Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Bošs pret Prinsu?

Bošs pret Prinsu?
Taišons Prinss
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Toronto "Raptors" vadība izrādot lielu interesi starpsezonā no Detroitas "Pistons" iemainīt Taišonu Prinsu. Detroitieši tikmēr izrāda lielu interesi par Krisa Boša iegūšanu.

Lai arī ilgu laiku Prinss "Pistons" klubā bijis "neaizskarams" spēlētājs, pēc visai nesekmīgās regulārās sezonas kluba vadība esot gatava ķerties pie radikāliem soļiem. Džo Dumarss, "Pistons" prezidents, ir ieinteresēts laba garā spēlētāja iegūšanā un kā viens no kandidātiem tiek minēts Kriss Bošs, kuram ir spēkā līgums ar "Raptors".

Tikmēr "Raptors" būtu ar mieru savas komandas formaskreklā ieraudzīt tieši unversālo Taišonu Prinsu.29 gadus vecais Pekinā apzeltītais ASV izlases spēlētājs aizvadītajā sezonā "Pistons" rindās neizlaida nevienu spēli, pie tam visas uzsākot pamata pieciniekā. Vidēji mačā Prinsam 37,3 minūtēs 14,2 punkti, 5,8 atlēkušās bumbas un 3,1 rezultatīva piespēle.

Izmantotie resursi:
detnews.com


, 2009-04-24 00:06, pirms 15 gadiem
19 gadi? Diez vai, drīzāk 29
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-04-24 11:46, pirms 15 gadiem
tAS rAPTORS BŪTU LIELS ZAUDĒJHUMS
, 2009-04-24 12:18, pirms 15 gadiem
Tādu spēlētāju ka princs, derētu GSW, jo 4alis ir viens no labākajiem aizsardzības speciālistiem līgā + arī var labi iederēties nelsona uzbrukuma taktikā, tā kā būtu dubults ieguvums...nu bet ja toronto dotu pretī tādu spēlētāju, kā bosh, tad jau laikam princu GSW iegūt ir nereāli
, 2009-04-24 20:12, pirms 15 gadiem
paga paga, kas vainas Hamiltonam? Ļoti labs plastisks spēlētājs. Ja pistons iegūtu tiešām labu garo, izredzes paly-offos nākmgad varētu būt labas, ko nevarētu teikt par raptors
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Entonijs Edvardss. Foto: AP/Scanpix
1

"Timberwolves" atspēlējas no -20, čempione "Nuggets" tiek gāzta no troņa

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences finālisti kļuvusi Minesotas "Timberwolves", kas sērijas septītajā spēlē ar 98:90 pārspēja aizvadītās sezonas čempioni Denveras "Nuggets". Spēles laikā Minesotas basketbolisti atspēlēja 20 punktu deficītu.
Indiānas "Pacers" līderis Tairīss Halibērtons ar bumbu. Foto: AFP/Scanpix
6

Savainotie ņujorkieši cīnās, tomēr pret Bostonu spēlēs jaudīgi uzbrukusī "Pacers"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences finālā pirmoreiz kopš 2014. gada spēlēs Indiānas "Pacers", kura konferences pusfināla sērijas septītajā kaujā izbraukumā ar 130:109 sakāva savainojumiem nomocīto Ņujorkas "Knicks".
Džošs Hārts. Foto. USA Sports Today. Scanpix
1

Avots: Anunobī un Hārts mēģinās piedalīties septītajā spēlē pret ''Pacers''

ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis ziņo, ka Ņujorkas ''Knicks'' savainotie basketbolisti Oudžī Anunobī un Džošs Hārts iesildīsies un lūkos piedalīties šovakar gaidāmajā izšķirošajā duelī pret Indiānas ''Pacers''.