Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3027, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Žagars: ''Šķiet, ka zobs nedaudz ieplīsa. Būs jāaiziet pie higiēnista''

Piedāvājam Latvijas izlases basketbolista Artūra Žagara komentāru pēc uzvaras pār Zviedriju pārbaudes spēlē Liepājā.

Jau vēstīts, ka Latvijas vīriešu basketbola valstsvienība trešdien, 2. augustā, pirmajā pārbaudes spēlē Liepājas Olimpiskajā centrā uzvarēja Zviedriju ar 87:77. Rolands Šmits sameta 17 punktus, Artūrs Strautiņš pievienoja 14.

, 2023-08-03 11:17, pirms 10 mēnešiem
Ko higiēnists izdarīs? Žagar, pie zobārsta, zobārsta tad drīzāk. Klaunāde.
, 2023-08-03 11:19, pirms 10 mēnešiem
Ieplīsa zobs, mūsu hokejisti zobus paši rauj ārā un nekur neiet. Tie ir mūsu vīri, a te…..
, 2023-08-03 11:30, pirms 10 mēnešiem
mazliet pietrūkst puikam paškritikas. Nospēlēja pilnīgi dažādi - pirmajā ceturtdaļā ideāli , tuvu Eirolīgas līmeņa PG; pēc tam - galīgi švaki. Daudz kļūdu, lēmumi nepareizi, lēna spēle, aizsardzībā iekrita ļoti bieži (visa komanda kopumā gan šeit grēkoja)... tipisks rezerves saspēlnieks. Priekš pirmā pārāk nestabils, kaut arī pārē'jie bija vēl švakāki. Varbūt, patiešām Strēlnieka veselība atļaus spēlēt PČ. Kaut 10-15 min spēlē, jo ar šiem čibrikiem (Žagars, Zoriks, A.Kurucs, Šķēle) mūs franči un kanādieši šajā pozīcijā vnk apēdīs...
, 2023-08-03 11:45, pirms 10 mēnešiem
Calvin rakstīja: mazliet pietrūkst puikam paškritikas. Nospēlēja pilnīgi dažādi - pirmajā ceturtdaļā ideāli , tuvu Eirolīgas līmeņa PG; pēc tam - galīgi švaki. Daudz kļūdu, lēmumi nepareizi, lēna spēle, aizsardzībā iekrita ļoti bieži (visa komanda kopumā gan šeit grēkoja)... tipisks rezerves saspēlnieks. Priekš pirmā pārāk nestabils, kaut arī pārē'jie bija vēl švakāki. Varbūt, patiešām Strēlnieka veselība atļaus spēlēt PČ. Kaut 10-15 min spēlē, jo ar šiem čibrikiem (Žagars, Zoriks, A.Kurucs, Šķēle) mūs franči un kanādieši šajā pozīcijā vnk apēdīs...
Grandiozi secinājumi pēc vienas pārbaudes spēles. Jāpaskatās vismaz trīs Rīgas spēles, lai tik kategoriski kaut ko apgalvotu. Pārbaudes spēles ir tam domātas, lai pārbaudītu spēlētāju prasmes, atrastu komandas vājās vietas un censties to visu izlabot nākamajās spēles. Šobrīd nav jāgrauj visi pretinieki ar nez kādiem rezultātiem. Arī frančiem vakar ne pārāk vedās spēle pret menkalniešiem.
, 2023-08-03 11:52, pirms 10 mēnešiem
Upitis1 rakstīja: Ko higiēnists izdarīs? Žagar, pie zobārsta, zobārsta tad drīzāk. Klaunāde.
Tā varētu būt galvenā Latvijas basketbola izlases problēma pirms Pasaules čempionāta: pie kā ies Žagars - pie dentista, higēnista, protēzista vai zobārsta?
, 2023-08-03 14:32, pirms 10 mēnešiem
Žagars vnk bij ļoti ļoti noskaņojies uz spēli, darīja visu un visur...
Ņe viss sanāca...
Dabūja par savu pārgalvību žagarus no trenera...
Būs jau labi, tik pirmā pārbaudes spēlē...
P. S. Timma jau izlasē? Sēdēja kopā ar NBA džekiem un vēroja kandidātus...
Luka Banki. Foto: FIBA
13

Sākas "Gada balva basketbolā 2023" balsojums, nosaukti nominanti

Latvijas Basketbola savienība nosaukusi kandidātus uz Gada basketbolista, Gada basketbolistes un Gada trenera balvu, aicinot sabiedrību piedalīties interneta balsojumā, kas būs daļa no veida, kā tiks noteikti uzvarētāji.
Viktors Vembanjama. Foto: FIBA
1

Vembanjama apsola dalību Francijas izlasē olimpiskajās spēlēs

Francijas basketbola jaunā zvaigzne Viktors Vembanjana vietējiem medijiem apliecinājis savus nodomus startēt nākamā gada olimpiskajās spēlēs.
Luka Banki. Foto: LBS
37

Latvijas izlases stūrmanis Banki vadīs Eirolīgas klubu Boloņas "Virtus"

Titulētais Itālijas basketbola klubs Boloņas "Virtus" pavēstījis par divu gadu vienošanās panākšanu ar Latvijas vīriešu valstsvienības itāļu galveno treneri Luku Banki.