Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Terijs būs gatavs svētdienas spēlei

Andrejs Siliņš

Terijs būs gatavs svētdienas spēlei
Džons Terijs
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba Londonas "Chelsea" aizsardzības balsts Džons Terijs atklājis, ka iepriekšējos mačos gūtais muguras savainojums nav tik nopietns, lai futbolists būtu spiests izlaist svētdien paredzēto Premjerlīgas spēli pret "Aston Villa".

UEFA Čempionu līgas A grupas mačā pret rumāņu "CFR Cluj" (0:0) Terijs atkal savainoja jau iepriekš sāpošo muguru, un pastāvēja bažas, vai futbolists spēs iziet laukumā nākamajā komandas spēlē pret "Aston Villa". Terijs uzskata, ka vainojams muguras sāpēs varētu būt laukums, uz kā spēlēts Rumānijā.

"Problēmas ir ar muguras lejas daļu, tā ir mazliet stīva," stāstīja Terijs. "Vairāki no mums sajuta sāpes, un tas bija laukuma dēļ, kas bija ļoti ciets. Tomēr visam vajadzētu būt kārtībā līdz svētdienai. Nesauktu to īsti par savainojumu, drīzāk vienkārši sāpēm."

Līdzīgā situācijā ir arī cits "Chelsea" aizsargs Alekss, savukārt uzbrucējs Didjē Drogbā spēlē Rumānijā atkal savainoja ceļgalu un ierindā svētdien noteikti nebūs - visdrīzāk futbolistam būs jāizlaiž pat vairākas nedēļas.

Šobrīd pavisam skaidri zināms, ka "Chelsea" rindās savainojumu dēļ nevar spēlēt Rikardo Karvalju, Ešlijs Kols, Džo Kols, Deku un Maikls Esjēns.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +3 [+] [-]

, 2008-10-03 11:30, pirms 16 gadiem
Pamatīga lazarete Chelsea izveidojusies.. nu, neko, laba iespēja tuvākajiem rezervistiem sevi jaunajam trenerim pierādīt.

  +1 [+] [-]

, 2008-10-03 12:46, pirms 16 gadiem
Jā lazerete laba, kaut kā neticās ka laukums pie vainas ir, daudz kur arī anglijā laukumi ir sliktā stāvoklī, jo uz tiem spēlē regbiju.
Interesants mačs solās būt, jo pagājušo gadu chelsea tā arī nespēja uzveikt astonvilu.

  +1 [+] [-]

, 2008-10-03 15:50, pirms 16 gadiem
Nu 4-4 kā pagājušoreiz visdrīzāk nebūs.
Negribas neko sliktu teikt par Čelsī traumām, taču tās nāk par labu Villai. Bet Čelsī rezervisti arī ir līmenī, kaut vai tas pats Alekss. Būs interesanti.

     [+] [-]

, 2008-10-05 17:36, pirms 16 gadiem
Labi ka uz speeli buus Terrys tas mani nomierina!! Slikti tas ka tik daudziem traumas Cerams ka Chelsea tiks ar nākamo speeli galaaa!!!