Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Grebis: "Jāmācās arī no negatīvas pieredzes"

Grebis: "Jāmācās arī no negatīvas pieredzes"
Kristaps Grebis šodien guva divus vārtus
Foto: liepaja.lv

Pēc divu spēļu diskvalifikācijas izciešanas rīt laukumā, visticamāk, atgriezīsies SK "Liepājas metalurgs" viens no šās sezonas rezultatīvākajiem futbolistiem Kristaps Grebis. Viņš intervijā "Kurzemes Vārdam" pastāstījis par nopelnīto noraidījumu nesenajā mačā pret Rīgas "Skonto", neilgo karjeru Anglijā, kā arī par metalurgu izredzēm "eirokausos".

Kristaps Grebis atzīst, ka divi noraidījumi sezonas pirmajā pusē ir par daudz. "Jā, ir gan. Arī treneris man teica, ka ir nedaudz jānomierinās. Pat nevaru izskaidrot, kāpēc tā notiek – varbūt tiesneši pret mani ir negatīvi noskaņoti. Skaidrs ir viens – noraidījumu ir par daudz, jāapstājas. Lai gan tās epizodes, kurās sapelnīju izšķirošās kartiņas, ir arī nedaudz strīdīgas."

"Skatījos, un man šķiet, ka noraidījuma nebija. Pirms spēles pret "Ventspili" runāju ar Anatoliju Kreipānu, un viņš arī teica, ka nebija noraidījuma. Galvenais, ka tiesnesis mani līdz tai epizodei nebija pat brīdinājis, jo es pirms tam nebiju pat sodu uztaisījis," noskatījies video ierakstu, Grebis šaubās vai noraidījums tiešām bijis pelnīts.

"Sezona pagaidām ir laba, un, ja nebūtu sarkano kartīšu, tad teiktu, ka ideāla. Esam turnīra vadībā, solis pa solītim, un... Bet paskatīsimies, kā veiksies turpmāk. Klāt jūlijs, kad redzēsim vai atbrauks kāds jauns spēlētājs. Domāju, pastiprinājums mums ir vajadzīgs, jo rezervistu soliņš ir diezgan īss," sezonas pirmo pusi vērtē spēlētājs.

Tāpat Grebis atzinis, ka viņam joprojā ir piedāvāumi arī no citiem klubiem. "Piedāvājumi man ir, bet ir arī līgums ar "Liepājas metalurgu", tāpēc gribētājiem ir jārunā ar klubu."

"Lai arī futbols tur nebija augstā līmenī, tas tomēr ir cits spēles stils, un vienmēr var kaut ko paņemt sev. Turklāt dzīvē nav iespējams iegūt tikai no pozitīvām emocijām – ir jāmācās arī no negatīvas pieredzes. Lai gan, protams, gribējās, lai viss izvēršas sekmīgāk," Anglijā pavadīto laiku vērtē futbolists.

Grebis ar apņēmību skatās arī Eirokausu virzienā. "Domāju, ka mēs varam pieveikt šo komandu. Tbilisi "Dinamo" nav vājš klubs, bet nav arī ļoti spēcīgs. Zaudējām pārbaudes spēlē, kurā nepiedalījos, bet man stāstīja, ka viņi iesita arī nejaušus vārtus. Protams, Eiropas līgai ir jāgatavojas īpaši – gan aģenti tevi var pamanīt, gan klubam ir motivācija pēc iespējas labāk startēt starptautiskā līmenī."

Izmantotie resursi:
liepajniekiem.lv

  -1 [+] [-]

, 2009-06-30 10:24, pirms 15 gadiem
video no spēles LM-Vpils
youtube.com: YouTube - SKLM FKV 222.06.09
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-30 20:19, pirms 15 gadiem
Pārkāpums tur bija,bet ne jau sarkans,pat ne dzeltens.Krīt uz nerviem ka šādi var sačakarēt spēli tikai tāpēc,ka esi vīrs melnā.