Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: slam-dunkers

Foto: NBA wallpapers

Nacionālās Basketbola Asociācijas kluba Portlendas "Trail Blazers" aizsargs Brendons Rojs paudis pārliecību, ka nākamsezon viņa komanda būs labāka. Tāpat arī Rojs uzskata, ka Portlendai jau ir laba komanda un pastiprinājums sastāvā varbūt noderētu garajā galā.


, 2009-05-08 15:57, pirms 15 gadiem
Un ko tu ar to centies pateikt?
, 2009-05-08 16:10, pirms 15 gadiem
Labais topiks...
tu rullēēēē!!!!
Es arī mīlu Treisiju!
, 2009-05-08 19:46, pirms 15 gadiem
Un tagad tu arī ieliki vecu rakstu par Blazers! Tā turpini.
Kristaps Porziņģis. Foto. AP/Scanpix
12

NBA finālsērija sāksies 7. jūnijā, septītais mačs ieplānots Līgo naktī

Par 2023./2024. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) titulu cīnīsies Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas ''Celtics'' un viņa bijusī komanda Dalasas ''Mavericks''. Sērija sāksies naktī uz 7. jūniju, bet, ja tajā būs nepieciešami maksimālie septiņi mači, izšķirošā cīņa par titulu norisināsies Līgo naktī.
Luka Dončičs uzbrukumā pret Entoniju Edvardsu. Foto. AFP. Scanpix
122

Porziņģim un "Celtics" NBA finālā pretī stāsies Dončičs un "Mavericks"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) noskaidrota otra fināliste. Par to kļuvusi Dalasas "Mavericks", kas Rietumu konferences fināla piektajā spēlē uzvarēja Minesotas "Timberwolves" (124:103), noslēdzot sēriju ar 4-1 uzvaru. Luka Dončičs un Kairijs Ērvings sērijas noslēdzošajā spēlē kopā iemeta 72 punktus, bet pat MVP tika atzīts Dončičs.
Tairons Lū. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

''Clippers'' uz piecām sezonām pagarina līgumu ar galveno stratēģi Lū

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Losandželosas ''Clippers'' uz vairākām sezonām pagarinājusi līgumu ar galveno treneri Taironu Lū, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.