Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Foto: Maiami "Heat" prieki par NBA čempionu titulu

Aizvadītājā naktī Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) notika finālsērijas izšķirošā septītā spēle, kurā Maiami "Heat" pieveica Sanantonio "Spurs" (95:88). Līdz ar to "Heat" triumfēja arī visā sērijā (4-3) un izcīnīja NBA otro čempionu titulu pēc kārtas. Maiami komandas līderis Lebrons Džeimss tika atzīts par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju (MVP). Piedāvājam fotogrāfijas par čempionu priekiem.

Foto: AP, AFP / Scanpix.


, 2013-06-21 12:00, pirms 11 gadiem
Šī ir vienīgā lieta, kas man NBA nepatīk. Stenlija kausu dod kapteinim, tā pat Čempionu līgas kausu utt. un tas tiek pacelts vienmēr ar lielām emocijām. NBA tās emocijas ir kaut kā pliekanas, tapēc, ka tā ceremonija kaut kā izstiepta. Kā teicu jau šodien - NBA kausa pacelšana ir tāda kā kad Stenliju paceļ kaut kāds 10-11 spēlētājs jau.
, 2013-06-21 12:27, pirms 11 gadiem
Terminators? :O
, 2013-06-21 15:51, pirms 11 gadiem
Ulrihs rakstīja: Šī ir vienīgā lieta, kas man NBA nepatīk. Stenlija kausu dod kapteinim, tā pat Čempionu līgas kausu utt. un tas tiek pacelts vienmēr ar lielām emocijām. NBA tās emocijas ir kaut kā pliekanas, tapēc, ka tā ceremonija kaut kā izstiepta. Kā teicu jau šodien - NBA kausa pacelšana ir tāda kā kad Stenliju paceļ kaut kāds 10-11 spēlētājs jau.
Jā, vienmēr menedžeri, īpašnieki pagrābj kausu un viss notiek diez gan tizli. Pēc tam 1,2 superzvaigznes stāv apķēruši trofeju un ar to lielie prieki beidzas.
Džeilens Bransons. Foto. AP/Scanpix
2

''Knicks'' līderis Bransons septītajā spēlē pret ''Pacers'' iedzīvojies plaukstas lūzumā

Vēlā svētdienas vakarā Ņujorkas ''Knicks'' piedzīvoja zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences otrās izslēgšanas spēļu kārtas septītajā mačā, ar 109:130 atzīstot Indiānas ''Pacers'' pārākumu. Mačs priekšlaicīgi noslēdzās ņujorkiešu līderim Džeilenam Bransonam, kurš iedzīvojās kreisās plaukstas lūzumā.
Entonijs Edvardss. Foto: AP/Scanpix
29

"Timberwolves" atspēlējas no -20, čempione "Nuggets" tiek gāzta no troņa

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences finālisti kļuvusi Minesotas "Timberwolves", kas sērijas septītajā spēlē ar 98:90 pārspēja aizvadītās sezonas čempioni Denveras "Nuggets". Spēles laikā Minesotas basketbolisti atspēlēja 20 punktu deficītu.
Indiānas "Pacers" līderis Tairīss Halibērtons ar bumbu. Foto: AFP/Scanpix
11

Savainotie ņujorkieši cīnās, tomēr pret Bostonu spēlēs jaudīgi uzbrukusī "Pacers"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences finālā pirmoreiz kopš 2014. gada spēlēs Indiānas "Pacers", kura konferences pusfināla sērijas septītajā kaujā izbraukumā ar 130:109 sakāva savainojumiem nomocīto Ņujorkas "Knicks".