Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Dzavetjēri: "Bijām pelnījuši neizšķirtu"

Dzavetjēri: "Bijām pelnījuši neizšķirtu"
Nuncio Dzavetjēri
Foto: fkventspils.lv

Vakar dalību šīs sezonas Čempionu līgā noslēdza Latvijas čempionvienība futbolā FK „Ventspils”. Pēc atbildes mača ar „Zurich” savās pārdomās ar ventspilnieku oficiālās mājas lapas žurnālistu dalījās itāļu treneris Nuncio Dzavatjēri.

Nuncio Dzavetjēri: „Neapšaubāmi atbildes spēli aizvadījām daudz labāk. Tomēr, pat neskatoties uz „Zurich” spēku, ar rezultātu esmu neapmierināts. Ļoti sāpīgi ielaist vārtus pašās beigās, bet tas tikai pierāda, ka šajā līmenī tu tiec sodīts pat par vismazāko neuzmanību. Domāju, neizšķirts šajā mačā būtu bijis godīgāks rezultāts. Piebildīšu, ka pie rezultāta 1:1 gribēju redzēt vēl uzbrūkošāku futbolu no mūsu puses nekā tas bija. Jebkurā gadījumā esmu priecīgs par puišiem – šādas spēles viņiem nākotnē lieti noderēs.

Otrajos ielaistajos vārtos nedaudz zaudējām koncentrāciju. Esmu priecīgs par Savčenkova snigumu, kurš centās visu spēli, taču koncentrāciju nedrīkst zaudēt ne uz brīdi. Čirkina iespēja pie 1:1? Protams, vārti dotu mums papildus spēkus, taču vai ir vērts runāt par to, kas nenotika?

Česnavska un Baimatova izlaišana sākumsastāvā? Protams, tas bija risks. Taču vienmēr izvērtēju riskus. Biju pārliecināts, ka Česnavskis, kurš ir Baltkrievijas U-21 izlases vārtsargs, nospēlēs labi. Tas arī apliecinājās. Baimantova izvēle bija taktisks gājiens, taču neaizmirstiet arī, ka Cilinišekam un Mihadjukam bija diskvalifikācijas. Baimatovs nospēlēja labi, rupjas kļūdas nepieļāva. Nomainīju viņu, jo fiziski viņš nebija gatavs 90 minūtēm, bez tam vēlējos pārkāroties uz uzbrūkošāku futbolu mūsu izpildījumā.

Butrikam liku spēlēt viņam neierastā pozīcijā – dziļāk laukumā. Tas tāpēc, ka viņa spēles stils tam atbilst – Butriks prot uzbrukt no laukuma dziļuma, prot atdot pēdējo piespēli, viņš ir tendēts uz vārtiem. Viņam meistarības pietiek, lai tiktu galā ar šādiem uzdevumiem. Kas attiecas uz Rimku, tad viņam klājās grūti abās spēlēs, jo visu laiku nācās cīnīties uzreiz ar diviem trim pretspēlētājiem. Taču nešaubos, ka Rimkus ir svarīgs spēlētājs „Ventspilij”, un viņš vēl gūs daudz svarīgu vārtu. Kosmačovs? Viņam ir liels potenciāls, taču ir skaidrs, ka viņš var spēlēt labāk nekā to izdarīja pret Cīrihi. Viņam jākļūst par Eiropas līmeņa futbolistu.

Spēles Čempionu līgā nepatraucēs mums veiksmīgi cīnīties ar „Liepājas Metalurgu”. Tieši otrādi – iegūtajai pieredzei mums jāpalīdz.

Jā, mums tagad nav ko skumt, jo priekšā Eiropas līga, kur ir tādi klubi kā „Roma”, „Villarreal”, „Shakhtar”. Ir arī vājāki iespējamie pretinieki. Jebkurā gadījumā „Ventspils” cīnīsies, lai sasniegtu labus rezultātus, bet jaunie futbolisti progresēs. Izloze? Tagad domāju tikai par spēli ar „Liepājas Metalurgu”, attiecībā uz izlozi esmu mierīgs. Taču man būtu interesanti tikties ar kādu itāļu klubu (smaida). Jebkurā gadījumā pret ikvienu pretinieku izturēšos ar respektu. Gribētos, lai tiek pretī tādas komandas, kuras redzēt būtu interesanti mūsu līdzjutējuiem. Nobeigumā vēlos viņiem pateikties – līdzjutēji ļoti juta mums līdzi, biju pozitīvā nozīmē pārsteigts.”

Izmantotie resursi:
fkventspils.lv


, 2009-08-26 10:31, pirms 15 gadiem
tikai interesanti, vai pret LM italis izlaidis jaunieguvumus?! gribas redzet to argentinieti darbibaa, jo centra aizsardziba ir tada, kada nu taa ir -> to paradija cirihe speles beigas...

jebkura gadijumaa uz sho speli (FKV - LM) es bushu tribines
, 2009-08-26 10:39, pirms 15 gadiem
Šis treneris izraisa aizvien lielākas simpātijas. Lai kā man nepatika Grigorčuka atbrīvošana no amata, tomēr jāsaka, ka arī Dzavetjērī ir labs treneris.
, 2009-08-26 10:40, pirms 15 gadiem
A kāpēc Žigajevs nespēlēja?
, 2009-08-26 10:43, pirms 15 gadiem
Jāgaida Eirolīgas izloze, tad arī varēsim par kaut ko runāt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-08-26 10:47, pirms 15 gadiem
neizšķirts tiesām bija pelnīts....žēl ka pie rezultāta 1-1 Čirkins neizmantoja 100% izdevību iesist 2-1 un tad vēl nezin kā spēle būtu iegrozijusies tālāk...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-08-26 10:51, pirms 15 gadiem
īstenībā tiešām nav ko bēdāt , smieklīgi skan ok nespēlēsim pret Barsu, MU, Liverpool u.c. zveeriem, kas mums iistenibaaa buutu traumeejoshi pa smagu, kas futbolisti man liekas ka negribeetu vairs speelet bet beigu beigaas taapat naaksies speeleet un pretii mums naaks citi ljooti speeciigi klubi, jau piemineetaa Roma, Shakhtar, iespeejamie Ajax, Aston Villa, Everton, Zenit, Fenerbahce, Fulham, Galatasaray, Hamburger SV (ceru ka buus pret sho jaaspeelee ), Hertha, Lazio, PSV, Werder, Valencia, Villareal tas taapat buus taa veerts un buus neaizmirstams piedziivojums visiem latvieshu liidzjuteejiem
, 2009-08-26 10:53, pirms 15 gadiem
jaded rakstīja: A kāpēc Žigajevs nespēlēja?
trauma
, 2009-08-26 10:57, pirms 15 gadiem
Nu nez nez, pēc vārtu gūšanas iespējām drīzāk varēja būt vēl nelabvēlīgāks rezultāts. Ko dod vienīgā Čirkina iespēja pret pretinieku piecām, sešām, Ndeki kļūdas vien ir ko vērtas, sevišķi jau piespēle pretiniekam 5m no vārtiem, tāda pati 100% iespēja kā Čirkinam. Djuričs vēl varēja pāris reizes iesist un dažas ļoti labas piespēles partneri neizmantoja. Bet nu jebkurā gadījumā žēl, ka kompensācijas laikā zaudēja.
, 2009-08-26 11:00, pirms 15 gadiem
vakar ventspils rādīja skatāmu fucīti - ij nesalīdzināt ar iepriekšējo maču! kādus momentus radīja, kāda saspēle laukuma centrā - super. ar šādu spēli arī eiropas futbolā var turēties - čempionu līga gan tiešām par smagu būtu, jo mums galīgi nav ko likt pretī lielajām komandām, taču vidusmēra eiropas līgas komandas mums ir pa zobam! gribas redzēt gauraču un tos jaunos aizsargus laukumā
, 2009-08-26 11:04, pirms 15 gadiem
nu šveicieši kontrolēja visu spēli, Ventspilij 2,5 momenti pa visu spēli pret vairākām šveiciešu izdevībām, pie tam otrajā puslaikā vispār nekas nesanāca uzbrukumā, es nedomāju ka Ventspils pelnija neizšķirtu
, 2009-08-26 11:05, pirms 15 gadiem
ozzmust rakstīja: kādus momentus radīja
veselus divus...lol
, 2009-08-26 11:09, pirms 15 gadiem
Kas Jauns? rakstīja: vot šito nekad neesmu sapratis - ja spēle beidzas 1:2, bet treneris/spēlētāji saka, ka bija pelnījuši neizšķirtu. Kamõn, ja Tu zaudēji, tad nebiji gatavs neizšķirtam. Vēl jo vairāk, ja zaudē pēdējās minūtēs..
Tev protams ir visas tiesības nesaprast, bet normāls, adekvāti reaģējošs cilvēks kuram nav aiztures un psiholoģiska rakstura problēmas, kurš turklāt redzēja vakardienas spēli, teiktu to pašu ko Dzavetjēri.
, 2009-08-26 11:16, pirms 15 gadiem
LMT daudzi FKV spēlētāji ir ļoti labi,bet eiropā nē.
, 2009-08-26 11:25, pirms 15 gadiem
Visa Ventspils spēle balstīta 90% veiksme un 10% meistarība. Pa visu spēli divreiz ieiet pretinieku soda laukumā un ir pelnījuši neižšķirtu? CĪGERLAŠA gols bija pārteigums pat viņam.
, 2009-08-26 11:26, pirms 15 gadiem
nu es nez vai bija pelnijusi,reti kad tika pie bumbas dauz speleja no aizsardzibas,bet sada limeni salidzinosi jau vareja vel sliktak nospelet,vairak sada limenja speles un domaju ar laiku buus ok.
, 2009-08-26 11:42, pirms 15 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: normāls, adekvāti reaģējošs cilvēks kuram nav aiztures un psiholoģiska rakstura problēmas, kurš turklāt redzēja vakardienas spēli, teiktu to pašu ko Dzavetjēri.
tu aizmirsi pateikt neitrālam, un darīji to apzināti, jo ja parādītu šo spēli neitrālam futbola speciālistam no kādas citas valsts - viņš Dzavatjēri nepiekristu, jo šveicieši kontrolēja visas spēles ritējumu, vairāk turēja bumbu, veidoja vairāk uzbrukumu, bija pārāki tehniskos aspektos, viņiem bija vairāk vārtu gūšanas momentu
, 2009-08-26 11:48, pirms 15 gadiem
Baigi maz komentāru salīdzinājumā ar iepriekšējo spēli. Laikam jau vairāk cilvēku bija aizgājuši uz Skonto stadionu, nekā vakar ieslēguši televizoru.

Kad sākas Ventspilij nākamās spēļu kārtas?
, 2009-08-26 11:56, pirms 15 gadiem
Ja izmantotu visas iespējas, tad situācija būtu pavisam cita. Bet tas ir jāmāk. Tā arī atšķiras spēlētāju klase - radīt situācijas un prast tās izmantot. Ventspils līmenis vēl nav Eiropas vidusmēra klubu līmenī. twitter.com
, 2009-08-26 12:00, pirms 15 gadiem
atveriet acis vienreiz!!kaads neizskhirts??
cik iespeejas bija shveices klubam un cik ventspilij!!1:2 ir laimiigs rezultaats venspilij,nu vieniigi tas kad iesita kompensaacijas laikaa tas varbuut mazliet saapiigi bet peec speeles skatoties,sorry, nekaadi varianti
, 2009-08-26 12:03, pirms 15 gadiem
yesyes rakstīja: atveriet acis vienreiz!!kaads neizskhirts??
Jānis Bērziņš uzskat tevi par neadekvātu cilvēku ar aizturi un psiholoģiskām problēmām kurš neredzēja vakardienas spēli, lūk tā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-08-26 12:38, pirms 15 gadiem
arii mees pamazaam saakam iepaziit sho treneri.. tieshaam liekas, ka arii dos daudz shim klubam
, 2009-08-26 13:55, pirms 15 gadiem
PELNIJUŠI...NAAT!!!
, 2009-08-26 14:22, pirms 15 gadiem
jaded rakstīja: A kāpēc Žigajevs nespēlēja?
vinam savainojums...pat nebija pieteikts spele.
Masimiljāno Allegri ar iegūto Itālijas kausu. Foto: Zumapress/Scanpix
1

''Juventus'' pēc izcīnītā Itālijas kausa no amata atbrīvo galveno treneri

A sērijas komanda Turīnas ''Juventus'' šodien oficiāli paziņojusi, ka no galvenā trenera amata atlaidusi Masimiljāno Allegri, kurš Itālijas kausa finālā pret ''Atalanta'' vairākkārtīgi zaudējis savaldību.
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Ukrainas izlases futbolists Oleksandrs Zinčenko. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
5

Ukrainas ''Euro 2024'' kandidātos pulcē valsts spilgtākās futbola zvaigznes

LETA. Ukrainas vīriešu futbola izlases paplašinātajā kandidātu sarakstā iekļauts arī Spānijas čempionāta labākais vārtu guvējs Artems Dovbiks.