Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1463, Did:0, useCase: 3

Autors: pool8.lv

Video: World Snooker PTC - "RIGA OPEN 2014"

Pecspēles intervijas ar snūkera spēlētājiem Jānis Bindže, Māris Volajs, Rodion Judin un Lietuvas pārstāvis Vilius Šulte. Pārējās intervijas Jūs atradīsiet pool8.lv mājaslapā

, 2014-08-07 22:09, pirms 10 gadiem
Brīnos ka Sportacentrā nav neviena raksta par šo! Pasākums kuru Tv tranlācijās sākot no 5dienas lidz 7dienai skatīsies aptuveni 150 miljonu cilvēku visā pasaulē, bet pašpasludinātais sporta portāls Nr1 Latvijā - Sportacentrs.com - par to neliekas ne zinis!

Šāda auditorija piemēram nekad nav bijusi un nekad nebūs tam pašam Rīgas Dinamo par ko te ir bez maz vai katrs otrais raksts!
, 2014-08-08 11:36, pirms 10 gadiem
Kopš Lauris Bērziņš vairs neraksta, tā par snūkeru ir 2 raksti gadā - viens par PČ finālu, otrs federācijas sagatavotais par mūsu amatieriem.
, 2014-08-08 13:13, pirms 10 gadiem
Super, ka Rīgā notiek kaut kas tāds. Rakstu jābūt daudz vairāk. Interesanti cik būs skatītāji būs bez intensīvas reklāmas kampaņas. Cīņas interesantas jau sākumā, labi, ka Robertsons jau nezaudēja, gribas lai spēlē visi labākie Rīgā. Žēl, ka man neizdosies redzēt klātienē...
Džošua Fillers. Foto: Absolute Pool
1

Prestižajā "Mosconi" kausā pūlā Eiropas zvaigznes sagrauj ASV biljardistus

LETA. Eiropas pūla izlase sestdienas vakarā pārliecinoši uzvarēja ASV spēcīgākos biljardistus ikgadējā "Mosconi" kausa izcīņā, kas no trešdienas norisinājās Londonā.
Roberto Puķītis
Foto: Romāns Kokšarovs/F64
3

IZM: Sportistiem ir tiesības paust kritiku par sporta organizatorisko procesu

Sportistiem, sporta treneriem un sporta darbiniekiem ir tiesības brīvi paust uzskatus un viedokli, tostarp arī kritiku par sporta organizatorisko un pārvaldības procesu, un šādas tiesības, ja tās tiek izmantotas, ievērojot vispārpieņemtos ētikas principus un normas, ir aizsargājamas, aģentūrai LETA uzsvēra Izglītības un zinātnes ministrijā (IZM).