Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

Finlijs neziņā par savu nākotni

Finlijs neziņā par savu nākotni
Maikls Finlijs
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas kluba Sanantonio "Spurs" aizsargs Maikls Finlijs ir neziņā par savu nākotni. Finlijam šajā vasarā būs jāizlemj, vai viņš vēlas pagarināt līgumu ar "Spurs".

Pirms šīs sezonas Sanantonio klubs pagarināja līgumu ar aizsargu Maiklu Finliju uz vēl divām sezonām. Finlijam gan ir opcija pirms līguma otrā gada izvēlēties, vai viņš vēlas palikt "Spurs". Ja Finlijs izvēlēsies palikt vēl uz sezonu Sanantonio, tad viņa alga būs tāda pati kā šajā sezonā - 2,5 miljoni ASV dolāru. "Godīgi sakot, par nākamo gadu vēl īsti neesmu domājis. Tagad nedaudz atpūtīšos kopā ar ģimeni, izbaudīšu brīvdienas, bet kad būs jāpieņem lēmums attiecībā uz manu nākotni, tad arī to pieņemšu," izteicās 36 gadus vecais aizsargs.

Aizvadītajā sezonā Finlijs laukumā izgāja 81 regulārās sezonas spēlē, vidēji gūstot 9,7 punktus un izcīnot 3,3 atlēkušās bumbas. Savukārt piecās "play-off" spēles viņam vidēji astoņi punkti un trīs atlēkušās bumbas. 2007. gadā Finlijs, pārstāvot Sanantonio "Spurs" kļuva par NBA čempionu. Divkārtējais NBA Zvaigžņu spēles dalībnieks Finlijs "Spurs" komandai pievienojās 2005. gada septembrī. Pirms spēlēšanas "Spurs", 200 cm garais Finlijs pārstāvējis Dalasas "Mavericks" un Fīniksas "Suns". Labākā Finlijam bija 1999./2000. gada sezona, kad Dalasas sastāvā viņš piedalījās visās 82 regulārās sezonas spēlēs, vidēji gūstot 22,6 punktus, izcīnot 6,3 atlēkušās bumbas un atdodot 5,3 rezultatīvas piespēles.

Vēl no citiem spēlētājiem, kas šogad spēlēja nozīmīgu lomu "Spurs" sastāvā, līgums beidzas spēka uzbrucējam Drū Gudenam, kurš izteicies, ka izskatīs arī citu klubu piedāvājumus starpsezonā.

Izmantotie resursi:
mysanantonio.com


, 2009-04-30 18:19, pirms 15 gadiem
paliec spurs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Luka Dončičs uzbrukumā pret Entoniju Edvardsu. Foto. AFP. Scanpix
104

Porziņģim un "Celtics" NBA finālā pretī stāsies Dončičs un "Mavericks"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) noskaidrota otra fināliste. Par to kļuvusi Dalasas "Mavericks", kas Rietumu konferences fināla piektajā spēlē uzvarēja Minesotas "Timberwolves" (124:103), noslēdzot sēriju ar 4-1 uzvaru. Luka Dončičs un Kairijs Ērvings sērijas noslēdzošajā spēlē kopā iemeta 72 punktus, bet pat MVP tika atzīts Dončičs.
Kristaps Porziņģis. Foto. AP/Scanpix
12

NBA finālsērija sāksies 7. jūnijā, septītais mačs ieplānots Līgo naktī

Par 2023./2024. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) titulu cīnīsies Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas ''Celtics'' un viņa bijusī komanda Dalasas ''Mavericks''. Sērija sāksies naktī uz 7. jūniju, bet, ja tajā būs nepieciešami maksimālie septiņi mači, izšķirošā cīņa par titulu norisināsies Līgo naktī.
Tairons Lū. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

''Clippers'' uz piecām sezonām pagarina līgumu ar galveno stratēģi Lū

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Losandželosas ''Clippers'' uz vairākām sezonām pagarinājusi līgumu ar galveno treneri Taironu Lū, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.