Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: DTRHighlights

Video: Jura Laizāna Top 10 Labākie Goli

Šeit apkopoti 10 labākie Jura Laizāna futbolista karjeras vārtu guvumi!

, 2021-09-18 21:59, pirms 3 gadiem
Paldies par video! Jāa, atmiņaa uzreiz atausa laiki, kad mums bez Laizāna bija vesels lērums PSRS kaluma futbola meistari, kas tagadējiem špīleriem liktu noakunēties. Bija tas laiks, kad LR futbolā bija personības! Tagad tukšums...
, 2021-09-19 04:19, pirms 3 gadiem
1aja vietā gols pret poļiem bija jāliek. Skaists plus mega nozīmīgs-tikām uz euro 2004
Komandas biedri sveic Niku Sliedi ar pirmajiem vārtiem sezonā. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
19

"Daugavpils" sapnis pārvēršas murgā – "Valmiera" jau puslaikā sasit piecus vārtus

"TonyBet" Virslīgas 17. kārtas ievadspēlē futbolā cīņa par trešo vietu turnīra tabulā izpalika – "Valmiera" izbraukumā dominēja ar rezultātu 6:1, revanšējās "Daugavpilij" par zaudējumu pirmajā aplī un nostiprinājās bronzas pozīcijā, no tuvākās sāncenses atraujoties līdz sešu punktu attālumam.
Matss Hummelss un Hoselu. Foto: picture alliance/firo Sportphoto/Reuters/Scanpix
22

Titulētie favorīti pret pelnrušķītes stāstu: klāt Čempionu līgas fināls

Šovakar Vemblija stadionā Londonā norisināsies UEFA Čempionu līgas fināls. Pulksten 22:00 turnīra vēsturē titulētākā komanda Madrides "Real" spēkosies pret Dortmundes "Borussia", kas vienīgo reizi triumfējusi 1997. gadā. Tiešraide "Go3" platformā.
Kristers Tobers. Foto: Grasshoppers
4

Tobera piespēle pēdējā pamatlaika minūtē sienāžiem nosargā vietu Superlīgā

Latvijas izlases kapteiņa Kristera Tobera pārstāvētā Cīrihes "Grasshoppers" pārspēlēs par vietas saglabāšanu Šveices Superlīgā ar otrās spēles 90. minūtē gūtiem vārtiem tika pie uzvaras pār "Thun", divu spēļu summā uzvarot ar 3:2. Tobers veica rezultatīvu piespēli izšķirošo vārtu guvumā.