Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

"Knicks" lūkojas Krievijas virzienā?

"Knicks" lūkojas Krievijas virzienā?
Maiks D'Antonī
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas klubs Ņujorkas "Knicks" pēc papildinājuma aizsarga pozīcijā varētu lūkoties ne tikai starp citiem līgas klubiem, bet arī pāri okeānam - Krievijā. Interesējošie spēlētāji - Karloss Delfīno un Džanero Pargo.

Šīs nedēļas laikā "Knicks" saņēma nepatīkamu, bet ne negaidītu ziņu - veselības problēmu dēļ piespiedu kārtā par aiziešanu no profesionālā basketbola paziņoja Katīno Moblijs, kurš tika iegūts maiņā ar "Clippers", bet tā arī ne reizi neuzspēlēja Ņujorkas kluba sastāvā. Šonakt "Knicks" tiksies ar Sakramento "Kings" un tieši šīs komandas aizsargs Kvinsijs Dūbijs ir viens no ņujorkiešu mērķiem uz aizsarga pozīcijas pastiprināšanu.

Tomēr pastāv arī citas opcijas. Viena no tām - Krievijas klubos spēlējošie Karloss Delfīno (Maskavas apgabala "Himki") un Džanero Pargo (Maskavas "Dynamo"). Kā informējis kāds Delfīno tuvu stāvošs avots, viņa līgumā ir iespēja pāriet uz NBA. Savukārt Pargo 3,5 miljonu dolāru vērtais līgums ir nedaudz komplicētāks, no kura būtu grūtāk izbēgt. Par Džanero Pargo interesi esot arī Fīniksā, kur Stīva Neša aizvietotāji ir nestabili.

Atgriežoties pie "Knicks", jāmin, ka pēc spēles ar "Kings" viņi dosies uz Fīniksu - bijušo "Knicks" galvenā trenera Maika D'Antonī klubu. "Tas būs interesanti būt tur atkal un apskatīt visus, bet tā joprojām paliek basketbola spēle. Mums joprojām vajag uzvaru," tā D'Antonī, kurš prognozēja, ka "Suns" jaunieguvumi no spēlētāju maiņas ar Šārloti, kas notika pirms pāris dienām, būs īpaši aktīvi, vēloties sevi pierādīt. Maiņu, kurā Fīniksa ieguva Džeisonu Ričardsonu, bet Šārlote - Radža Belu, Borisu Diāvu un Šoni Singlteriju, D'Antonī nosauca par "labu visām pusēm".

Izmantotie resursi:
newsday.com
nypost.com
azcentral.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-12-13 20:05, pirms 15 gadiem
pēc Delfino teiktā par to cirku sanāk, ka viņu var neskaitīt..
, 2008-12-13 20:32, pirms 15 gadiem
Nachbars jau nav sliktaks par Delfino.... to tik pat labi varetu meginat dabut
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-12-13 21:33, pirms 15 gadiem
Jā vienā rakstā kur arī bija par Kniks gribēšanu pastiprināties ar 2. nr. spēlētāju, es komentēju, ka varētu ar Delfīno visi smējās, bet kad baumu līmenī viņi intresējas vairs neviens nesmejas
, 2008-12-14 00:51, pirms 15 gadiem
(cenzets) rakstīja: Nachbars jau nav sliktaks par Delfino.... to tik pat labi varetu meginat dabut
Nahbars ir uzbrucējs nevis aizsargs
, 2008-12-14 10:10, pirms 15 gadiem
(cenzets) rakstīja: Nachbars jau nav sliktaks par Delfino.... to tik pat labi varetu meginat dabut
jaa bet Nacjbars ir SF/PF nevis PG
, 2008-12-14 11:31, pirms 15 gadiem
Lai ņem Rūdolfu Rozīti!
Aizeja Džeksons aizsardzībā pret Džeilenu Bransonu. Foto: AFP. Scanpix
6

Saldais ēdiens Ņujorkā: "Pacers" uzvar "Knicks", visu izšķirs septītais mačs MSG arēnā

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo uzvaru sērijā pret Ņujorkas "Knicks" izcīnījusi Indianas "Pacers". Pateicoties uzvarai (116:103), "Pacers" izdevās izlīdzināt rezultātu sērijā (3-3) un nokārtot septīto spēli starp abām vienībām. Savainojumā šajā spēlē iedzīvojās "Knicks" spēlētājs Džošs Hārts.
Kristaps Porziņģis Atlantā. Foto: USA Sports Today/Scanpix
37

Porziņģis, visticamāk, izlaidīs Austrumu konferences fināla pirmās divas spēles

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bostonas "Celtics" spēlētājs Kristaps Porziņģis turpina atlabt no ikra muskuļa savainojuma, kurā iedzīvojās play-off pirmajā sērijā pret Maiami "Heat". Kā ziņo ESPN, latvietis ir tuvu tam, lai atgrieztos laukumā, tomēr vēl pāris spēles, visticamākais, Porziņģis izlaidīs.
Minesotas līderis Entonijs Edavrdss sestajā sērijas spēlē guva 27 punktus. Foto: AFP/Scanpix
17

"Timberwolves" sabradā "Nuggets", sērijā tiks izspēlēta septītā spēle

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta sestā sērijas spēle starp divām Rietumu konferences komandām. Minesotas "Timberwolves" izdevās sagraut čempioni Denveras "Nuggets" sērijas sestajā mačā (115:70), tādējādi Rietumu konferences fināliste tiks noskaidrota septītajā spēlē, kas tiks aizvadīta Denverā.