Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2990, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Dolgilevičai viena uzvara Pasaules kausa posmā džudo

Dolgilevičai viena uzvara Pasaules kausa posmā džudo
Una Dolgileviča. Foto: LTV

LETA. Latvijas džudiste Una Dolgileviča svētdien Astanā svinēja uzvaru Kazahstānas "Grand Prix" posma pirmajā cīņā, bet otrajā atzina pretinieces pārākumu.

Dolgileviča svara kategorijā līdz 78 kilogramiem vispirms ar "ippon" pieveica mājinieci Margaritu Gricenko, bet pēc tam ar diviem "waza-ari" zaudēja Portugāles sportistei Patrisijai Sampaiju.

Piektdien Anastasija Sokirjanska svara kategorijā līdz 57 kilogramiem pirmajā cīņā svinēja uzvaru un otrajā cieta zaudējumu, bet Antonijs de Anželiss svara kategorijā līdz 66 kilogramiem no pirmās kārtas cīņas bija brīvs, bet otrajā cieta zaudējumu.


Maksims Duinovs. Foto: rekurzeme.lv

Duinovs Eiropas čempionāta džudo zaudē pirmajā cīņā

LETA. Latvijas sportists Maksims Duinovs sestdien Horvātijā piedzīvoja zaudējumu Eiropas džudo čempionāta pirmajā cīņā.
Una Dolgiļeviča. Foto: Judo club "Kyodai"

Duinovam un Dolgiļevičai zaudējumi "Grand Slam" posma džudo otrās kārtas cīņās

LETA. Latvijas sportisti Maksims Duinovs un Una Dolgiļeviča svētdien Tbilisi "Grand Slam" posmā džudo piedzīvoja zaudējumus otrās kārtas cīņās.
Antonijs de Anželiss. Foto: Latvijas Džudo federācija

De Anželisam un Sokirjanskai zaudējumi "Grand Slam" posma džudo pirmajās cīņās

LETA. Latvijas sportisti Antonijs de Anželiss un Anastasija Sokirjanska piektdien Tbilisi "Grand Slam" posmā džudo piedzīvoja zaudējumus pirmajās cīņās.