Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Kā sezonai gatavojas 1. līgas klubi? 2. daļa

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Kā sezonai gatavojas 1. līgas klubi? 2. daļa
Foto: AFP

eSports.lv lasītājiem piedāvā otro no paredzētajām trim daļām par Latvijas futbola 1. līgas klubu gatavošanos jaunajai sezonai. Pēc nejaušības principa šoreiz par nākamajiem pieciem klubiem.

1. līgas čempionāts (šogad bez ģenerālsponsora) startēs 27. aprīlī, kad savā starpā tiksies Liepājas metalurga otrā komanda un Smiltenes "Abuls". Pārējās komandas 1. kārtas spēles aizvadīs 1. maijā. Tā kā līdz čempionāta sākumam atlicis mazāk nekā mēnesis, pakāpeniski sazināmies ar visu klubu galvenajiem treneriem vai citām amatpersonām, lai sīkāk uzzinātu par komandu sastāviem, izmaiņām starpsezonā, pārbaudes spēļu rezultātiem, mērķiem, prognozēm par citām komandām, kā arī gatavību jaunajai sezonai.

Lai neviens netiktu apdalīts, visiem uzdevām aptuveni vienus un tos pašus jautājumus. Apskata otrajā daļā (1. daļa - Kā sezonai gatavojas 1. līgas klubi? 1. daļa ) piedāvājam iepazīties ar "Liepājas metalurgs-2", "Valmiera/Viktorija", "Spartaks", "Jēkabpils" un "Tranzīts" komandu amatpersonu teikto.

Liepājas metalurgs-2

Par komandas gatavību sezonai un mērķiem stāsta galvenais treneris Jānis Intenbergs: "Varbūt šo komandu vajadzēja izveidot ātrāk, kad bija vairāk konkurētspējīgu spēlētāju. Tagad iznāca tā, ka kodols sastāv no 1992. gadā dzimušajiem futbolistiem. Principā viņi ir mazliet apsteiguši laiku – viņi nav vēl gatavi 1. līgai. Šī iemesla dēļ komandā spēlēs daži pieredzējušāki spēlētāji, kuri nebija vajadzīgi "Metlurga" dublieriem, vai arī ir spēlējuši tur, bet dažādu iemeslu dēļ aizgāja. Tagad viņi ir vajadzīgi mums. Tātad šie spēlētāji būs pieredzējušāki un fiziski spēcīgāki nekā jaunie. Gados jaunie puiši var spēlēt tikai ar vecāku un ārstu atļaujām, tā ka vieni paši viņi 1. līgā konkurētspējīgi nebūtu. Zaudēt ar 0:5 vai 0:8 kā pagājušajā gadā "Tranzīts" un ielaist gandrīz 100 vārtus sezonā – manuprāt, tas nav interesanti ne spēlētājiem, ne treneriem. Šogad "Tranzīts" pamainījušies vietām – tie, kas bija "Ventspils" dublieros, spēlēs "Tranzītā" un otrādi – komanda būs pavisam citā līmenī. Mūsu komandas pamatsastāvā droši vien izies trīs, četri pavisam jaunie futbolisti, kopumā viņu būs ap desmit. Vēl jau spēlēs 1990. un 1991. gadā dzimušie, kā arī aptuveni četri spēlētāji, kas vecāki par 20 gadiem. Mēs skaitāmies zem dublieru komandas kluba hierarhijā.

Esam spēlējuši diezgan daudz pārbaudes spēļu. Pēdējā no tām bija pret "Tranzītu" – zaudējām ar 0:5, lai gan pēc pirmā puslaika vēl bija 0:0. Tad divreiz rupji kļūdījāmies, ielaidām divus vārtus, bet beigās rezultāts sanāca liels. Iepriekš spēlējām ar "Tukumu", uzvarējām ar 4:0 un tikko ar 7:0 Liepājā. Grūti pagaidām izvērtēt, kāds ir 1. līgas līmenis. "Tukums" liekas nedaudz vājāks, "Tranzīts" ir dublieru komandas līmenī. Pagājušajā gadā "Ventspils" dublieri savā čempionātā bija augstu. Tagad "Tranzītam" nespēlē tie Virslīgas spēlētāji, kas pērn bija ventspilnieku dublieros, bet tik un tā komandā ir labi spēlētāji. Esam vairakkārt spēlējuši pret mūsu kluba dublieriem – divreiz uzvarējām, vienreiz nospēlējām neizšķirti un vienreiz zaudējām. "Metalurga" dublieru sastāvs gan arī ne vienmēr bija tas stiprākais. Esam aizvadījuši vēl vairākas treniņspēles, bet tas jau bija senāk.

Trenējamies būtībā katru dienu, izņemot svētdienas. Svētdienās gan parasti ir spēle, tad pirmdienas ir brīvas. Tāds, varētu teikt, arī ir mūsu treniņplāns. Sezonā spēlēsim Liepājas "Daugavas" stadiona rezerves laukumā, tur arī trenējamies.

Par mērķiem – negribētu runāt par nekādām vietām – mums vienkārši jāapskatās, kāds ir 1. līgas līmenis. Pagaidām man ir grūti pateikt – domāju, ka ir kādas piecas, sešas komandas, kurās ir pieredzējušāki spēlētāji – ap 25 gadiem – viņi arī nopietnāk trenējas un izvirza uzdevumus, kas būtu jāsasniedz. Un ir arī tādas strādnieku komandas. Runājot par mums – noteikti negribētos būt peramajiem zēniem. Lai nebūtu šokējošu rezultātu un varētu spēlēt ar visiem kā līdzīgs ar līdzīgu. Pats galvenais, lai jaunie spēlētāji iegūst spēļu praksi. Svarīga ir nevis ieņemtā vieta, bet gan parādītais sniegums.

Citas komandas vēl tik labi nezinu, bet favorītes varētu būt "Auda", "Spartaks", "Tranzīts", kas laikam izveidots ar mērķi iekļūt Virslīgā. "Metta" droši vien būs organizēta komanda – vai viņiem ir uzdevums iekļūt augstākajā līgā, nezinu un neņemos spriest. "Jelgavā" spēlē normāla vecuma spēlētāji, kuri ir visai ambiciozi – spēcīgi varētu būt arī viņi."

Valmieras FK/Viktorija

Par komandas gatavību sezonai un mērķiem stāsta galvenais treneris Romans Sidorovs: "Situācija ir tāda, ka vairāki spēlētāji no pagājušās sezonas modeļa pārcēlušies uz Rīgu mācīties, dzīvot, strādāt utt. – viņu nav ļoti daudz, bet futbolisti bija svarīgi klubam. Bija kluba sanāksme, kopā nolēmām, ka 1. līgā spēlēt ar 1991. un 1992. gadā dzimušajiem jauniešiem – tas nav nopietni. Viņi vienkārši vēl nav gatavi šim līmenim. Nonācām pie tāda varianta, ka 2. līgā savā reģionā spēlēs tieši šo Valmieras jauniešu komanda. Parādījās variants apvienoties ar nelielu un samērā jaunu futbola klubu "Viktorija". Jāsaka paldies viņiem, jo būtībā "Viktorija" mūs izvilkusi no grūtībām 1. līgas komandas sakarā. Mums ir vieta, kur trenēties, taču nav tik daudz spēlētāju – no "Viktorijas" klāt pienākuši vairāki spēlētāji – vēlamies paskatīties, kā izskatīsimies šīgada čempionātā. Šogad mūsu jaunieši spēlēs 2. līgā, nākamgad skatīsimies, vai viņi varēs sākt spēlēt 1. līgā. Pagaidām viņiem fiziski tas būtu pārāk grūti.

Treniņi sākās jau visai sen, darbojamies četras reizes nedēļā, bet piektajā reizē aizvadām pārbaudes spēli. Līdz šim esam nospēlējuši sešas spēles – vai būs septītā pret "Mettu", vēl nevaru pateikt. Viņi mūs ir uzaicinājuši spēlēt, mēs arī ļoti vēlamies mēroties spēkiem, bet neesam devuši galīgo atbildi, jo var būt problēmas ar sastāvu – vairāki spēlētāji var nebūt ierindā, četri futbolisti vēl atkopjas no operācijām pēc pagājušā gada sezonas. Patiešām vēlamies spēlēt pret "Mettu" – manuprāt, tas ir nopietns klubs 1. līgai, viņi zina, ko grib un strādā tā labā. Arī treniņi notiek Rīgā, tā ka nav tādu problēmu kā mums – viens trenējas tur, viens citur [smejas]. Par sešām aizvadītajiem mačiem – spēlējām ar "Jaunību" (3:2), Rīgas "Daugavu" (3:4), "Kauguriem" (2:2), "Jelgavu" (5:5), pēc tam ar apvienoto "Kauguri/Multibanka" (4:0), bet pēdējo maču – pret "Audu" (6:1).

Šogad ir izvirzīts uzdevums tikt sešiniekā. Atceroties pagājušo gadu, kad bija visādi savainojumi un citas likstas, kluba sēdē tika izvirzīts šāds mērķis.

Par galvenajām favorītēm – dažas komandas kā liepājniekus un "Zibeni" neesmu redzējis, tāpēc grūti pateikt, cik stipras tās būs. Bet no Rīgas klubiem 1. vietā noteikti lieku "Mettu". Viņiem ir normāla organizācija un viss pārējais darbs. Vēl viena pretendente uz pirmajām vietām – "Daugava". Domāju, ka šobrīd šīs ir komandas, kas patiešām ir vislabākās no tām, ko esmu redzējis. Arī Liepājai ir iespējas izveidot labu komandu, viņus gan neesmu redzējis. Negribu nevienu apvainot, taču domāju, ka "Jēkabpils" un "Abuls" par augstākajām vietām necīnīsies. Vienkārši zinu, ka reģionos ir visai grūti izveidot labu komandu, rodas visādas problēmas. Bet kopumā jārēķinās ar visām komandām."

FK Spartaks

Par gatavību sezonai un mērķiem stāsta galvenais treneris Sergejs Golubevs un komandas īpašnieks Spartaks Melkumjans: "Komandu starpsezonā pametuši vairāki spēlētāji – aizsargi Andris Ķērpe un Valērijs Markovskis, pussargi Sergejs Travkins un Artūrs Cintiņš. Toties sastāvu papildinājis bijušais "Valmieras" futbolists un kapteinis - jūrmalnieks Valdis Veinbergs, Madonas "Kvarcs" futbolists Andis Dombrovskis, kurš 2. līgā bija labākais vārtu guvējs savā zonā, Rīgas "Ofriss" spēlētājs Mihails Suvorovs un vēl pāris futbolistu. Izdevies saglabāt pagājušā gada uzvarētāju [komanda 2. līgas finālturnīrā ieguva 1. vietu un tiesības startēt 1. līgā – aut.] sastāvu, bijušo Latvijas izlases aizsargu Oļegu Blagonadeždinu ieskaitot. Progresējuši jaunie futbolisti.

Trenējamies "Daugavas" stadiona vieglatlētikas manēžā, kā arī, pateicoties Jūrmalas domei, Slokas stadionā. Komandas galvenie atbalstītāji ir Jūrmalas uzņēmums "ALAT transports" un "Autonets". Esam nospēlējuši trīs pārbaudes spēles – martā sīksto "Jelgavu" pieveicām ar 5:1, ar 3:5 piekāpāmies Rīgas "Daugavai", kā arī ar 4:3 uzvarējām "Tukumu". Starpsezonā spēlējām arī minifutbola turnīrā Igaunijā, kur ieņēmām 2. vietu, kā arī Rīgas atklātajā ziemas čempionātā, kurā izcīnījām 5. vietu, demonstrējot veiksmīgu un arī ne tik veiksmīgu sniegumu. Daži "Spartaka" futbolisti gatavojas pārstāvēt Jūrmalas pilsētu otrajā Latvijas olimpiādē.

Mūsu komandas mērķis šogad ir pirmais sešinieks. Tomēr sliecamies iekļūt godalgotajā trijniekā – tad mēs būtu ļoti apmierināti. Treneris Golubevs izvirzījis uzdevumu par uzvaru cīnīties katrā spēlē.

Par līgas labākajām komandām – domāju, ka tās būs Rīgas "Daugava", "Metta", "Jelgava", varbūt arī "Jaunība". Ļoti ceru, ka starp komandām, kas cīnīsies par augstākajām vietām, būsim arī mēs."

Jēkabpils SC

Par komandas gatavību sezonai un mērķiem stāsta komandas treneris un administrators Raimonds Gailis: " Spēlētāji ir palikuši visi vecie, plus klāt nākuši daži mūsu pašu Jēkabpils audzēkņi, kas bija nedaudz paklīduši pa pasauli. Paši nespēlēja augstā līmenī – piedalījās dažādos turnīros Rīgā – galvaspilsētā jau tādu daudz. Viņi ir atpakaļ. Pieteicu 26 cilvēkus. Vecuma ziņā – no 18 līdz 38 gadiem. Vidējais komandas vecums būs apmēram 26 gadi.

Pašlaik trenējamies trīsreiz nedēļā. Pa ziemu notika visādi futzāli – mums jau nav iespēju braukt un spēlēt kaut kur tālāk par Latviju. Tā nu piedalījāmies futzāla turnīros ziemā – viena komanda tika Latvijas finālā, no kura gan atteicāmies. Šis fināls beidzas 4. maijā, bet mums jāgatavojas 1. līgas čempionātam. Labāk spēlējam pārbaudes spēles, pieteicāmies arī Latvijas kausam. Rīgas "Daugavai" zaudējām ar 0:3, "Abulu" uzvarējām ar 4:0. Tās ir divas pārbaudes spēles, kas pagaidām bijušas. Plānojam Pļaviņās piedalīties ikgadējā zibensturnīrā – vienā dienā turnīrs tiek izspēlēts, tur arī mēģināsim vēl kaut ko pieregulēt līdz kausa spēlei.

Par mērķiem – ir tikai viens un konkrēts. Tas ir nostiprināties 1. līgā – neizlidot ārā, bet palikt čempionātā un mēģināt nostabilizēties. Arī kluba vadība izvirzījusi tādu pašu mērķi.

Par labākajām komandām čempionātā man ir visai grūti spriest. Pēc manām domām, čempionāts izvērtīsies līdzīgs, jo komandas un rezultāti būs vairāk vai mazāk vienmērīgi. Protams, var redzēt, kurš ir švakāks un kurš – stiprāks, bet kopumā izteiktu favorītu vai pastarīšu, manuprāt, nav. Nemaz nezinu, kura komanda raujas uz augstāko līgu – vismaz par tādu neesmu dzirdējis. Es domāju, ka par pēdējām vietām, lai neizkristu, cīnīsimies mēs, Smiltenes "Abuls", Gulbenes komanda – droši vien vēl kāds.

Šobrīd organizēšanas ziņā turnīrs apmierina, nav, par ko sūdzēties. Viss ir kārtībā – kalendārs sastādīts normāli, pretenziju nav ne mums, ne arī citiem – vismaz neesmu dzirdējis ko tādu. Kad čempionāts ritēs, tad jau redzēs, kādas problēmas radīsies."

FK Tranzīts

Par komandas gatavību sezonai un mērķiem stāsta komandas galvenais treneris Aleksandrs Žižmanovs: "Nav dažu spēlētāju, kas spēlēja šeit pagājušajā sezonā. Strādājam pēc galvenās komandas "Ventspils" treniņu programmas, ko sastādījis ventspilnieku galvenais treneris. Viss rit pēc plāna, spēlējam pārbaudes spēles. Nesen ar 5:0 uzvarējām "Liepājas metalurga" otro komandu, kas arī spēlēs 1. līgā. Drīzumā spēlēsim arī ar liepājnieku dublieriem. Esam pastiprinājušies gan ar vietējiem spēlētājiem, gan futbolistiem no citām Latvijas pilsētām. Ar sagatavošanās posmu līdz šim esmu apmierināts.

Sastāvs ir jauns, vecākajam futbolistam ir 21 gads. Spēlēs jaunie puiši – vairāki 1990. un 1991. gadā dzimušie – tie, kas pagājušajā sezonā spēlēja FK "Ventspils" dublieros.

Komandas mērķis šīgada čempionātā ir pacīnīties par pirmo piecinieku. Galvenais uzdevums gan ir panākt jauno futbolistu progresu, lai šī komanda kļūst par tramplīnu ceļā uz Virslīgu.

Nebūs tā, kā pagājušajā gadā, kad pret pāris komandām kā "Blāzma" un "Vindava" būs grūti spēlēt. No pagājušās sezonas patika "Metta", "Auda" un "Valmiera" – domāju, ka šīs komandas arī būs vienas no galvenajām pretendentēm par augstajām vietām."

Šis bija otrais no paredzētajiem trim 1. līgas klubu apskatiem pirms 2008. gada sezonas. Nākamajā un pēdējā apskatā informēsim jūs par "Metta/LU", "Jelgava", "Jaunība", "Zibens/Zemessardze" un "Tukums 2000" komandu
darbībām.

Saistītais raksts: Kā sezonai gatavojas 1. līgas klubi? 1. daļa

2008. gada 1. līgas dalībnieces

Nr. Komanda
1. FK "Jelgava "
2. "Liepājas Metalurgs-2"
3. "Valmiera/Viktorija"
4. "Spartaks" (Jūrmala)
5. FK "Auda" (Rīga)
6. FB "Gulbene 2005"
7. "Jēkabpils" SC
8. FK "Daugava" (Rīga)
9. FK "Tukums-2000/TSS"
10. FK "Tranzīts" (Ventspils)
11. FS "Metta/LU"
12. JFC "Kauguri/Multibanka" (Jūrmala)
13. "Zibens/Zemessardze"
14. FK "Abuls" (Smiltene)
15. FK "Jaunība" (Rīga)

(treknrakstā komandas, kuras aprakstījām šajā apskatā)

1. kārtas spēles

Datums Laiks Spēle
27.04.2008. 17:00 Liepājas Metalurgs-2 - FK Abuls
01.05.2008. 14:00 FK Daugava - Tukums 2000/TSS
01.05.2008. 15:00 Valmiera/Viktorija - Zibens/Zemessardze
01.05.2008. 15:00 FK Auda - JFC Kauguri/Multibanka
01.05.2008. 16:00 FK Jaunība - FK Jelgava
01.05.2008. 17:00 FS Metta/LU - FB Gulbene 2005
01.05.2008. 17:00 Jēkabpils SC - FK Tranzīts
Slēpts komentārs: Fedor

  +3 [+] [-]

, 2008-04-10 14:23, pirms 16 gadiem
Runa,ka 1.liga speles vel viena vai pat tris komandas! Kurus nezinamo apstaklju delj negrib tur ielaist! Tas viss izskatas divaini... jo pagajuscha sezona ta pati vindava pieteicas spelet 1.liga divas vai pat vienu nedelju pirms sezonas sakuma! Un to mierigi pienema! Manuprat jo vairak dalibnieku bus 1.liga jo labak ! Bet skatoties uz to visu man liekas ka LFF nerup futbola attistibas jautajumi! Zel...

     [+] [-]

, 2008-04-10 14:35, pirms 16 gadiem
Ka saka LM Treneris Tad Tranzits sogad bus ljoti nopietna komanda!!!
Kura cinisies par iekljusanu Virsliga!

  +1 [+] [-]

, 2008-04-10 14:43, pirms 16 gadiem
Fedor rakstīja: A s kakoi stati etot Liepajas metalurgs-2 igraet v pervoi lige!?V finaljnom turnire oni ne igrali! Ili bogatym u nas vso mozno?Eto ne4estno po otnoweniju k Ekabpilsu,Spartaku,Gulbene,oni bilisj,tratili denjgi,zdorovje,a LM srazu vprygnuli - nu i 4to 4to u nih blat v LFF i bablo.Protivno vso eto!I gde sportivny princip,kotorym nawi funkcionery ljubjat kozyrjatj?Potomu i futbol u nas takoi govnjanoi,i deti uidut v drugie sporty.V sledujuwei staje u menja drugoi komentari gotov-gotovtesj k razobla4eniju ,osobenno DK i tvoi bossy!


Sen jau ir ta,ka 1.liga piedalas tas komandas kuras grib un finansiali var to darit! Runajot par sportisko principu. Liepajas metalurgs 2 tika 1.liga pa taisno.Un es neredzu te neka slikta! Ta bija ar Metta/LU,Vindavu,Jaunibu,un vel daudzam citam komandam to paschu vareja izdarit ari Spartaks,Gulbene,Jekabpils! Divainas lietas notiek tikai schogad! Jo nesaprotami kapec 1.liga nelaiz vairs nevienu komandu!

  -1 [+] [-]

, 2008-04-10 14:53, pirms 16 gadiem
to boom30
Jauniba vyigrala rizskuju zonu 2-i ligi.A ekabpilsu i Ko ne daliby voiti tak kak Vindave,LM.U gospod iz LFF dlja blatnyh i bogatyh drugoi standart.V etom-to i delo dorogoi Boom,(a ne v LM).
Eto uze ne sport,ili drugoi sport.Ja prosto ne ponimaju gde FIFA i UEFA?Tysja4i lat dajut,i ne proverjajut KOMU?!?!

  +1 [+] [-]

, 2008-04-10 15:18, pirms 16 gadiem
Fedor rakstīja: to boom30
Jauniba vyigrala rizskuju zonu 2-i ligi.A ekabpilsu i Ko ne daliby voiti tak kak Vindave,LM.U gospod iz LFF dlja blatnyh i bogatyh drugoi standart.V etom-to i delo dorogoi Boom,(a ne v LM).
Eto uze ne sport,ili drugoi sport.Ja prosto ne ponimaju gde FIFA i UEFA?Tysja4i lat dajut,i ne proverjajut KOMU?!?!


Nezinu ka butu ar Jekabpils un kompaniju pagajuschaja gda ja vini gribetu piedalities 1.liga! Bet skatoties uz schi gada situaciju,es piekritu taviem vardiem! LFF neiet preti visiem klubiem!

     [+] [-]

, 2008-04-10 17:19, pirms 16 gadiem
Valmieras FK !!

  -1 [+] [-]

, 2008-04-10 17:47, pirms 16 gadiem
Labs raksts, vairāk tādu rakstu, kur nav vienkārši pārtulkots, vai Copy, bet gan eSporta autoru darbs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-04-10 18:53, pirms 16 gadiem
ar vislielāko interesi gaidam 3. daļu!

  +1 [+] [-]

, 2008-04-10 19:03, pirms 16 gadiem
Gaidu 3.dalju un raxtu par FK Jelgava

     [+] [-]

, 2008-04-10 19:47, pirms 16 gadiem
Es ar par FK Jelgava, 2. mīļākais klubs aiz Arsenal

  +2 [+] [-]

, 2008-04-10 20:38, pirms 16 gadiem
kaskulis rakstīja: un ka gatavojas ludzas rajona 5 liiga?


domaa baigais gudrinieks esi??? pats vismaz zini, kas ir futbols?

  +1 [+] [-]

, 2008-04-10 22:21, pirms 16 gadiem
kaareteejo reizi FK Jelgava tiek nolikta no citu klubu puses (ar dazhiem iznjeemumiem), bet nu sezona raadis kas ir kas un kursh saimniekos pa 1.liigu! gaidam tresho rakstu!

  +1 [+] [-]

, 2008-04-10 23:46, pirms 16 gadiem
Es domāju,ka 1.līga top komandas šogad būs Metta,Jaunība,Daugava,Jelgava,Tranzīts-varbūt vēl kāds.Bet es te skatos,ka citu klubu treneri(lielāka daļa treneru vai klubu vadība domā,ka Jelgava nebūs starp līderiem,bet es domaju,ka tomēr būs)Tad jau ka sacit jāsaka redzēs vēlu veikmi Gulbenei un Jekabpilij lai kā saka futbols regionos arī attīstās tas priecē.

  +1 [+] [-]

, 2008-04-11 01:35, pirms 16 gadiem
Izlasīju abas daļas beidzot, nebija tik traki Interesanti palasīt bija ...

     [+] [-]

, 2008-04-11 09:09, pirms 16 gadiem
Boom30 rakstīja: Nezinu ka butu ar Jekabpils un kompaniju pagajuschaja gda ja vini gribetu piedalities 1.liga! Bet skatoties uz schi gada situaciju,es piekritu taviem vardiem! LFF neiet preti visiem klubiem!
V tom -to i delo,4to v prowlom godu odna komanda hotela zajavitsa v pervuju ligu-otkazali-nesportivny princip-nado poigratj godik vo vtoroi.A Mette,Vindave mozno...
I sey4as hodjat sluhi,4to komanda odnogo bogatogo djadenjki - "stroitelja",kotory s Gun4ey na odnoi noge,ho4et na haljavu zajavitsa,a Flaminko ne dajut,i Varaviksne,no Skredelis kak skala!

  +1 [+] [-]

, 2008-04-11 10:26, pirms 16 gadiem
Es ka Jekabpilietis tad par "Jēkabpils" SC komandu
Butu labi ja ari Jekabpili saktu atistities futbols

     [+] [-]

, 2008-04-11 13:11, pirms 16 gadiem
Spasibo avtoru! Ponjatno, chto Tranzit budet sredi liderov, LM-2, Daugava, Jelgava. A ostalnije budut tirkatsa. Hotj posmejomsa nad klounami. Chitaite statju Indriksona v zhurnale "Futbol". Poka u vlasti Šnepsi v Valmiere, Gulbene, Jēkabpilse i drugih kolhozah (Jelgava tam zhe), krome basketbola nichego ne budet. A v 1-oi lige igratj mozhet ljuboi djadja, kotoromu ne zhalko 15-20 000 latjukov.

     [+] [-]

, 2008-04-14 11:30, pirms 16 gadiem
cerams jekabpils paraadiis ko var un atnjems punktus arii favoriitiem. lai izdodas!

     [+] [-]

, 2008-04-23 22:41, pirms 16 gadiem
Valmieras treneris jau nu varēja klusēt par to komandu izveidošanu dažādos reģionos !!!
Pāsiem tur nekas nesanāk, visa komanda no rīdziniekiem...!!
Lūdzās, lai spēlē pie viņiem, jo Valmierā nespēj savākt...