Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Gorkšs spēlē, "QPR" neizšķirts kausa spēlē

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Gorkšs spēlē, "QPR" neizšķirts kausa spēlē
Kaspars Gorkšs
Foto: Professional Sport

Šodien Anglijas kausa izcīņā ("FA Cup") visā valstī tiek aizvadīta virkne 1/32 spēļu. Kaspara Gorkša pārstāvētā "Queens Park Rangers" savā laukumā nospēlēja neizšķirti 0:0 ar "Burnley". Tāpat neizšķirti ar "Southend" nospēlēja "Chelsea", tādējādi abos šajos dueļos būs nepieciešamas pārspēles.

"QPR" neizšķirts, būs pārspēle

"QPR" pretiniece "Burnley" ir pierādījusi, ka ir lieliska kausu komanda. Šajā sezonā Līgas kausa izcīņā aizkļūts jau līdz pusfinālam (apspēlēts "Arsenal" un "Chelsea"...), kur pretī stāsies šī brīža kausa īpašniece "Tottenham Hotspur". "Burnley" pierādīja, ka arī Anglijas kausa izcīņā ir vērā ņemams spēks, un izbraukuma cīņā pret "QPR" līdzīgā spēlē nosargāja neizšķirtu 0:0. Kausa izcīņas noteikumi vēsta, ka neizšķirta gadījumā jāaizvada pārspēle, tikai jau otras komandas laukumā. Tā ka Gorkšam un "QPR" ar "Burnley" 1/32 fināla ietvaros būs jātiekas vēlreiz.

Kaspars Gorkšs šodien centra aizsardzībā spēlēja kopā ar Demionu Stjuartu, abi aizvadīja pilnu maču, un Kaspars otrā puslaika sākumā ar kāju sita pa vārtiem, taču bumba lidoja augstāk par pārliktni.

"Derby" mokās ar 5. līgas klubu, "Blackpool" zaudē

Jau ziņojām, ka Andreja Perepļotkina pārstāvētais "Derby" klubs pēc neveiksmīgas sezonas pirmās puses šķīrās no trenera Pola Džūela. Šķiet, tas nav būtiski palīdzējis un pagaidu trenera vadībā "Derby" šodien pamatīgi nomocījās ar 5. līgas klubu "Green Forest". "Derby" sākumā nonāca zaudētājos ar 0:2, bija arī 2:3, taču beigās trīs līgas augstāk spēlējošais klubs tomēr izcīnīja kaujiniecisku uzvaru ar 4:3. Perepļotkins netika pat 18 spēlētāju pieteikumā. Jāpiebilst, ka jau trešdien "Derby" Anglijas Līgas kausa ("Carling Cup") izcīņas pusfinālā jātiekas ar "Manchester United".

Vēl sliktāk klājās Valērija Belokoņa "Blackpool", kas viesos 5. līgas klubam "Torquay" zaudēja ar 0:1. Kopējā Anglijas klubu rangā starp abām komandām ir 60 vietu atstarpe...

"Chelsea" ar pirmo piegājienu netiek galā

Londonas "Chelsea" savā laukumā neapspēlēja pēc spēka 3. līgas klubu "Southend". Pirmā puslaika vidū Frenka Lamparda izpildītu stūra sitienu ar precīzu sitienu ar galvu noslēdza Salomons Kalū. Tomēr pašā mača izskaņā "Southend" negaidīti izlīdzināja rezultātu - Pīters Klārks savā dzimšanas dienā apbēdināja aristokrātus ar sitienu ar galvu. Spēle noslēdzās ar neizšķirtu 1:1, un arī šeit būs nepieciešama pārspēle - tikai jau "Southend" laukumā.

"Arsenal" uzvar

Savukārt "Arsenal" savā laukumā pieveica "Plymouth". Otrā puslaika sākumā pēc Samira Nasri stūra sitiena ar galvu precīzi sita Robins van Pērsijs (1:0), bet pēc pāris minūtēm piespēlētāja lomā iejutās jau holandietis van Pērsijs, un "Plymouth" futbolists ieraidīja bumbu savos vārtos (2:0). "Arsenal" uzreiz pēc tam vienus vārtus ielaida, taču tas neliedza lielgabalniekiem vēlāk atkārtoti iegūt divu vārtu pārsvaru - atkal jau uzspīdēja van Pērsijs, un "Arsenal" uzvarēja ar 3:1.

"Manchester City" pazemojums

Ja par favorīti sauc ambiciozo "Manchester City", tad viena tomēr zaudēja. Mančestrieši savu skatītāju klātbūtnē (cik nu viņu tur beigās palika...) kapitulēja Čempionāta lejasdaļas komandas "Nottingham Forrest" priekšā - 0:3.

"Liverpool" spēlēs šovakar izbraukumā pret Čempionāta komandu "Preston", bet "Manchester United" rīt viesos tiksies ar citu šīs līgas klubu "Southampton".

Anglijā sasaluši laukumi, pārceltas spēles

Jāpiebilst, ka vairākas šodien paredzētās spēles nenotika laikapstākļu dēļ - aukstums, kā rezultātā apledojis zālājs. Četri pārceltie mači notiks vēlāk.

Anglijas kausa izcīņa, 3. kārta

SpēleRezultāts
Tottenham - Wigan3:1
Portsmouth - Bristol City0:0
Sheffield Wed - Fulham1:2
Birmingham - Wolvespārcelts
West Ham - Barnsley3:0
Middlesbrough - Barrow2:1
Hull City - Newcastle0:0
Hartlepool - Stoke2:0
Chelsea - Southend1:1
Manchester City - Nottingham Forest0:3
Cardiff - Reading2:0
Ipswich - Chesterfield3:0
Charlton - Norwich1:1
West Brom - Peterborough1:1
Torquay - Blackpool1:0
Leyton Orient - Sheffield Unitedpārcelts
Millwall - Crewe2:2
Histon - Swanseapārcelts
Forest Green Rovers - Derby3:4
QPR - Burnley0:0
Leicester - Crystal Palace0:0
Cheltenham - Doncasterpārcelts
Arsenal - Plymouth3:1
Kettering - Eastwood Town2:1
Macclesfield - Everton0:1
Watford - Scunthorpe1:0
Sunderland - Bolton2:1
Coventry - Kidderminster2:0
Preston - Liverpoolsestdiena
Southampton - Manchester Unitedsvētdiena
Gillingham - Aston Villasvētdiena
Blyth Spartans - Blackburnpirmdiena

Vairāk par Anglijas 2008./09. gada futbola sezonu lasiet ŠEIT.

  +7 [+] [-]

, 2009-01-03 19:10, pirms 15 gadiem
Perepļotkinam jāpadomā par kluba nomaiņu.

  +5 [+] [-]

, 2009-01-03 19:11, pirms 15 gadiem
Nedaudz šoks par Manchester City...

  +3 [+] [-]

, 2009-01-03 19:13, pirms 15 gadiem
milzīgs prieks par Notingham Forest kuriem nejiet spīdoši Coca Cola,bet sagrāva city viesos ar 3-0 viesos molodec!Chelski sastāvs bija pietiekami spēcīgs lai sagrautu Southend,taču nezinu kā varēja neuzvarēt jo spēli nekur nevarēju redzēt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-01-03 19:16, pirms 15 gadiem
Prieks, ka spēlēja visu spēli "Gorkšs ar kāju sita pa vārtiem", lai gan futbolu spēlē arī ar galvu, tomēr, manuprāt, lieki uzrakstīts, ka viņš sita ar kāju.

     [+] [-]

, 2009-01-03 19:22, pirms 15 gadiem
anjo rakstīja: Prieks, ka spēlēja visu spēli "Gorkšs ar kāju sita pa vārtiem", lai gan futbolu spēlē arī ar galvu, tomēr, manuprāt, lieki uzrakstīts, ka viņš sita ar kāju.
ņemot vērā to, ka Gorkšs tomēr pārsvarā pretinieka vārtus apdraud tieši pēc sitieniem ar galvu, uzskatu, ka piebilde par to, kā tika izdarīts sitiens, ir tīri ok... un nav jau arī tik daudz ķermeņu daļu, ar kurām futbolā drīkst izdarīt sitienus pa bumbu!

     [+] [-]

, 2009-01-03 19:27, pirms 15 gadiem
Domāju, ja piebilde būtu, ka sitis ar galvu, tad ok, bet kāju tas ir pašsaprotami, bet tas tāds sīkums

  +2 [+] [-]

, 2009-01-03 19:28, pirms 15 gadiem
City atkal iespārda Pirms sezonas baigi lielījās, ka būs top-Manchester-club, bet nu re-kā - aplaužas pagaidām visur

  +1 [+] [-]

, 2009-01-03 19:29, pirms 15 gadiem
Emilio rakstīja: ņemot vērā to, ka Gorkšs tomēr pārsvarā pretinieka vārtus apdraud tieši pēc sitieniem ar galvu, uzskatu, ka piebilde par to, kā tika izdarīts sitiens, ir tīri ok... un nav jau arī tik daudz ķermeņu daļu, ar kurām futbolā drīkst izdarīt sitienus pa bumbu!
Ir, ir daudz. Visas izņemot rokas. Gūsi vārtus kaut vai ar pakaļu ieskaitīs!

     [+] [-]

, 2009-01-03 19:33, pirms 15 gadiem
Basītī ar galvu arī laikam atļauj mest

     [+] [-]

, 2009-01-03 19:33, pirms 15 gadiem
PolkaDot rakstīja: milzīgs prieks par Notingham Forest kuriem nejiet spīdoši Coca Cola,bet sagrāva city viesos ar 3-0 viesos molodec!Chelski sastāvs bija pietiekami spēcīgs lai sagrautu Southend,taču nezinu kā varēja neuzvarēt jo spēli nekur nevarēju redzēt!
Būs nākamtrešdien otra iespēja Chelsea reabilitēties
Tagad jāpaskatās Liverpool

     [+] [-]

, 2009-01-03 19:35, pirms 15 gadiem
Saakumaa bija smagas probleemas ar kanaala uztversanu, ap 30. minuuti paraadiijaas viens ljoti labs JustinTV (neraksturiigi vinjiem) kanaals... Taatad, Samiram divas rez. piespeeles (vareeja arii sanaakt beigaas veel vairaak) un Robcikam divi goli!
Uz doto briidi, izskataas, ka ideaalaakais virkneejums, njemot veeraa traumas ir tad, kad Vela speelee LW un Samirs paariet uz centru! Ar paslaik pieejamajiem speeleetaajiem, tas izskataas visefektiivaakais risinaajums!
Diemzheel neiztika arii bez traumaam, pirmajaa puslaikaa piespiedu mainja, Silvestru nomainiija Gibbs!

     [+] [-]

, 2009-01-03 19:45, pirms 15 gadiem
Merida spēlēja? Fabianskis tika pie teikšanas?

     [+] [-]

, 2009-01-03 19:51, pirms 15 gadiem
Chelsea tagad nāksies aizvadīt papildus spēli Roots Hall stadionā, kas nozīmē saspringtāku kalendāru un lielāku nogurumu spēlētājiem. United, Arsenal un Liverpool faniem notiekti iepriecinošs rezultāts.
Pa to laiku redzēs, kā Pūlei veiksies pret Preston.

     [+] [-]

, 2009-01-03 19:57, pirms 15 gadiem
Andromeeds rakstīja: Merida spēlēja? Fabianskis tika pie teikšanas?
Fabianskim visas 90 minuutes, un Fabianskis shosezon buus komandas 1. GK visos FA Cup machos!
Merida nespeeleeja, Wilshere tika uz 9 minuuteem (skaitot kompensaacijas laiku), Gibbs no 30. minuutes, Vela uz 20 minuuteem, Ramzijs visu speeli, paareejie visi labaakie, ja neskaita to, ka Bendtners speeleeja Ades vietaa!

     [+] [-]

, 2009-01-03 19:58, pirms 15 gadiem
artuurs.k. rakstīja: Chelsea tagad nāksies aizvadīt papildus spēli Roots Hall stadionā, kas nozīmē saspringtāku kalendāru un lielāku nogurumu spēlētājiem. United, Arsenal un Liverpool faniem notiekti iepriecinošs rezultāts.
Pa to laiku redzēs, kā Pūlei veiksies pret Preston.
pool speeli pa sport2 tagad raada. 1:0 vadiibaa. nedomaaju, ka buus probleemas tikt naakamajaa kaartaa jau shovakar

     [+] [-]

, 2009-01-03 20:03, pirms 15 gadiem
Gunner rakstīja: Fabianskim visas 90 minuutes, un Fabianskis shosezon buus komandas 1. GK visos FA Cup machos!
Merida nespeeleeja, Wilshere tika uz 9 minuuteem (skaitot kompensaacijas laiku), Gibbs no 30. minuutes, Vela uz 20 minuuteem, Ramzijs visu speeli, paareejie visi labaakie, ja neskaita to, ka Bendtners speeleeja Ades vietaa!
Vai tad Vela jau iejuties wingera pozīcijā? Moš čali sāks laist premjerlīgā pamatā arī Fabianskis tak jau kādu laiciņu atpakaļ sāka ņaudēt, ka grib prom, šim vēl tālu līdz pirmajam numuram?

     [+] [-]

, 2009-01-03 20:08, pirms 15 gadiem
prieks par to Southend dzeku - dzimshanas diena izdevusies!
nu un varetu vel atzimeet, ka Stoke turpina pieradit sevi no sliktaakaaas puses

  -1 [+] [-]

, 2009-01-03 20:10, pirms 15 gadiem
Andromeeds rakstīja: Vai tad Vela jau iejuties wingera pozīcijā? Moš čali sāks laist premjerlīgā pamatā arī Fabianskis tak jau kādu laiciņu atpakaļ sāka ņaudēt, ka grib prom, šim vēl tālu līdz pirmajam numuram?
Vinjs Spaanijaa, kad bija uz loan (Osasunaa noteikti taa bija!), speeleeja wingaa, taa kaa nekaadu probleemu! Par to pamatu, dereetu jau, tas arii izskataas vislabaakais variants ar visaam shiim traumu kaudzeem pagaidaam!
Saubos, ka Fabianskis kko njaudeejis, es gan esmu dzirdeejis, ka vinjs ir ar mieru gaidiit un par spiiti shaadiem izteikumiem, jau uzlecis liidz 2. vaartsarga poziicijai, kas prieks 23 gadus veca GK manupraat ir diezgan labs sasniegums! Talants milziigs, pieredze ar pamazaam saak naakt klaat, domaaju, ka veel pirms 30. dzimsanas dienas, buus 1. Nr. komandaa! Bet taa, gruuti atbildaams jautaajums, no malas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-03 21:30, pirms 15 gadiem
anjo rakstīja: Domāju, ja piebilde būtu, ka sitis ar galvu, tad ok, bet kāju tas ir pašsaprotami, bet tas tāds sīkums
ja mēs runājam par futbolu kā tādu, tad, protams, bet, ja par Gorkšu, kurš uzbrukumiem pieslēdzas faktiski tikai pie standartu izspēles, tad, viņam sitiens ar kāju ir eksotika! moš precīzi zini cik vārtus pagājušajā sezonā Gorkšs guva ar kāju? es nē, bet noteikti ne vairāk kā 2... bet, nu ok, tās ir nianses...

     [+] [-]

, 2009-01-03 21:45, pirms 15 gadiem
Domāju, ka autors gribēja teikt tā: "Kaspars otrā puslaika sākumā ar kāju sita pa vārtiem, KAD bumba lidoja augstāk par pārliktni".

     [+] [-]

, 2009-01-04 10:20, pirms 15 gadiem
ronaldo 17 rakstīja: Vnk Chelsea domaajaa sagrausim tur kkaadu Southend un kas beigaas 1-1
es neteicu, ka grausim, pat vairaki chelsea experti pirms speles teica, ka rez varetu but 2:1 chelsea laba..

bet nu pazrs chelseai ir..bet nu jauzteic pretinieku gk.. chelseai visu speli bija parsvars un tadus sitineus vilka ara pretinieku gk , ka psc
turklat vinji izlidiznaja 90 minute. sitieni bija loti daudz un speles izpildijums no chelsea bija labs..,)

     [+] [-]

, 2009-01-04 11:20, pirms 15 gadiem
Emilio rakstīja: ja mēs runājam par futbolu kā tādu, tad, protams, bet, ja par Gorkšu, kurš uzbrukumiem pieslēdzas faktiski tikai pie standartu izspēles, tad, viņam sitiens ar kāju ir eksotika! moš precīzi zini cik vārtus pagājušajā sezonā Gorkšs guva ar kāju? es nē, bet noteikti ne vairāk kā 2... bet, nu ok, tās ir nianses...
Miroslavs Kloze kādreiz gandrīz visus vārtu guva ar galvu. Par viņu smējās, ka viņš māk spēlēt tikai ar galvu

     [+] [-]

, 2009-01-04 14:13, pirms 15 gadiem
anjo rakstīja: Miroslavs Kloze kādreiz gandrīz visus vārtu guva ar galvu. Par viņu smējās, ka viņš māk spēlēt tikai ar galvu
bij, bij tāda lieta! čempī, kad viņš bija rezultatīvākais špīlers, tad, ja nemaldos, visus vārtus sasita ar galvu... pēdējā laikā gan neesmu redzējis Bayern spēles, bet domāju, ka Klozes vārtu gūšanas maniere īpaši nav mainījusies... jāprasa šīs komandas faniem