Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Nosaukts ONL augusta labākais spēlētājs

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Nosaukts ONL augusta labākais spēlētājs
Kristers Lūsiņš. Foto: Latvijas Futbola federācija.

Līdzjutēju balsojumā par "Optibet" Nākotnes līgas augusta mēneša labāko spēlētāju nosaukts "Valmiera FC-2"/VSS komandas uzbrucējs Kristers Lūsiņš.

Pagājušo mēnesi valmierieši ievadīja ar zaudējumu savā laukumā Grobiņas SC/LFS komandai, kad Lūsiņš guva savas komandas otros vārtus, bet vēlāk viņš palīdzēja savai komandai atspēlēt trīs vārtu deficītu pret "Leevon Saldus" vienību un svinēt dramatisku panākumu ar rezultātu 4:3. Trešajā mēneša spēlē Lūsiņš iesita trīs bumbas FK "Dinamo Rīga" vārtos, kaldinot savas komandas uzvaru ar 5:0.

Lūsiņš ar kopumā desmit gūtiem vārtiem ir panācis savas vienības līdz šim rezultatīvāko spēlētāju Niku Dusalijevu. Čempionāta labāko vārtu guvēju sarakstā tas dod dalītu 4.-6. vietu, kamēr Valmieras komanda kopvērtējumā pašlaik ir atrodama trešajā pozīcijā.

Līdzjutēju balsojumam, kas risinājās sociālajā tīklā "Facebook", bija izvirzīti arī Niks Bērziņš (AFA "Olaine"), Jevhens Stadņiks ("Riga FC-2") un Valērijs Redjko (FS "Jelgava").

"Optibet" Nākotnes līgas mēneša labākais spēlētājs balvā saņem ikdienā noderīgu produkciju no "Sponser" (www.ManiVitamini.lv).

Jau vēstīts, ka aprīlī par turnīra labāko spēlētāju līdzjutēji nosauca FS "Jelgava" komandas itāļu pussargu Daniēli Olivjēri, maija/jūnija balva tika viņa komandas biedram Mārcim Peilānam, bet jūlijā par labāko nosauca vēl vienu Jelgavas komandas pārstāvi Dāvi Vējkrīgeru.

Izmantotie resursi:
Latvijas Futbola federācija