Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3027, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Video: Banki par Žagaru: ''Ja nevari izturēt trenera spiedienu, kā izturēsi pretinieka?''

Piedāvājam Latvijas izlases galvenā trenera Lukas Banki izteikumus par viņa attiecībām un attieksmi pret vienu no talantīgākajiem mūsu izlases spēlētājiem Artūru Žagaru. Pēc pārbaudes spēles ar Dominikānu trenerim tika vaicāts, kā Žagars attiecas pret viņa dažbrīd aso vēršanos pie viņa no trenera puses?

, 2023-08-13 14:26, pirms 9 mēnešiem
FB aprakstā rakstiet, ka Banki saka “viņš strādā par maz” - kur tieši šajā intervijā viņš to pasaka?
“He is jobless” ir kas cits..
, 2023-08-13 14:29, pirms 9 mēnešiem
Varētu atstāt mājās vienīgo mazo kurš kurina tempu
, 2023-08-13 14:47, pirms 9 mēnešiem
Žagars ir par daudz sadomājies, viņš nekad nekas nav bijis un ja šādi turpinās, tad arī nebūs. Skarbi, bet patiesi.
, 2023-08-13 15:17, pirms 9 mēnešiem
Viss normāli, ja bļauj, tātad vajadzīgs. Uz mani nebļauj, jo izlasei neesmu vajadzīgs.
, 2023-08-13 15:25, pirms 9 mēnešiem
Upitis1 rakstīja: Žagars ir par daudz sadomājies, viņš nekad nekas nav bijis un ja šādi turpinās, tad arī nebūs. Skarbi, bet patiesi.
Sadomājies esi vienīgi tu. Banki labāk zinās. Ir pārbaudes spēles, visi pieslīpē savu sniegumu. Kļūdas vakar bija visai komandai ne tikai Žagaram.
, 2023-08-13 16:00, pirms 9 mēnešiem
Upitis1 rakstīja: Žagars ir par daudz sadomājies, viņš nekad nekas nav bijis un ja šādi turpinās, tad arī nebūs. Skarbi, bet patiesi.
Domā Valeiko 2?
, 2023-08-13 16:26, pirms 9 mēnešiem
Witcher rakstīja: Sadomājies esi vienīgi tu. Banki labāk zinās. Ir pārbaudes spēles, visi pieslīpē savu sniegumu. Kļūdas vakar bija visai komandai ne tikai Žagaram.
slīpēt vajag 15-18 gadu vecumā, šobrīd ir jāsaspēlējas un ja tas nesanāk, tad ej atvaļinājumā!
, 2023-08-13 17:59, pirms 9 mēnešiem
džekam jau tūlīt 30 gadi , kāds tur jaunais
, 2023-08-13 18:06, pirms 9 mēnešiem
petkemek rakstīja: džekam jau tūlīt 30 gadi , kāds tur jaunais
30 būs jau pēc 7 gadiem! Jomajo. Principā jau, kad bērnam ir 6-7, viņam jau arī parasti liekas, ka pēc 20 dzīve beidzas.
, 2023-08-13 18:44, pirms 9 mēnešiem
Kad Gailītis bļauj, tad visi kā viens saka, viņš ir pshihs, viņš nevar būt treneris 😅😂
, 2023-08-13 19:04, pirms 9 mēnešiem
Ja grib kautko sasniegt tad jāstrādā daudz.
, 2023-08-13 20:02, pirms 9 mēnešiem
petkemek rakstīja: džekam jau tūlīt 30 gadi , kāds tur jaunais
Pēc 7 gadiem 💀
, 2023-08-13 21:08, pirms 9 mēnešiem
Robis87 rakstīja: Kad Gailītis bļauj, tad visi kā viens saka, viņš ir pshihs, viņš nevar būt treneris 😅😂
Es par to pašu iedomājos bet tad atceros, ka parasti to saka cilvēki, kuri neizprot sportu un saskarsmi tur.
, 2023-08-13 21:09, pirms 9 mēnešiem
GreenBoston#7 rakstīja: Varētu atstāt mājās vienīgo mazo kurš kurina tempu
Problēma jau tā, ka tā ir visa viņa spēles vadīšanas maniere, ja viņu nopresē, tad tā tempa kurināšana ir 0 vērta
, 2023-08-13 21:44, pirms 9 mēnešiem
scorpio rakstīja: FB aprakstā rakstiet, ka Banki saka “viņš strādā par maz” - kur tieši šajā intervijā viņš to pasaka?
“He is jobless” ir kas cits..
Kas gan varētu būt domāts ar "He is jobless..." - no angļuvalodas burtiski tulkojot sanāk, ka "Viņš ir bez darba..."
, 2023-08-13 21:53, pirms 9 mēnešiem
Robis87 rakstīja: Kad Gailītis bļauj, tad visi kā viens saka, viņš ir pshihs, viņš nevar būt treneris 😅😂
Treneriem ir jābļauj un tas, it īpaši komandu sportā, ir neatņemama sastāvdaļa. Gailītis bļaujot apvaino spēlētājus un tas ir neprofesionāli, neētiski un parāda tikai viņa vājumu. Arī Obradovičs apvaino spēlētājus, bet, pieļauju, ka Obradovičš ir tajā līmenī, kad jau to var atļauties un Obradoviču spēlētāji ciena, kā sacīt - respekt & uvažuha! Bet līdz Obradoviča līmenim vēl ir jāizaug...
Banki arī emocionāli vēršās pie komandas un spēlētājiem un tas ir tikai normāli. Luka Banki ir profesionālis no matu galiņiem līdz papēžiem un viss ko viņš dara, ir kontrolēti un apzināti, pat bļaušana. Žagaram protams ir spiedens jāiztur un ja Banki tagad sapratīs vai spēlētājs tur sitienu, tad viņam pasaules kausā būs vieglāk izdarīt pareizos lēmumus.
, 2023-08-13 22:29, pirms 9 mēnešiem
Jā, Banki ļoti labi pateica par Artūru - kā naglai uz galvas! Ja Banki nebūtu ieinteresēts Žagarā, tad viņš netērētu savu laiku uz viņu. Tātad viņš redz lielu perspektīvu un viņš arī pareizi pateica, ka ir vienīgais treneris, kurš vispār principā tic Žagaram un ja to Artūrs nenovērtēs, tad viņš nespēs izdarīt šo milzīgo lēcienu. Tieši tā - un es domāju, ka pateica ļoti pareizi - pateica, ko gribēja pateikt, ka pagaidām Žagars ir bezdarbnieks. Viņam vēl ir jānopelna un jātiek izlasē. Šī intervija ir tieši tā, kas dos Žagaram pareizo grūdienu, vai arī norakstīs viņu kā kārtējo perspektīvo, kurš bija realitātē mīkstais, netika galā ar spiedienu, netika galā ar savām ambīcijām un sava veida zvaigznītes sindromu.
, 2023-08-13 22:57, pirms 9 mēnešiem
Jannis Krasts rakstīja: Treneriem ir jābļauj un tas, it īpaši komandu sportā, ir neatņemama sastāvdaļa. Gailītis bļaujot apvaino spēlētājus un tas ir neprofesionāli, neētiski un parāda tikai viņa vājumu. Arī Obradovičs apvaino spēlētājus, bet, pieļauju, ka Obradovičš ir tajā līmenī, kad jau to var atļauties un Obradoviču spēlētāji ciena, kā sacīt - respekt & uvažuha! Bet līdz Obradoviča līmenim vēl ir jāizaug...
Banki arī emocionāli vēršās pie komandas un spēlētājiem un tas ir tikai normāli. Luka Banki ir profesionālis no matu galiņiem līdz papēžiem un viss ko viņš dara, ir kontrolēti un apzināti, pat bļaušana. Žagaram protams ir spiedens jāiztur un ja Banki tagad sapratīs vai spēlētājs tur sitienu, tad viņam pasaules kausā būs vieglāk izdarīt pareizos lēmumus.
Arī Gailītis apzināti un kontrolēti to dara un tas nesa rezultātu. Kur problēma? Tās ir personīgas antipātijas jums, nekas vairāk
, 2023-08-13 22:58, pirms 9 mēnešiem
Vik Anti rakstīja: Jā, Banki ļoti labi pateica par Artūru - kā naglai uz galvas! Ja Banki nebūtu ieinteresēts Žagarā, tad viņš netērētu savu laiku uz viņu. Tātad viņš redz lielu perspektīvu un viņš arī pareizi pateica, ka ir vienīgais treneris, kurš vispār principā tic Žagaram un ja to Artūrs nenovērtēs, tad viņš nespēs izdarīt šo milzīgo lēcienu. Tieši tā - un es domāju, ka pateica ļoti pareizi - pateica, ko gribēja pateikt, ka pagaidām Žagars ir bezdarbnieks. Viņam vēl ir jānopelna un jātiek izlasē. Šī intervija ir tieši tā, kas dos Žagaram pareizo grūdienu, vai arī norakstīs viņu kā kārtējo perspektīvo, kurš bija realitātē mīkstais, netika galā ar spiedienu, netika galā ar savām ambīcijām un sava veida zvaigznītes sindromu.
Intervijai maza nozīme, ja Žagars pats to nesapratīs. Tapat svarīgi ir traumu nenoraut un neskriet pa galvu un kaklu
, 2023-08-13 23:42, pirms 9 mēnešiem
Jo labākā formā ir spēlētājs, jo mazāka iespējamība dabūt traumu. Par sevis saudzēšanu varētu domāt tie, kuriem pāri 30niekam un arī saudzēšanai būtu jāizpaužās pareizā ķermaņa sagatavošanā maksimālajām slodzēm. Ja zaļknābis sāks sevi saudzēt sagatavošanās spēlēs, viņš nekad sev neizsitīs vietu zem saules. Tas ir fizioterapēta un ārsta darbs iedot pareizu slodžu sadalījumu gan vecajiem, gan jaunajiem spēlētājiem un jā spēlētāji pakļausies tam, tad būs izdarījuši visu, lai mazinātu traumu risku, bet ne jau tagad sāks uzmanīgāk spēlēt lai nedabūtu traumu. Tā tas nenotiek...
, 2023-08-14 00:07, pirms 9 mēnešiem
Real Rebel rakstīja: Arī Gailītis apzināti un kontrolēti to dara un tas nesa rezultātu.
Gailītis nenoliedzami nav dumjš, ja tik ilgi noturējies VEFā. Viņš ir pierādījis, ka ar maza budžeta komandu var stāvēt pretī komandām ar 3-4 reizes lielākiem budžetiem. Protams te arī jāizvērtē, kā nopelns ir tas, ka 1mio budžeta komanda Gailīša izpildījumā spēj līdzīgi cīnīties čempionlīgā ar 5mio budžeta komandām. Gailīša ieguldījums tają ir, bet tai pašā laikā nedrīkst nepieminēt, ka VEFa satuss ir krietni savādāks nekā citām latvijas komandām. Esmu pārliecināts, ja šodien tiem pašiem "Zeļļiem" būtu nosacītais mio budgets un Gailits par treneri, nav teikts, ka Gailītis pat tutu spētu savākt līdzīgi sastāvu, kuru viņam izdodas savākt VEF" un pat uzvarot LBL1 un tiekot uz Čempionlīgu - nav izslēgts, ka pat no kvalifkācītjas netiktu ārā pakāšot tur visiem, kas nāktu pretīm ar vismaal -20. Tāpēc es būtu uzmanīgs vērtējot Gailīša pienesumu VEFam kā absolūti pozitīvu un nepasniegtu, ka tieši Gailītis ir tas, kurš ir nesis šo rezultātu. Domāju, ka tur variāk ir VEFa īpašnieku nopelns, ka ir spējuši gads no gada sakasīt šiem pasākumiem pietiekošu budżetu un noturēties augstākajā sabiedrībā gan Eiropā, gan cik nu tas ilgi bija iespējams VTB.

Bet vērojot Gailīša ķermeņa valodu, neizskatās, ka tajā mirklī, kad viņš sāk paniski kliegt - spēj kaut ko nokontrolēt. Tas vairāk atspoguļo viņa nespēku . Tas neizskatās sevišķi profesionāli
, 2023-08-14 00:56, pirms 9 mēnešiem
Jannis Krasts rakstīja: Kas gan varētu būt domāts ar "He is jobless..." - no angļuvalodas burtiski tulkojot sanāk, ka "Viņš ir bez darba..."
Tieši tā. Bet sportacentrs to iztulko kā “viņš strādā par maz” un tas diezgan nekorekti.
, 2023-08-14 06:58, pirms 9 mēnešiem
(O_O) rakstīja: Domā Valeiko 2?
Valeiko bija tieši tāds, kāds bija tobrīd vajadzīgs Krauliņam...
Luka Banki. Foto: FIBA
13

Sākas "Gada balva basketbolā 2023" balsojums, nosaukti nominanti

Latvijas Basketbola savienība nosaukusi kandidātus uz Gada basketbolista, Gada basketbolistes un Gada trenera balvu, aicinot sabiedrību piedalīties interneta balsojumā, kas būs daļa no veida, kā tiks noteikti uzvarētāji.
Viktors Vembanjama. Foto: FIBA
1

Vembanjama apsola dalību Francijas izlasē olimpiskajās spēlēs

Francijas basketbola jaunā zvaigzne Viktors Vembanjana vietējiem medijiem apliecinājis savus nodomus startēt nākamā gada olimpiskajās spēlēs.
Luka Banki. Foto: LBS
37

Latvijas izlases stūrmanis Banki vadīs Eirolīgas klubu Boloņas "Virtus"

Titulētais Itālijas basketbola klubs Boloņas "Virtus" pavēstījis par divu gadu vienošanās panākšanu ar Latvijas vīriešu valstsvienības itāļu galveno treneri Luku Banki.