Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē breika deju sacensības "Reebok Summer Battles 2009"

Jānis Celmiņš

Nedēļas nogalē breika deju sacensības "Reebok Summer Battles 2009"
Deju grupas "Skefolt" dalibnieks Deniss Tumakovs
Foto: Sabiedrisko attiecību aģentūra "Che Digital"

18. jūlijā Dzintaru pludmalē norisināsies breika deju sacensības "Reebok Summer Battles 2009". Dalību sacensību žūrijā apstiprinājis arī Spānijas breika dejotājs Xak no pasaulē atpazīstamākās breika deju grupas "Arcopom.

"Reebok Summer Battles" norisināsies jau otro gadu pēc kārtas, taču šogad pirmo reizi šāda mēroga sacensības norisināsies ārpus telpām – uz speciāli būvētas skatuves, pašā jūras krastā. Sacensībās plāno piedalīties vairāk kā 60 dejotāju, kas trīs stundu garumā mērosies spēkiem un pārsteigs ar neredzētiem breika trikiem.

“Šī ir lieliska iespēja Latvijas breika dejotājiem iesildīties rudenī gaidāmajām "Reebok Concrete Battles 2009" sacensībām Rīgā, kurās dejotāji uz ielas asfalta rādīs trikus no Ņujorkas breika deju kultūras pirmssākumiem astoņdesmitajos gados. Nākamajā pavasarī paredzētas arī Challenge 2010 sacensības, kurās piedalīsies dejotāji no vairāk kā 15 pasaules valstīm,“ stāsta Dance and Entertainment Agency PMP valdes priekšsēdētājs un Reebok Summer Battles organizators Deniss Tumakovs.

Reģistrēties dalībai Reebok Summer Battles var līdz 18. jūlijam, piesakoties pa e-pastu skefolt@inbox.lv vai tālruni 29626293. Papildu informācija atrodama mājas lapās dejas.lv vai jamstyle.lv.

Informāciju sagatavoja:
Sabiedrisko attiecību aģentūra "Che Digital"