Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas dambretiste Česnokova uzvar Pasaules kausa posmā, Valneris ceturtais

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Latvijas dambretiste Česnokova uzvar Pasaules kausa posmā, Valneris ceturtais
Uzvarētāja Jeļena Česnokova (vidū). Foto: Latvijas Dambretes federācija.

Lielisku panākumu guvusi Latvijas pārstāve Jeļena Česnkova, kura izcīnījusi uzvaru Polijā notikušajā Pasaules kausa posmā dambretē, bet Guntim Valnerim ceturtā vieta.

Polijas pilsētā Julinekā 9.decembrī noslēdzies ši gada pēdējais Pasaules kausa posms dambretē, kurā 47 dalībnieku konkurencē startēja vairāki Latvijas labākie dambretisti, uzrādot ļoti labus rezultātus.

Sieviešu konkurencē pirmo vietu ar iegūtajiem 11 punktiem izcīnīja mūsu dambretiste Jeļena Česnokova, kura apsteidza divas pasaules eksčempiones - Darju Tkačenko no Nīderlanes un Natāliju Sadovsku no Polijas. Viņām abām pa 10 izcīnītajiem punktiem un attiecīgi otrā un trešā vieta.

Vīriešu konkurencē uzvaru ar iegūtajiem 13 punktiem izcīnīja starptautiskais lielmeistars no Ukrainas Artjoms Ivanovs. Otrā vieta ar tikpat izcīnīajiem punktiem starptautiskajam lielmeistaram Aleksandram Švarcmanam no Izraēlas. Trešo vietu ar 12 punktiem, pateicoties labākiem papildus rādītājiem, izcīnīja Nīderlandes starptautiskais lielmeistars Martīns van Ijzendoorns.

Mūsu starptautiskais lielmeistars Guntis Valneris ar iegūtajiem 12 punktiem ierindojās ceturtajā vietā. Vēl viens mūsu starptautiskais lielmeistars Raimonds Vipulis ar 11 punktiem ierindojās devītajā vietā, bet mūsu spēlētāji Pēteris Kripans un Gunārs Gribuška arī ar 11 punktiem ierindojās attiecīgi divpadsmitajā un trīspadsmitajā vietā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Dambretes Federācija

     [+] [-]

, 2023-12-11 07:25, pirms 5 mēnešiem
Sadovska efektīga. Viņa šajā kleitiņā sēdēja pie spēļu galda?