Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2990, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Dolgiļeviča zaudē cīņā par Eiropas U23 džudo čempionāta bronzas medaļu

Dolgiļeviča zaudē cīņā par Eiropas U23 džudo čempionāta bronzas medaļu
Una Dolgiļeviča. Foto: Judo club "Kyodai"

LETA. Latvijas sportiste Una Dolgiļeviča sestdien Potsdamā Eiropas U23 džudo čempionātā zaudēja cīņā par bronzas medaļu.

Dolgiļeviča svara kategorijā līdz 78 kilogramiem pirmajā kārtā bija brīva, otrajā kārtā ar "waza-ari" pieveica Azerbaidžānas džudisti Narminu Amirli, bet ceturtdaļfinālā ar "waza-ari" - polieti Paulinu Mušinsku.

Pusfinālā Dolgiļeviča ar "ippon" piekāpās ukrainietei Jūlijai Kurčenko.

Latvijas džudistes cīņā ar ungārieti Nikoletu Šāgi par trešo vietu ar punktiem novērtējami paņēmieni netika veikti, taču pagarinājumā visu izšķīra Latvijas džudistei piešķirtais trešais noteikumu pārkāpums, cīņu zaudējot ar "hansoku-make". Ungāriete cīņu pabeidza ar diviem pārkāpumiem

Jau ziņots, ka Antonijs de Anželiss piektdien izcīnīja sudraba medaļu svara kategorijā līdz 66 kilogramiem, bet svara kategorijā līdz 73 kilogramiem Roberts Javorskis un Andis Dolgiļevičs zaudēja pirmajā cīņā.


Maksims Duinovs. Foto: rekurzeme.lv

Duinovs Eiropas čempionāta džudo zaudē pirmajā cīņā

LETA. Latvijas sportists Maksims Duinovs sestdien Horvātijā piedzīvoja zaudējumu Eiropas džudo čempionāta pirmajā cīņā.
Una Dolgiļeviča. Foto: Judo club "Kyodai"

Duinovam un Dolgiļevičai zaudējumi "Grand Slam" posma džudo otrās kārtas cīņās

LETA. Latvijas sportisti Maksims Duinovs un Una Dolgiļeviča svētdien Tbilisi "Grand Slam" posmā džudo piedzīvoja zaudējumus otrās kārtas cīņās.
Antonijs de Anželiss. Foto: Latvijas Džudo federācija

De Anželisam un Sokirjanskai zaudējumi "Grand Slam" posma džudo pirmajās cīņās

LETA. Latvijas sportisti Antonijs de Anželiss un Anastasija Sokirjanska piektdien Tbilisi "Grand Slam" posmā džudo piedzīvoja zaudējumus pirmajās cīņās.