zaudēja ar sagrāvi. Jāatzīmē, ka atšķirībā no iepriekšējām turnīra kārtām (viss izšķīrā vienā mačā), pusfinālā jāaizvada divas spēles, un šodien notika pirmā no tām.

"Tottenham Hotspur" atspēlējas no 0:1 un beigās sagrauj

Tiesa, vēl pēc 1. puslaika "Burnley" atradās vadībā ar 1:0 (lielisks sologājiens Krisam Īglsam un vārti Martinam Patersonam), taču 2. puslaikā "Tottenham Hotspur" visu nolika pa vietām, iesitot četrus bezatbildes vārtus. 1:1 ar patālu raidījumu ar galvu pēc stūra sitiena panāca Maikls Dousons, vadība tika iegūta pēc Džeimija O'Haras tālšāviena (lielā mērā vārtsarga kļūda), 3:1 kļuva pēc tam, kad pašā stūrī prata trāpīt Romāns Pavļučenko (krievam jau atkal vārti), savukārt pēdējos vārtus "Tottenham Hotspur" labā ar ļoti precīzu raidījumu ar galvu iesita... "Burnley" spēlētājs Maikls Dafs. Visi šie četri vārti tika gūti 20 minūšu laikā 2. puslaika pirmajā pusē.

Rīt pirmo spēli aizvadīs otrs pāris

Rītvakar notiks otrs pusfināla pirmais duelis. Andreja Perepļotkina pārstāvētā "Derby County" savā laukumā uzņems "Manchester United". Starp citu, tieši "United" no Līgas kausa izcīņās izslēdza otra latviešu futbolista Kaspara Gorkša pārstavēto "Queens Park Rangers". Vai līdzīgs liktenis piemeklēs "Derby"? Lai nu kā, diemžēl visai droši var teikt, ka Perepļotkinam iespēja pierādīt pret Anglijas čempioniem "United" netiks dota...

Tātad "Tottenham Hotspur" jau šobrīd spērusi milzu soli fināla virzienā (diez vai "Burnley" savā laukumā uzvarēs ar 3:0 vai vēl pārliecinošāk). "Hotspur" ir visas iespējas triumfēt Līgas kausā otro gadu pēc kārtas.

Anglijas Līgas kausa izcīņa

Pusfināli

Pāris1. spēle2. spēleSumma
Tottenham Hotspur - Burnley4:1
Derby County - Manchester Unitedrīt

Vairāk par Anglijas 2008./09. gada futbola sezonu lasiet ŠEIT

Izmantotie resursi:
bbc.com

"Burnley" izvirzās vadībā

"Tottenham Hotspur" izlīdzina

Pavļučenko panāk 3:1

"Burnley" iesit savos vārtos un 4:1 "Tottenham Hotspur" labā

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-01-07 00:02, pirms 15 gadiem
Pavlyuchenko saspeeleejaas Kausu speeleetaajs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-01-07 00:04, pirms 15 gadiem
Žēl, žēl, gribējās kautkādu intrigu atbildes spēlē
Slēpts komentārs: termometrs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-01-07 00:10, pirms 15 gadiem
Kāds kas skatās "Tottenham Hotspur" varētu man pateikt kā spēlē uzlēcošā meksikāņu zvaigzne Džovani dos Santos?
Slēpts komentārs: termometrs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: basiiiccc

  +1 [+] [-]

, 2009-01-07 00:15, pirms 15 gadiem
piter_fm rakstīja: pavlyucenko - krasulja!!!! vporjade, Roma!
es tevi atceros 'gailu raadio'...
Roma ir okey.. bet tavi stulbiie komenti riiigas dinaamo speeles laikaa galiigi nevaidziigi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-01-07 00:19, pirms 15 gadiem
basiiiccc rakstīja: Esports.lv parasts lietotājs, reģistrējies pirms 2 mēnešiem, 2008. gada 13. novembrī.
atstājis 280 komentārus.

nebija manits iperieks, tagad izceljas ar saveiem nekompetentiem komentariem futbola zinjas...
un, kas tur tik nekompetents? vienkārsi izteicu savu viedokli, jo domāju, ka var izteikties vairāk futboliski. parasti sādi teikumi sāk tračus, kas noved līdz lieliem skandāliem utt. un vienkārsi es uzskatu, ka tas nebija pareizi un labi teikts attiecībā uz dažiem cilvekiem. man tas nepatīk un es to pasaku. neko nekompetentu tur nesaskatu. nevienam personīgi nebraucu virsū, kā arī neaizskaru nevienu. kamēr sis teikums varētu aizskārt daudzus. pasi zinat, kā un, kāpēc.

  +1 [+] [-]

, 2009-01-07 00:22, pirms 15 gadiem
Kas Jauns? rakstīja: a ko Tu te, futbola lapā, hokeju velc iekšā?
neko es nevelku te iekshaa... shito kretiiinu aiz olaam un uz sibiiriju!

tie bij vina vaardi speeles laikaa bl:
yeeeeah!!!! ещё парочку, а потом и еб***альники латышам чистить можно!!!!

     [+] [-]

, 2009-01-07 00:23, pirms 15 gadiem
gols savos vaaartos bija labakajs

  +3 [+] [-]

, 2009-01-07 00:24, pirms 15 gadiem
Dainis Petrokaitis rakstīja: Kāds kas skatās "Tottenham Hotspur" varētu man pateikt kā spēlē uzlēcošā meksikāņu zvaigzne Džovani dos Santos?
Nekā īpaši nespēlē, jo sastāvā tiek reti (šosezon kopā 9 spēles visos turnīros - neesmu redzējis). Iespējams, atgriezīsies Meksikā.

  +1 [+] [-]

, 2009-01-07 00:41, pirms 15 gadiem
Burnley tāds neko bullītis vārtos stāv.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-01-07 00:46, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Nekā īpaši nespēlē, jo sastāvā tiek reti (šosezon kopā 9 spēles visos turnīros - neesmu redzējis). Iespējams, atgriezīsies Meksikā.
cerams,ka vizsmaz otrs meksikānis,kurš kopā ar Dos Santosu izcīnija pasaules jaunatnes čempi,vel pierādīs sevi Arsenal sastāva!

  +2 [+] [-]

, 2009-01-07 00:51, pirms 15 gadiem
Pēc pirmā puslaika gan viss White Hart Lane bija tāds apstulbis, bet nomainījuši Bentliju sāka sist iekšā un visticamāk nokārtoja sev vietu finālā
Dos Santos šodien uz beņķīša

  +1 [+] [-]

, 2009-01-07 01:22, pirms 15 gadiem
refresh rakstīja: cerams,ka vizsmaz otrs meksikānis,kurš kopā ar Dos Santosu izcīnija pasaules jaunatnes čempi,vel pierādīs sevi Arsenal sastāva!
Tas ir Karlos Vela, bet patiesībā abi ar dos Santosu vēl ir jauni. Cerams, ka pēc kāda laika abi pierādīs, ka no Meksikas arī nāk labi futbolisti.
Vēl ir tāds Fernando Arse kurš, ja nemaldos, spēlē Meksikā. Traks tas puika ir, ar disciplīnu tā pašvaki, bet kopumā dizegan labi spēlē.

     [+] [-]

, 2009-01-07 03:50, pirms 15 gadiem
Romka iemauca nesliktu golu, bet realitaate ir taada, ka, visticamaak, sezonas otra puse viirelim buus beediiga. Ja Rednaps dabuus Defo, un Bents buus vesels, Romkam vieta uz solinja. Ja nopeerk veel kaadu (baumo par Heskiju) - varees ar rezerveem pa dubljiem miiciities...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-07 10:31, pirms 15 gadiem
Ja Derby briinumainaa kaartaa uzvarees (neticu ka tomeer United divu speelju summaa zaudees Derby), tad visticamaak ka Carling kausu ieguus Redknaps un nepaliks sausaa jau otro sezonu peec kaartas. Finaals pret United buutu ljoti interesants, veel ar Spurs jaatiekas FA Kausa izciinjaa.

     [+] [-]

, 2009-01-08 00:24, pirms 15 gadiem
Dainis Petrokaitis rakstīja: Kāds kas skatās "Tottenham Hotspur" varētu man pateikt kā spēlē uzlēcošā meksikāņu zvaigzne Džovani dos Santos?
Dos Santos veel skaitaas savainots, kaut gan Spurs Z-sveetku tusaa labi sovializeejaas... liidz zemei, kaa saka, bet kad atguus formu un sadziedees traumu mosh buus starp rezervistiem stabili. Liidz uzbruceejam visnjsh veel nevelk, bet labajaa malaa, kura ir vinja, ir jau priekshaa Lenons un Bentlijs. Tos vinjsh veel nevar izkonkureet.

Spurs pashlaik meklee vairs tikai principaa kreisu maleejo. Kaut gan, ja naudu dos, tad zinot Rednapu, buus veel kaads aisargs un varbuut kaads pussargs. Ar Defo, Bentu, Pavu un Kempbelu, uzbrukums ir savaakts pietiekami soliids.