Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Meivezers debitē restlingā ar nokautu

Meivezers debitē restlingā ar nokautu
Meivezers savā debijā restlingā
nokautēja Vaitu.
Foto: WWE

Floids Meivezers, kurš ir pasaules čempions WBC versijā svarā līdz 66.7 kilogramiem, veiksmīgi debitējis profesionālajā restlingā, vakar ''WrestleMania XXIV'' ietvaros nokautējot Polu Vaitu.

Cīņu veiksmīgi uzsāka Meivezers, kurš lika Vaitam nokrist uz ceļiem un izdarīja vairākus sitienus pret savu pieredzējušo oponentu. Tomēr cīņas gaitā WBC čempions izjuta sāpes vairāk nekā plānots - Vaits izdarīja vairākus sitienus pa Meivezera krūtīm un vairākas reizes uzkāpa uz viņa.

Par cīņas izšķirošo brīdi kalpoja Meivezera sitiens pa Vaita muguru, kas viņam lika nokrist zemē un ļaut pazīstamajam bokserim sevi turēt aiz kakla tik ilgi kamēr uzvarētājs kļuva zināms.

''Mans galvenais mērķis ir izklaidēt fanus un izklaidēt cilvēkus,'' sacīja Meivezers. ''Daudzi cilvēki ārpus šī sporta saka, ka restlings nav tas un nav tas, bet ticiet man, restlings ir ļoti sarežģīts. Viņi nav tikai izklaidētāji, viņi ir sportisti. Te ir pamatīgi sitieni un spēka paņēmieni.''

Sākumā Meivezera restlinga debija tika plānota kopā ar Oskaru De La Hoiju un Reju Misterio, kuri visi trīs cīnītos pret Vaitu. Kad De La Hoija piedāvājumam atteica un Misterio ieguva savainojumu, kļuva skaidrs, ka abi cīnīsies viens pret otru.

''Kad jūs pieminat Oskaru De La Hoiju, jūs pieminat parastu cīnītāju,'' izteicās Meivezers, ''Kad jūs pieminat Floidu Meivezeru, jūs pieminat izklaidētāju. Cilvēku, kam nav bail iet tur ārā, pieņemt izaicinājumu un riskēt meiģinot ko citu, nevis boksu. Daudzi NFL un NBA spēlētāji ir tikai savas līgas pārstāvji, bet kad jūs iedomājaties mani - es esmu izklaidētājs.''

Meivezers neizslēdza iespēju atgriezties restlingā nākotnē, lai palielinātu savu uzvaru skaitu un kļūtu par šī šova zvaigzni.

''Tas varētu būt lielviens pavērsies manā karjerā. Es tiešām nezinu, kas mani sagaida nākotnē,'' sacīja Meivezers, ''Pirms es iesaistījos WWE, es domāju, ka tas būs vienkārši, bet nē - tas ir smags darbs. Es redzēju, kā citi cīkstoņi nesā ledu uz muguras un un ceļiem. Tas ir traki! Tas nav tik vienkārši kā varētu likties. Bet kas lai to zin? Ir iespējams, ka palikšu te.''

Izmantotie resursi:
sportsillustrated.cnn.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-31 12:01, pirms 16 gadiem
Dark_Side rakstīja: cirks nekas vairaak!



Piekrītu...
Ja tas būtu īstenībā, tad tur ja nokauts, tad esi MIRIS

  +7 [+] [-]

, 2008-03-31 12:53, pirms 16 gadiem
Nu cirks nē, drīzāk ļoti kvalitātīvi iestudēts moderns balets ar cīņas elementiem bet nu apbrīnoju cilvēkus, kas iet šito skatīties un vēl vairāk maksā bargu naudu par to visu...

  +5 [+] [-]

, 2008-03-31 14:09, pirms 16 gadiem
Amīši izvēlas ļoti dīvainus "sporta" veidus.

  +2 [+] [-]

, 2008-03-31 16:23, pirms 16 gadiem
TEĀTRIS

  +1 [+] [-]

, 2008-03-31 17:12, pirms 16 gadiem
''Meivezers debitē restlingā ar nokautu'' - baigais sasniegums, cik man jāmaksā, lai pirms cīņas tiktu iestudēta mana uzvara?

  -2 [+] [-]

, 2008-03-31 17:35, pirms 16 gadiem
Ja tam rumpim bildes apakšā ir zem 66kg, tad kāds ir viņa augums? 1.30?

  +3 [+] [-]

, 2008-03-31 18:45, pirms 16 gadiem
Jā, jā? Tas ir teātris? Attapīgie... VISI ZIN, KA TAS IR TEĀTRIS! Taču...es, kā šī šova fans atļaušos jūs oponēt. Restlingā IR jāpūlās vairāk, IR jācieš vairāk un IR jāatdodas vairāk, nekā lielākajai daļai no citiem sporta veidiem. Viņiem katru sekundi ir jāspēj likt publikai un faniem likt rūpēt par viņiem. Šis sporta izklaides veids ir fizisks un sāpīgs. To nevar saskaitīt, cik daudz šajos šova elementos ir guvuši nopietnas traumas, daži no viņiem - pat beigusši karjeras. Jums jāsaprot, ka tas ir šovs ar šova elementiem, bet wrestleri upurē savu ķermeni un veselību. Viņi atdod vairāk spēku treniņos, nekā jebkurš cits vidusmēra profesionālais sportists.

  -2 [+] [-]

, 2008-03-31 19:35, pirms 16 gadiem
danonkys rakstīja: Jā, jā? Tas ir teātris? Attapīgie... VISI ZIN, KA TAS IR TEĀTRIS! Taču...es, kā šī šova fans atļaušos jūs oponēt. Restlingā IR jāpūlās vairāk, IR jācieš vairāk un IR jāatdodas vairāk, nekā lielākajai daļai no citiem sporta veidiem. Viņiem katru sekundi ir jāspēj likt publikai un faniem likt rūpēt par viņiem. Šis sporta izklaides veids ir fizisks un sāpīgs. To nevar saskaitīt, cik daudz šajos šova elementos ir guvuši nopietnas traumas, daži no viņiem - pat beigusši karjeras. Jums jāsaprot, ka tas ir šovs ar šova elementiem, bet wrestleri upurē savu ķermeni un veselību. Viņi atdod vairāk spēku treniņos, nekā jebkurš cits vidusmēra profesionālais sportists.


Un kaa tad ir ar klauniem, uguns rijeejiem, zhonglieriem un citiem akrobaatiem? Vinji riskee ar veseliibu, visu muuzhu pavada smagos treninjos, guust nopietnas traumas, ciesh saapes, bet tomeer TAS IR CIRKS ne sports

  +1 [+] [-]

, 2008-03-31 19:53, pirms 16 gadiem
Pirms runā un apspried kautko, pa priekšu appēti un iedziļinies tajā. wrestlings ir improvizācija. To var saukt par sportu tādā ziņā, ka tu ar savu pretinieku sacenties ar citiem mačiem kvalitātes, psiholoģijas un tehniskuma ziņā. Un vai es teicu, ka tas ir tīrs sports? Tas ir šovs ar pamatīgu fizisko slodzi.
Kurš vēl grib man braukt virsū? Varbūt vismaz šoreiz būs kāds kam būs reāli argumenti.

  +4 [+] [-]

, 2008-03-31 20:54, pirms 16 gadiem
WWE ir fizisks šovs... bet daudzas lietas norit personīgi ,tā ,ka tas i oki... pa sporta veidu es viņu nesauktu... nav viņš tīrs sporta veids.. bet vairāku apkopujumu, kas panākts ar šova elementiem.... traumas , spēku izsīkumi i šī WWE sastāvdaļa... bet var nobrīnīties , cik viņi i izturīgi....

  +1 [+] [-]

, 2008-03-31 22:42, pirms 16 gadiem
Meivezam naudas aptrūcies!?

  +2 [+] [-]

, 2008-03-31 22:52, pirms 16 gadiem
Nieka 20 milijonus viņš saņēma par to sūdīgo maču.
pagaišgad 'Maniā bija milijardieris Donalds Tramps (viņš gan nepiedalījās, taču stāvēja ringa malā)

  +1 [+] [-]

, 2008-04-05 17:04, pirms 16 gadiem
domaju, ka no boksa vins aizgaja, jo itka virsotni bija sasniedzis. nepiekritisu par tam traumam, jo boksa tev vairakus raundus dod pa smadzenem, bet restlinga sititienu ka tadu nav. traumu var dabut, ja pats telodams nepareizi nokriti vai atsities, vai ari pretinieks netisam trapa ka vajadzetu.
Nesaprotu ar ko tad vini vairak atskiras no cietiem sportiestiem visi (biatlons, hokejs, utt. utml.)atdot spekus cik var, ja no sirds netrenesies, tad ari paliks tads amatiru sportists..

     [+] [-]

, 2008-04-06 15:59, pirms 16 gadiem
nu ja šis nav sports tad F1 vispār ir datorspēle nekāds fiziskais slogs tik sēž un grieza stūri!