Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Rednaps: "Svarīgi, ka neesam vairs pēdējie"

Andrejs Siliņš

Rednaps: "Svarīgi, ka neesam vairs pēdējie"
Harijs Rednaps
Foto: AFP

Pēc sensacionālās uzvaras pār "Liverpool" Anglijas Premjerlīgā sestdien "Tottenham Hotspur" galvenais treneris Harijs Rednaps uzsvēra savu spēlētāju nepadošanos un cīnīšanos līdz galam, kas beigās arī atmaksājusies.

"Dažbrīd mums paveicās, bet spēlētāji kopumā parādīja fantastisku raksturu," savu komandu uzslavēja tās jaunais galvenais treneris. "Pret "Liverpool", kas bija lieliski, ir spēlēt ļoti sarežģīti. Sākām maču ar vienu uzbrucēju Luka Modriču, un, lai arī pēdējās spēlēs bija labi sākuši saspēlēties, nevarējām bumbu dabūt cauri viņu aizsardzībai un nogādāt līdz uzbrucējam."

"Viņi laukuma vidusdaļu aizpildīja teicami un mums nebija nekādu izredžu. Tomēr puslaikā pamainījām taktiku un izlaidām arī otru uzbrucēju," komentēja Rednaps. "Jutu, ka mums jābūt vēl precīzākiem un jāmēģina izdarīt kaut nelielu spiedienu."

"Pēc puslaika bijām zaudētājos ar 0:1, bet es ģērbtuvēs teicu: "neviens man nevar iestāstīt, ka mums trūkst meistarības šajā komandā, lai izietu atpakaļ laukumā un paši gūtu vārtus", teicu, ka joprojām cīņa turpinās. Protams, arī "Liverpool" bija iespējas gūt vārtus, savukārt mums paveicās."

"Turpinājām spēlēt un beigās, ja turpini spēlēt un nepadodies, tas mēdz atmaksāties, un šoreiz tieši tā arī notika," aizrautīgi stāstīja Rednaps. "Rezultāts palīdz mums izrāpties no turnīra lejasgala, un arī tas ir svarīgi."

Izmantotie resursi:
tottenhamhotspur.com

  +3 [+] [-]

, 2008-11-02 10:23, pirms 16 gadiem
malači, Tottenham acīmredzami atdzimuši pēc Ramosa padzīšanas

  -3 [+] [-]

, 2008-11-02 10:48, pirms 16 gadiem
Spēle (otrā puslaika sākumā) bija vienos (Tottenhemas) vārtos.... Liverpūlei bija kādas 5(!!!) reālas iepējas iesist vārtus, bet ta vārtu stabs (divas reizes) glāba "Šporas", ta "Snīpis" izvilka, ta vienkārši kāds Liverpūles spēlētājs (Džerards vai Kuits) netrāpija vārtos..... un kā jau vecā parunā saka neiesit tu... iesit tev.... pirmo Spurs golu Karagers iesita savos vārtos pēc stūra sitiena, bet pašās spēles beigās Pavļučenko "izveda" Šporas no pēdējās vietas turnīra tabulā....

  +3 [+] [-]

, 2008-11-02 11:11, pirms 16 gadiem
galvenais ir beigu rezultāts. kada starpība kas kam iesita vai neiesita. Lai tak tiek kāds prieciņš Tottenham!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-11-02 12:22, pirms 16 gadiem
Oj oj kaa Spurs fani var dziedaat laimes dziesmas jo tagad SPurs vadiis manupraat 2. labaakais treneris visaa liigaa peec Sera Aleksa! Rednapam ir savs magic touch! Ja Vinjsh speeja ar pagaajushaas sezonas Pompey izciiniit Fa kausu tad man bails iedomaaties ko vinjsh dariis ar Sho Spurs komandu kas nav slikta tikai vajag vienjiem labu vadiitaaju kas man liekas tagad vinjiem arii buus! Kaads kas runaa angliski arii! Cerams gan ka Spurs vadiiba buus nedaudz pacietiigaaka un dos pietiekami laika un resursu Hariijam lai vinjsh vareetu uzcelt varbuut jaunu Top4 komandu!
Pirmais kas jaadara ir jaatiek valjaa no Gomesa vartos! Jesus effing Christ Robinsons tagad liekaas kaa labaakais GK pasaulee saliidzinot ar Gomesu! Katraa speelee no vinja ir kaada rupja kljuuda! :O