Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Otrās uzvaras izcīna "Cavaliers" un "Lakers"

Otrās uzvaras izcīna "Cavaliers" un "Lakers"
Lebrons Džeimss tika mēģināts apturēt arī ar cīņas sporta veida paņēmieniem
Foto: AFP

Ar vien lielākus apgriezienus šobrīd uzņem Nacionālās basketbola asociācijas izslēgšanas spēļu karuselis. Aizvadītajā naktī pirmās kārtas spēlēs pie otrajām uzvarām tikušas divas no galvenajām favorīt komandām – Losandželosas "Lakers" un Klīvlendas "Cavaliers", bet pirmo uzvaru izdevies izcīnīt Portlendas "Trail Blazers" basketbolistiem.

Aizvadītās nakts spēlēs pie uzvarām tika divas no galvenajām favorītēm uz NBA čempionu kausu – Klīvlendas „Cavaliers” un Losandželosas „Lakers” komandas. Lebrona Džeimsa un Kobes Braianta pārstāvētās komandas bija tikušas pie visai vieglām uzvarām „play-off” pirmajās spēlēs un aizvadītajā naktī otrreiz iepriecināja savus līdzjutējus uzvarot savā laukumā.

Klīvlendas „Cavaliers” ar Karali Džeimsu priekšgalā jau otro spēli pēc kārtas neatstāja nekādas cerības Detroitas „Pistons” basketbolistiem. Lai arī pēdējo ceturtdaļu laukuma saimnieki zaudēja ar mīnus 15 (17:32), spēles laikā iekrātais pārsvars bija pietiekams, lai maču noslēgtu ar uzvaru – 94:82 un sērijā izvirzoties vadībā jau ar 2:0. Lebronam Džeimsam šajā spēlē 29 punkti, 13 atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles. Veiksmīgu spēli aizvadīja arī Mo Viljamms un Delonte Vests, kuru kontā attiecīgi 21 un 20 punkti. Nakamās divas spēles klīvlendiešiem jāaizvada Detroitā.

Otro uzvaru „play-off” pirmajā kārtā izcīnījusi arī Kobes Braianta Losandželosas „Lakers” komanda. Tāpat kā pirmajā sērijas mačā pret Jūtas „Jazz” komandu „Lakers” svinēja visai pārliecinošu uzvaru 119:109. Tās līderis Braiants arī šonakt bija produktīvs – Kobem ne tikai 26 punkti, bet arī sešas bumbas zem groziem un deviņas rezultatīvas piespēles. „Jazz” rindās 32 punktus guva Derons Viljamss. Nākamās divas sērijas spēles risināsies Jūtā.

Izlīdzinājumu sērijā izdevies panākt Portlendas „Trail Blazers” komandai, kura aizvadītajā naktī savā laukumā ar 107:103 apspēlēja Hjūstonas „Rockets”. 42 punktus uzvarētāju labā guva Portlendas kluba līdzjutēju mīlulis Brendons Rojs. Šajā sērijā rezultāts šobrīd kļuvis neizšķirts – 1:1.

Izmantotie resursi:
nba.com


Slēpts komentārs: INGUZEENS
, 2009-04-22 09:15, pirms 15 gadiem
Ak dievs, autors kļūdījās! Pasaules gals.
Ja jūs būtu tikpat acīgi uz savām kļūdām...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-04-22 09:29, pirms 15 gadiem
Derons Viljamss iemeta 35
, 2009-04-22 09:57, pirms 15 gadiem
Kobe Braiantam nevis 9 bumbas zem groziem, bet gan 9 piespēles un 6 bumbas zem groziem.
, 2009-04-22 10:03, pirms 15 gadiem
ko var ņemties - ieejiet NBA mājas lapā un box skorā izskatiet visu statistiku, kamēr slikti paliek!

par rezultātiem - Lakers uz Cavs savās mājās pleiofos diezvai līdz finālam zaudēs...paskatīsimies kā ies izbraukumā, bet nu, kā jau iepriekš prognozēju - LAL-UTA max 5 spēles, CLE-DET arī max5 spēles! Blazers vs Rockets gan kko prognozēt ir grūti - šajā duelī varētu būt arī visas 7 spēles!
, 2009-04-22 10:32, pirms 15 gadiem
Emilio rakstīja: ko var ņemties - ieejiet NBA mājas lapā un box skorā izskatiet visu statistiku, kamēr slikti paliek!

par rezultātiem - Lakers uz Cavs savās mājās pleiofos diezvai līdz finālam zaudēs...paskatīsimies kā ies izbraukumā, bet nu, kā jau iepriekš prognozēju - LAL-UTA max 5 spēles, CLE-DET arī max5 spēles! Blazers vs Rockets gan kko prognozēt ir grūti - šajā duelī varētu būt arī visas 7 spēles!
Lakers - Jūta kā minimums 6 spēles

Cavs - Pistons - Max 5 spēles (piekriitu)

Blazers - Rockets (šitas nav prognozējams... Blazers jaunības dullums var izradīt viskautko - gan zaudēt 5 spēles gan uzvarēt 5 spēlēs
, 2009-04-22 10:46, pirms 15 gadiem
oscarsq rakstīja: Lakers - Jūta kā minimums 6 spēles

Cavs - Pistons - Max 5 spēles (piekriitu)

Blazers - Rockets (šitas nav prognozējams... Blazers jaunības dullums var izradīt viskautko - gan zaudēt 5 spēles gan uzvarēt 5 spēlēs
Tev atkal ausīs skan džezs! nu paskatīsimies ko Slouns būs sadomājis uz mājas spēlēm...

Pistons iet uz grunti - ja starpsezonā neveiks radikālas izmaiņas sastāvā, tad atradīsies tur, kur šosezon atradās Wizards...

POR-HOU duelī pa lielam visu izšķirs Roja faktors - lai cik labi nebūtu Blazers spēlētāji, tomēr viss atkarīgs tieši no viņa... viņa ietekme uz komandu ir apmēram tāda pati kā Kobem uz Lakers...
, 2009-04-22 11:06, pirms 15 gadiem
Lakers speele pirmajaa puslaikaa (peec tam aizmigu ) vnk ideaala,prieks taadu skatiities.Priecee Browns,kas savaa ,saliidzinoshi mazajaa, speeles laikaa paspeeja pieraadiit sevi ljoti labi,par Odomu nemaz nerunaajot.Vujacic gan ,shoreiz, neiepriecina...

Buus interesanti skatiities Jazz maajas speeli,jo regulaarajaa sezonaa diezgan laba statistika,ko nevareetu teikt par izbraukuma... c'mon Lakers
, 2009-04-22 11:21, pirms 15 gadiem
Gribu ātrāk redzēt Lakers un Cavs izbraukuma spēlēs.
Klīvlenda iet kā buldozers, tur šaubu nav, bet Lakers jau mājās gandrīz izlaida uzvaru no rokām. Izskatās , ka čaļi pārāk ātri notic uzvarai. Arī sezonas pēdējās spēlēs bij tas pats. No liela pārsvara pie pašām beigām sāk kko mocīties.
, 2009-04-22 14:05, pirms 15 gadiem
Jūtai jāpaildzina sērija!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-04-22 18:40, pirms 15 gadiem
Nu neteiktu ka Leikeriem bija visai pārliecinoša uzvara , viss vareeja beigties arii otraadi , LAL beigas nospeeleja veiksmigaak..

Njaam.. Cavs monstri , Detroita bez izredzeem
, 2009-04-22 19:30, pirms 15 gadiem
lakers bez variantiem.
Cavaliers gan , detroitai būtu vairāk veiksmes nezinu ,kā būtu beidzies.
Entonijs Edvardss. Foto: AP/Scanpix
1

"Timberwolves" atspēlējas no -20, čempione "Nuggets" tiek gāzta no troņa

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences finālisti kļuvusi Minesotas "Timberwolves", kas sērijas septītajā spēlē ar 98:90 pārspēja aizvadītās sezonas čempioni Denveras "Nuggets". Spēles laikā Minesotas basketbolisti atspēlēja 20 punktu deficītu.
Indiānas "Pacers" līderis Tairīss Halibērtons ar bumbu. Foto: AFP/Scanpix
6

Savainotie ņujorkieši cīnās, tomēr pret Bostonu spēlēs jaudīgi uzbrukusī "Pacers"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences finālā pirmoreiz kopš 2014. gada spēlēs Indiānas "Pacers", kura konferences pusfināla sērijas septītajā kaujā izbraukumā ar 130:109 sakāva savainojumiem nomocīto Ņujorkas "Knicks".
Džošs Hārts. Foto. USA Sports Today. Scanpix
1

Avots: Anunobī un Hārts mēģinās piedalīties septītajā spēlē pret ''Pacers''

ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis ziņo, ka Ņujorkas ''Knicks'' savainotie basketbolisti Oudžī Anunobī un Džošs Hārts iesildīsies un lūkos piedalīties šovakar gaidāmajā izšķirošajā duelī pret Indiānas ''Pacers''.