Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:322, Did:0, useCase: 3

Turpinās pieteikšanās skolu strītbolam

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

2009.gada 23.maijā pie ''Arēna Rīga'' Latvijā sāksies ielu basketbola sezona. Jau tradicionāli tā sāksies ar Latvijas skolu čempionātu. Pieteikšanās šīm sacensībām jau sākusies.

Organizatori atgādina, ka sacensības notiks desmit vecuma grupās. Zēni un jaunieši ir iedalīti septiņās, bet meitenes – trīs vecuma grupās. Dalībnieki varēs cīnīties gan par individuālajām balvām, gan par balvām kopvērtējumā. Atkal tiks noskaidrotas labākās skolas pamatskolu un vidusskolu vērtējumā. Labākos gaida vērtīgas balvas.

Pieteikuma anketas pieejamas šeit

Turpinās arī pieteikšanās karsējmeiteņu grupu konkursam. Šīm sacensībām anketas ir pieejamas Eiropas Hitu Radio mājas lapā.

Sīkāka infornācija par sacensībām, nolikums un noteikumi pieejami maas lapā sacensibas.lv. Neskaidrību jautājumos zvaniet 67274488.

Informāciju sagatavoja:
''Sporta attīstības centrs''

     [+] [-]

, 2009-04-27 15:59, pirms 15 gadiem
pieteikties var līdz 23. maijam?