Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Miksonei hat-trick jau 1. puslaikā uzvarā Andorā

UEFA Nāciju līgas spēlē izbraukumā Andorā Latvijas sieviešu futbola izlase pārliecinoši pārspēja mājinieces ar 4:0(4:0).
Visi vārti tika gūti jau 1. puslaikā, kurā Miksone atzīmējās ar hat-trick un rezultatīvi piespēlēja arī komandas biedrenei Viktorijai Zaičikovai.

"Liepāja" pret "Audu". Foto: FK Liepāja
6

"Auda" neizmanto iespējas, "Liepāja" turpina krāt pa punktiņam

Kopš aprīļa bez uzvarām cīnās "Audas" un "Liepājas" komandas, šodien Mežaparkā abām spēkojoties 1:1. "Audai" piecu neuzvarēto spēļu virkne, bet "Liepājai" – jau astoņu.
Aleksandrs Sērlots. Foto: Reuters/Scanpix
2

Astoņu vārtu spēlē Sērlots ar ''pokeru'' palīdz ''Villarreal'' atspēlēties pret ''Real''

Šodien Spānijas ''La Liga'' 37. kārtas spēlē iespaidīgu atspēlēšanos otrajā puslaikā veica ''Villarreal'', kas atspēlējās no 1:4 un spēlēja 4:4 pret čempioni Madrides ''Real''. Kluba labā visus četrus vārtus guva norvēģu futbolists Aleksandrs Sērlots.
Fils Foudens. Foto: EPA/Scanpix
8

Mančestras ''City'' ceturto sezonu pēc kārtas triumfē Premjerlīgā

Šodien noslēdzošajā Anglijas Premjerlīgas kārtā tika noskaidrots, ka ceturto sezonu pēc kārtas par turnīra čempioni kļuvusi Mančestras ''City'', kas 38. kārtas spēlē ar 3:1 pieveica ''West Ham''. Divus vārtus uzvarētājiem guva Premjerlīgas sezonas labākais spēlētājs Fils Foudens.