Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Valneris uzvar Pasaules kausa posmā dambretē Burkinafaso

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Valneris uzvar Pasaules kausa posmā dambretē Burkinafaso
Guntis Valneris. Foto: Latvijas Dambretes federācija.

Burkinafaso notikušajā Pasaules kausa posmā 100 lauciņu dambretē teicami nostartējis Guntis Valneris, kurš izcīnījis uzvaru.

Vakar noslēdzies pasaules kausa posms 100 lauciņu dambretē “Ouaga Open 2024”, kas sākās 19. janvārī un kas norisinājās Rietumāfrikas valsts Burkinafaso galvaspilsētā Vagadugu. Teicami šajā Pasaules kausa posmā nostartēja starptautiskais lielmeistars no Latvijas Guntis Valneris, kurš, iegūstot 14 punktus no 18 iespējamajiem, izcīnīja pirmo vietu.

Atpaliekot par punktu, otro vietu izcīnīja starptautiskais lielmeistars no Kotdivuāras Atse Ncho Joels, bet trešo vietu ar iegūtajiem 12 punktiem ieguva starptautiskais lielmeistars no Kamerūnas Ndjofangs Džīns Marks. Piedalījās vairāk nekā piecdesmit dalībnieku, godalgotās vietas iegūstot galvenajiem favorītiem. Valneris bija vienīgais Eiropas pārstāvis.

Izmantotie resursi:
Latvijas Dambretes Federācija

     [+] [-]

, 2024-01-28 12:34, pirms 3 mēnešiem
Bilde no drošības kamerām?

     [+] [-]

, 2024-01-28 13:16, pirms 3 mēnešiem
Damokla_zobens_23 rakstīja: Bilde no drošības kamerām?
ble