Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

"Nuggets" pārvar "Mavericks" barjeru

"Nuggets" pārvar "Mavericks" barjeru
Čānsijs Bilapss
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) rietumu konferences ''play off'' finālu sasniegusi Denveras ''Nuggets'', kas sērijas piektajā mačā savā laukumā ar 124:110 pieveica Dalasas ''Mavericks'' un sērijā svinēja uzvaru ar 4:1.

''Nuggets'' un ''Mavericks'' sērijā izšķirošais bija ''Nuggets'' panākums izbraukumā sērijas 3.mačā, kad Denveras komanda pēc Karmelo Entonija trīnīša pēdējā sekundē izrāva uzvaru un sērijā izvirzijās vadībā ar 3:0. Lai arī ''Mavericks'' pēc tam izdevās uzvarēt ceturto spēli, sērijas glābšana Teksasas komandai nebija pa spēkam. Aizvadītajā naktī ''Nuggets'' uzvarēja savā laukumā ar 124:110. Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 30 punktiem bija Entonijs, bet Čānsijam Bilapsam 28 punkti un 12 rezultatīvas piespēles. Zaudētājiem 32 punkti Dirkam Novickim, vācietim arī desmit atlēkušās bumbas.

''Nuggets'' konferences finālā tiksies ar Losandželosas ''Lakers'' vai Hjūstonas ''Rockets''. Vadībā sērijā ar 3:2 ir ''Lakers''. Sestais mačs šonakt notiks Hjūstonā.

"Nuggets" - "Mavericks" 5. spēles apskats

Izmantotie resursi:
nba.com
espn.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-05-14 08:29, pirms 15 gadiem
Denvera šogad izskatās iespaidīgi labi! Lakers nāksies nopietni pasvīst, lai tiktu NBA finālā!
, 2009-05-14 08:32, pirms 15 gadiem
emm man liekas ka lakers varianti bus loti maz :/
, 2009-05-14 08:37, pirms 15 gadiem
Nuggets pārliecinoši visas sērijas garumā.. Domāju, ka pret Lakers būs interesanti
, 2009-05-14 08:43, pirms 15 gadiem
Čonsijs Bilapss ir īsts komandas motors, kas spēj gan organizēt uzbruku, gan pats veiksmīgi uzbrukt. Lūk tāds spēlētājs pietrūka Denverai, lai jau pagājušogad tiktu konferences finālā. Aiversona-Bilapsa darījumā viennozīmīgi lieli ieguvēji ir Denvera
, 2009-05-14 09:41, pirms 15 gadiem
pleiofos ir tikai divas komandas, kuras visiem brauc pāri, atpakaļ neskatoties - CLE un DEN! bet es tomēr vēl arvien uzskatu, ka finālā spēlēs(jāspēlē) CLE un LAL! ok, vēl jau Leikeriem jāpārvar Raķešu barjera, bet kkā man ir pārliecība, ka Fils spēs sapurināt komandu uz atlikušo spēli pret HOU un visu sēriju pret DEN, kura noteikti būs supersmaga un superrezultatīva. arī tas, ka Bainums, šķiet, ir atguvis nedaudz pārliecību par saviem spēkiem un spēles garšu, LAL pretiniekiem dzīvi padarīs grūtāku!
kas attiecas uz Austrumiem, tad es šobrīd vnk neredzu iespēju, ka Cavs varētu netikt finālā! patiesībā, pēc parādītās spēles Cavalierus jau tagad varētu kronēt par čempioniem, bet... finālā daudz ko izšķir tieši psiholoģija un man domāt, ka šajā ziņā pārāki ir LAL, bet nu, pagaidīsim līdz finālam! kas zin, moš finālā spēlēs ORL vs DEN!
, 2009-05-14 10:06, pirms 15 gadiem
Ja Billaps speelees kaa liidz sim un Entonijs taapat, kaa arii Smits, K-mrts,NENE, Birdmans, Dante,Kleizaun veell paarejie, es gribu teikt ka sitie chali vienkaarsi ir gatavi dabuut Chempi!!!
, 2009-05-14 10:38, pirms 15 gadiem
DAL tāpat kā pagajušo gadu ar vienu pašu Dirku neko nevar iesākt PO...
, 2009-05-14 10:56, pirms 15 gadiem
Emilio rakstīja: pleiofos ir tikai divas komandas, kuras visiem brauc pāri, atpakaļ neskatoties - CLE un DEN! bet es tomēr vēl arvien uzskatu, ka finālā spēlēs(jāspēlē) CLE un LAL! ok, vēl jau Leikeriem jāpārvar Raķešu barjera, bet kkā man ir pārliecība, ka Fils spēs sapurināt komandu uz atlikušo spēli pret HOU un visu sēriju pret DEN, kura noteikti būs supersmaga un superrezultatīva. arī tas, ka Bainums, šķiet, ir atguvis nedaudz pārliecību par saviem spēkiem un spēles garšu, LAL pretiniekiem dzīvi padarīs grūtāku!
kas attiecas uz Austrumiem, tad es šobrīd vnk neredzu iespēju, ka Cavs varētu netikt finālā! patiesībā, pēc parādītās spēles Cavalierus jau tagad varētu kronēt par čempioniem, bet... finālā daudz ko izšķir tieši psiholoģija un man domāt, ka šajā ziņā pārāki ir LAL, bet nu, pagaidīsim līdz finālam! kas zin, moš finālā spēlēs ORL vs DEN!
manas domas ir līdzīgas, tikai man nemaz nepatīk, ka vēl virs ūdens turās Bostona, ja viņi tagad paņems Orlando, tad ar viņiem toč neko nevar zināt...Man jau nekas nebūtu pretī, ja finālā uzspēlētu divi čomi Melo vs LeBron vai arī divi MVP veči Kobe vs LeBron, bet galvenais, lai misters Pasaules labākais spēlētājs šoreiz paliek aiz borta
, 2009-05-14 11:07, pirms 15 gadiem
playmaker rakstīja: manas domas ir līdzīgas, tikai man nemaz nepatīk, ka vēl virs ūdens turās Bostona, ja viņi tagad paņems Orlando, tad ar viņiem toč neko nevar zināt...Man jau nekas nebūtu pretī, ja finālā uzspēlētu divi čomi Melo vs LeBron vai arī divi MVP veči Kobe vs LeBron, bet galvenais, lai misters Pasaules labākais spēlētājs šoreiz paliek aiz borta
man domāt, ka Bostona sēriju vairs neatdos! ok, nebrīnīšos, ja atkal būs visas 7 spēles, bet Celtics izslēgs no cīņas Magic - tāda ir mana pārliecība! bet mr.Pasaule noteikti paliks aiz borta t.i. netiks pat finālā - pārāk īss ir Bostonas soliņš šobrīd!
, 2009-05-14 11:13, pirms 15 gadiem
Emilio rakstīja: man domāt, ka Bostona sēriju vairs neatdos! ok, nebrīnīšos, ja atkal būs visas 7 spēles, bet Celtics izslēgs no cīņas Magic - tāda ir mana pārliecība! bet mr.Pasaule noteikti paliks aiz borta t.i. netiks pat finālā - pārāk īss ir Bostonas soliņš šobrīd!
No tavas mutes Dieva ausī!
, 2009-05-14 13:16, pirms 15 gadiem
MELO#15 rakstīja: Ja Billaps speelees kaa liidz sim un Entonijs taapat, kaa arii Smits, K-mrts,NENE, Birdmans, Dante,Kleizaun veell paarejie, es gribu teikt ka sitie chali vienkaarsi ir gatavi dabuut Chempi!!!
Kompānija iespaidīga..leikeriem arī ir labs sastāvs,ka tik west fināls nesanāk vēl skatāmāks par lielo finālu....
, 2009-05-14 13:26, pirms 15 gadiem
Kaut cik piekriitu baarish ,bet nu tgd Denvera izskataas speciiigakaa neka Lakers ( bet taas ir manas domas )
, 2009-05-14 13:29, pirms 15 gadiem
piekrītu ka uz šo brīdi,ja lakers nesaņemsies-izlidos ārā...šogad viņiem ir čonsijs un ļoti labi var redzēt ka tagad viņi ir daudz reiz spēcīgāki nekā kad bija aiversons.
, 2009-05-14 14:45, pirms 15 gadiem
howards wismaz varēs taisīt savā potītēm operāciju
, 2009-05-14 15:23, pirms 15 gadiem
nowitzkis viens tieshaam nevar vilkt speeli,
bija jaabuut kiddam produktiivaakam gan arii terijam
nuggets izskataas finaalcieniigi, cerams LA zaudees
finaalaa gribu redzeet CLE vs DEN
nekaadu BOS ne arii LA
, 2009-05-14 15:37, pirms 15 gadiem
Es domāju, ka Mavericks jābūt apmieirnātiem par savu sniegumu. Sezonas vidū viņi ar SUNS cīnijās par iekļūšanu PO, bet beigās pat tika uz 6.vietu konferencē. Tikuši konferences pusfinālos ir ok, priekš Mavericks vismaz ar šādu sastāvu.
, 2009-05-14 16:14, pirms 15 gadiem
Novickis viens nav vilcējs...
, 2009-05-15 00:16, pirms 15 gadiem
Jā, friču caurums protams ir monstrs un uz šobrīdi viens no labākajiem baltajiem basketbolistiem pasaulē,bet vien nav vilcējs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Indiānas "Pacers" līderis Tairīss Halibērtons ar bumbu. Foto: AFP/Scanpix
4

Savainotie ņujorkieši cīnās, tomēr pret Bostonu spēlēs jaudīgi uzbrukusī "Pacers"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences finālā pirmoreiz kopš 2014. gada spēlēs Indiānas "Pacers", kura konferences pusfināla sērijas septītajā kaujā izbraukumā ar 130:109 sakāva savainojumiem nomocīto Ņujorkas "Knicks".
Džošs Hārts. Foto. USA Sports Today. Scanpix
1

Avots: Anunobī un Hārts mēģinās piedalīties septītajā spēlē pret ''Pacers''

ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis ziņo, ka Ņujorkas ''Knicks'' savainotie basketbolisti Oudžī Anunobī un Džošs Hārts iesildīsies un lūkos piedalīties šovakar gaidāmajā izšķirošajā duelī pret Indiānas ''Pacers''.
Luka Dončičs pret Lū Dortu. Foto: Reuters/Scanpix
17

Dončičam 29+10+10, Mavs dzēš 17 punktu deficītu un izslēdz ''Thunder''

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) par pirmo Rietumu konferences finālisti kļuvusi Dalasas ''Mavericks'', kas sērijas sestajā mačā ar 117:116 apspēlēja Oklahomsitijas ''Thunder'', sērijā esot pārāka ar 4-2.