Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

Iguodala: Biju gatavs uzvarēt spēli ar izšķirošo metienu

Iguodala: Biju gatavs uzvarēt spēli ar izšķirošo metienu
Andre Iguodala
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas kluba Filadelfijas "76ers" uzbrucējs Andrē Iguodala pēc aizvadītās nakts spēles, kurā viņa pārstāvētā komanda ar 100:98 pārspēja Orlando "Magic", dalījās pārdomās par izšķirošajiem notikumiem. Tāpat arī komentāru par spēli sniedza "76ers" galvenais treneris Tonijs Dileo.

"Mūsu komanda ir tāda, ka nekad nepadodas. Kad nokļuvām zaudētājos, nenolaidām galvas, bet gan cīnījās un spējām uzvarēt dramatiskā manierē. Komandai jau no paša sākuma bija pārliecība, ka ir iespējams uzvarēt un to arī izdarījām. Tagad svarīgākais ir saprast, kāpēc spēles laikā nokļuvām zaudētājos ar 18 punktiem, kas jāmēģina izlabot. Spēle bija smaga, puiši spēja uztaisīt labas izspēles galotnē," aizvadīto maču rezumēja Filadelfijas "76ers" galvenais treneris Tonijs Dileo.

Tāpat savu viedokli par gūto uzvaras nesošo grozu izteica mača varonis Andrē Iguodala: "Treneris paņēma minūtes pārtraukumu pirms izšķirošā uzbrukuma, lai varētu laukumā uzlaist labākos uzbrukuma spēlētājus. Tas gadījumam, ja mani segtu pastiprināti un es varētu atrast brīvo komandas biedru," sacīja Iguodala. Viņam izdevās pašam tikt pie metiena, kas arī bija veiksmīgs un atnesa "76ers" uzvaru ar 100:98. "Biju gatavs mēģināt un uzvarēt spēli mums (ar izšķirošo metienu), kas arī izdevās," izteicās Iguodala, kurš guva 20 punktus.

Sērijas otrā spēle notiks trešdien Orlando.

Izmantotie resursi:
nba.com


, 2009-04-20 16:46, pirms 15 gadiem
patiess prieks par 76ers visas sezonas garumaa! nebriiniitos ja arii panjemtu ORL! cheers!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-04-20 16:49, pirms 15 gadiem
Iguodala, mana skatijumā E.Brand piesaiste bija kļūda, jo ar viņu pazūd šis lieliskasi spelētājs, pat kad komandā bija A.I viņš bija daudz redzamāks , nekā kad spelē Brand, nezinu es labāk 76ers gribētu redzēt A.I un aizmainītu Brandu, tad es domāju šī komana spētu paņemt daudz ko
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-04-20 18:54, pirms 15 gadiem
pareizi, AI arī jau sāk palikt vecāks un groza apakša bez Branda būtu švaka
, 2009-04-20 19:02, pirms 15 gadiem
6.speletajs rakstīja: kaut kaadu speeku zem groza arii vajag ar pliku dalembertu nevar gaazt kalnus!
Nu ar Brandu sastavā komanda zaudēja vairāk nekā uzvarēja, vispar 76ers piekopju tadu run&gun basketbolu, ne tik izteiktu, kā GSW, bet ir viņiem pēc Brenda savainojuma pamata gāja Young un viņi spelēja ļoti labi, tapēc arī man ir šādas domas un vēl pret Brandu var pretī dabūt labu speletāju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-04-20 22:16, pirms 15 gadiem
6.speletajs rakstīja: tu nezini, kaa buutu nospeleejushi 76 ja laukumaa buutu brands tajaas spelees tapeec neizbraaķee speleetaaju paskaties kaa pistons nogaaja uz leju ar visu aiversonu!
Pistons lielakā problēma ir treneris, kurš pat Bynum vērtēja augstāk nekā A.I, uzziņai Bynum pagajšgad spelēja Telavivas Macabi un Aiversons, nu nekādīgi taja stilā neiederās, ja Brands ari ļoti labi spelēja Cliperos milzīgi stati, bet komanda zaudē spēli pēc spēles arī tad, kad bija sakarīgs sastāvs.
Jā es nezinu, bet es teiktu, ka visticamāk viņi nebūtu tur kur ir, jo atkārtošos līdz ar Brenda ierašanos Igoudala sāka spelēt kā rezervists! viņa metienu procents bija ap 30 un es viņu nezibraķēju, es saku ka viņš nav speletājs, kas vajadzīgs 76ers viņiem vajag kādu kurš nav tik ļoti tendēts uz uzbrukumu.
, 2009-04-21 20:02, pirms 15 gadiem
samociiti meta bet nu redz ka uzvaru tas atnesa, 76'ers priecee
Entonijs Edvardss. Foto: AP/Scanpix
2

"Timberwolves" atspēlējas no -20, čempione "Nuggets" tiek gāzta no troņa

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences finālisti kļuvusi Minesotas "Timberwolves", kas sērijas septītajā spēlē ar 98:90 pārspēja aizvadītās sezonas čempioni Denveras "Nuggets". Spēles laikā Minesotas basketbolisti atspēlēja 20 punktu deficītu.
Indiānas "Pacers" līderis Tairīss Halibērtons ar bumbu. Foto: AFP/Scanpix
7

Savainotie ņujorkieši cīnās, tomēr pret Bostonu spēlēs jaudīgi uzbrukusī "Pacers"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences finālā pirmoreiz kopš 2014. gada spēlēs Indiānas "Pacers", kura konferences pusfināla sērijas septītajā kaujā izbraukumā ar 130:109 sakāva savainojumiem nomocīto Ņujorkas "Knicks".
Džošs Hārts. Foto. USA Sports Today. Scanpix
1

Avots: Anunobī un Hārts mēģinās piedalīties septītajā spēlē pret ''Pacers''

ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis ziņo, ka Ņujorkas ''Knicks'' savainotie basketbolisti Oudžī Anunobī un Džošs Hārts iesildīsies un lūkos piedalīties šovakar gaidāmajā izšķirošajā duelī pret Indiānas ''Pacers''.