Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

U-21 izlases aizsargs Kazura spēlēs Lietuvas spēcīgākajā klubā

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

U-21 izlases aizsargs Kazura spēlēs Lietuvas spēcīgākajā klubā
Jevgeņijs Kazura
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas U-21 izlases un līdzšinējais Rīgas "Olimps/RFS" aizsargs Jevgeņijs Kazura līdz gada beigām spēlēs Lietuvas šībrīža spēcīgākajā futbola klubā Marijampoles "Sūduva", sarunā ar eSports.lv apstiprināja pats sportists.

21 gadus vecais Latvijas U-21 izlases un līdzšinējais Rīgas "Olimps/RFS" centra aizsargs Jevgeņijs Kazura līdz sezonas beigām spēlēs Lietuvas spēcīgākajā futbola komandā Marijampoles "Sūduva", kas pērn izcīnīja Lietuvas kausu, bet šosezon pēc 14 spēļu kārtām ir A līgas līdere, kā arī piedalās UEFA Eiropas līgā. Kazura jau bija "Sūduvas" pieteikumā UEFA Eiropas līgas 2. kvalifikācijas kārtas pirmajā mačā pret dāņu "Randers" (0:1), taču laukumā neizgāja.

"Līgumu vēl neesmu parakstījis, taču tas tiks izdarīts tuvākajās dienās. Plānots, ka tikšu izīrēts līdz sezonas beigām - jau esmu pieteikts komandā vietējā čempionātā un Eirokausos. Šeit ir labi apstākļi, treniņi utt., tā ka esmu apmierināts. Arī spēlēt ir labas iespējas - viss atkarīgs no tā, kā parādīšu sevi treniņos, jo trenerim nekādu mīluļu nav - spēlē stiprākie," sarunā ar eSports.lv šodien pastāstīja aizsargs. Viņš pirms nedēļas aizvadīja visu spēli "Sūduvas" rindās pārbaudes spēlē pret poļu "Wigry" (4:1), un treneris ar mūsu aizsarga sniegumu palika ļoti apmierināts.

Kazura Lietuvas A līgā pagaidām būs vienīgais Latvijas futbolists šosezon. Interesanti, taču kaimiņzemē, kur teju ikgadu līdz šim spēlēja vismaz daži mūsu futbolisti, šīs sezonas sākumā nav neviena. Starp citu, pērn Marijampoles "Sūduvā" veiksmīgi spēlēja mūsu uzbrucējs Ivans Lukjanovs. Līdz ar Kazuras aiziešanu "Olimps/RFS" komandā gaidāms pavisam gados jauns centra aizsargu duets, jo, kā jau ziņojām, uz "Skonto" pārgājis cits U-21 izlases aizsargs Deniss Petrenko, bet Igors Stepanovs komandas treniņos pēc savainojuma izārstēšanas piedalās neregulāri.

     [+] [-]

, 2009-07-19 13:13, pirms 15 gadiem
Nu, vēlu veiksmi! Lukjanovs arī sezonu nospēlēja Lietuvā un diezgan labi progresēja!

     [+] [-]

, 2009-07-19 13:52, pirms 15 gadiem
labs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja