Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Opetaija pirmajā cīņā kopš titula iegūšanas ātri nokautē pretinieku

Rolands Eliņš

Opetaija pirmajā cīņā kopš titula iegūšanas ātri nokautē pretinieku
Džeijs Opetaija cīņā pret Džordanu Tompsonu. Foto: BoxingScene

Austrālijas bokseris Džeijs Opetaija sestdienas vakarā Londona aizstāvēja IBF čempiona titulu pirmajā smagajā svarā, ceturtajā raundā nokautējot britu Džordanu Tompsonu.

Šī bija Džeija Opetaijas (23-0) pirmā cīņa kopš iepriekšēja gada vasaras, kad viņš pārspēja Mairi Briedi un ieguva IBF čempiona titulu. Šajā cīņā Opetaijam bija lauzts žoklis, tam sekoja arī pleca operācija, un savu nākamo cīņu Opetaija aizvadīja pēc 15 mēnešiem.

Opetaijam pretim stājās Džordans Tompsons (15-1), kuram šī bija pirmā titulcīņa, un viņš šim izaicinājumam izrādījās negatavs.

Opetaija jau pašā cīņas sākumā ievainoja pretinieku, turpināja aktīvi uzbrukt un, ceturtajā raundā pēc otrā nokdauna tiesnesis pielika punktu cīņai, atzīstot Opetaijas uzvaru ar tehnisko nokautu.

Cīņu klātienē vēroja arī Mairis Briedis, kurš nozīmēts kā IBF titula pretendents, kas nozīmē, ka vismaz teorētiski viņam pret Opetaiju vajadzētu cīnīties nākamajam.

Opetaija pēc cīņas atklāja, ka pie viņa vērsies smagsvaru čempions Taisons Fjūrijs ar aicinājumu piedalīties sparingos, lai palīdzētu Fjūrijam sagatavoties cīņai pret Oleksandru Usiku. Opetaija lika noprast, ka gatavojas šo aicinājumu pieņemt.

     [+] [-]

, 2023-10-01 20:41, pirms 8 mēnešiem
*Insert Surprised Pikachu face* kāds "šoks"!
Ko gan var gribēt, ja no obligātajām titulcīņām bēg kā no uguns un labāk cīnās pret kaut kādiem no-neimiem...

     [+] [-]

, 2023-10-02 10:26, pirms 8 mēnešiem
Pret Briedi viss drīzāk vairs necīnīsies, labāk maisus dauzīt Austrālijā kur var pielasīt pilnu arēnu, bet var jau arī saprast, Briedis salauza viņam žokli divās vietās un gan jau rehabilitācija bija mocības..