Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Ar Misānu uzvarām noslēgušās Latvijas dambretes čempionāta fināla atlases sacensībās

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Ar Misānu uzvarām noslēgušās Latvijas dambretes čempionāta fināla atlases sacensībās
Alvīne Misāne (pirmā no kreisās). Foto: Latvijas Dambretes federācija.

Rīgā norisinājās Latvijas čempionāta atlases sacensības vīriešiem un sievietēm 100 lauciņu dambretē., kur par uzvarētājie kļuva Roberts Misāns un Alvīne Misāne.

īņas notika atsevišķi vīriešiem un sievietēm pēc Šveices sistēmas astoņās kārtās ar laika kontroli 30 minūtes plus 10 sekundes par katru izdarīto gājienu katram spēlētājam. Ceļazīmes uz finālu nodrošināja septiņu pirmo vietu ieguvēji vīriešiem un pirmo piecu vietu ieguvējas sievietēm.

Sieviešu turnīrā divpadsmit dalībnieču konkurencē pārliecinoši pirmo vietu izcīnīja Alise Misāne, izcīnot 15 punktus no 16 iespējamiem un vietu Latvijas čempionāta finālā. Anna Krapivina un Varvara Ivanova izcīnīja pa desmit punktiem, iegūstot attiecīgi otro un trešo vietu. Vēl Latvijas čempionāta finālā iekļuva Alisa Orlova un Milana Fideline, viņām katrai pa 9 punktiem.

Vīriešu turnīrā trīsdesmit deviņu dalībnieku konkurencē pirmo vietu izcīnīja Roberts Misāns, izcīnot 13 punktus no 16 iespējamiem un vietu Latvijas čempionāta finālā. Raivis Paegle un Jakovs Levins izcīnīja pa divpadsmit punktiem, iegūstot attiecīgi otro un trešo vietu. Ceturto vietu ar 11 punktiem izcīnīja Raimonds Millers, bet ar desmit punktiem finišēja uzreiz deviņi spēlētāji. Labāki papildus rādītāji Latvijas čempionāta finālā ļāva iekļūt Raimondam Klimāvičam, Igoram Trubko un Klāvam Norenbergam.

Izmantotie resursi:
Latvijas Dambretes Federācija