Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Arkādijs Birjuks

Video: Blanks: "Tie, kuri aizgāja no "Riga" uz RFS, par čempioniem vēl nav kļuvuši"

"Futbolbumbu" lielā intervija ar 2020. gada futbola Virslīgas čempionvienības "Riga" FC treneri Kristapu Blanku. Par spēlēm, treneriem un "Riga" metodēm.

Sarunu var noklausīties arī Sportacentrs.com Spotify kontā.

, 2021-01-09 19:18, pirms 3 gadiem
Nedaudz pa garu intervija, go FC Rīga😎🕺
Aleksandrs Sērlots. Foto: Reuters/Scanpix
1

Astoņu vārtu spēlē Sērlots ar ''pokeru'' palīdz ''Villarreal'' atspēlēties pret ''Real''

Šodien Spānijas ''La Liga'' 37. kārtas spēlē iespaidīgu atspēlēšanos otrajā puslaikā veica ''Villarreal'', kas atspēlējās no 1:4 un spēlēja 4:4 pret čempioni Madrides ''Real''. Kluba labā visus četrus vārtus guva norvēģu futbolists Aleksandrs Sērlots.
Fils Foudens. Foto: EPA/Scanpix
7

Mančestras ''City'' ceturto sezonu pēc kārtas triumfē Premjerlīgā

Šodien noslēdzošajā Anglijas Premjerlīgas kārtā tika noskaidrots, ka ceturto sezonu pēc kārtas par turnīra čempioni kļuvusi Mančestras ''City'', kas 38. kārtas spēlē ar 3:1 pieveica ''West Ham''. Divus vārtus uzvarētājiem guva Premjerlīgas sezonas labākais spēlētājs Fils Foudens.
Marko Regža. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
1

''Riga'' iesit piecus un pārliecinoši uzvar Jelgavā

Šodien Latvijas futbola Virslīgā pārliecinošu panākumu svinēja ''Riga'', kas izbraukumā ar 5:1 apspēlēja ''Jelgavu''. Uzvarētājiem vārtus guva pieci dažādi futbolisti.