Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Van Gandijs: ''Apkaunojoši''

Van Gandijs: ''Apkaunojoši''
Mikaels Pietruss un Stens van Gandijs.
Foto: AP

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Orlando ''Magic'' pēc pārliecinošā zaudējuma pirmajā finālspēlē pret Losandželosas ''Lakers'' ar 75:100, atzina, ka joprojām ir apņēmības pilni uzvarēt sērijā.

Zināms, ka pirmajā abu komandu spēlē pārliecinošu uzvaru, pateicoties Kobe Braienta gūtajiem 40 punktiem, izcīnīja Losandželosas ''Lakers'' ar 100:75. Otrā spēle notiks naktī uz pirmdienu.

Viens no ''Magic'' līderiem Dvaits Hovards atzina, ka nekas īpaši nav mainījies: ''Jā, ir lielāka mediju uzmanība. Ir liela trofeja visur, kur skaties. Šīs ir dažas no lietām, kas ir mainījušās, bet kopumā, tas ir tikai basketbols. Pirmajā spēlē mums nebija pietiekamas enerģijas un mēs pieļāvām daudz kļūdu. Nespējām nosegt Braientu, kurš guva 40 punktus. Neizcīnījām daudzas bumbas, kuras varējām izcīnīt. Katrā ziņā neizdarījām dažādas sīkas lietas, no kurām sakrājās šis pārsvars. Es valkāju tikai šo uzroci tāpēc, ka man viņa patīk. Tur nav nekas saistīts ar manu metienu.''

Komandas galvenais treneris Stens Van Gandijs atzina, ka pirmajā spēlē komanda darbojusies apkaunojoši: ''Man bija kauns par mūsu spēli pirmajā cīņā. Viņi ļoti labi nosedza Dvaitu un mēs praktiski tikām izslēgti uzbrukumā. Mēs devām Hovardam daudz bumbu, bet ''Lakers'' veiksmīgi darbojās aizsardzībā pret viņu. Neko citu pretī šoreiz uzbrukumā likt nespējām.''

Savukārt Hedo Turkoglu atzina, ka priekšā vēl ir visa sērija: ''Tā bija tikai viena spēle. Šī būs gara sērija. Mums vēl ir laiks, lai piestrādātu pie daudzām lietām un uzlabotu tās. Mēs zinām, ka esam ļoti labi un meistarīgi basketbolisti, un mēs arī zinām, kā uzvarēt. Galvenais - uzlabot mūsu spēli.''

Izmantotie resursi:
news.yahoo.com


Slēpts komentārs: Veciz
, 2009-06-06 11:39, pirms 15 gadiem
nu cerams orlando nākamajās spēlēs vairs nespēlēs tik sūdīgi un mēs vēl redzēsim cīņu par titulu. pirmajā spēlē tā bija tikai ēna no tās komandas kas uzvarēja cavs. es par septiņām spēlēm un intrigu katrā no tām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-06 11:56, pirms 15 gadiem
Drizak precizitate bij apkaunojosa!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: jurchiks1995
, 2009-06-06 12:18, pirms 15 gadiem
Par skaistu sērijas turpinājumu!
, 2009-06-06 12:21, pirms 15 gadiem
jackie_chan rakstīja: nu cerams orlando nākamajās spēlēs vairs nespēlēs tik sūdīgi un mēs vēl redzēsim cīņu par titulu. pirmajā spēlē tā bija tikai ēna no tās komandas kas uzvarēja cavs. es par septiņām spēlēm un intrigu katrā no tām.
Cavs sastaav no lebrona un paareejiem. Lakers ir kobe, + garajaa galaa Gazols un Odoms. Ne Celtics, ne arii cavaliers nebiija ko likt pretii hovardam, bet Lakers ir.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-06 12:54, pirms 15 gadiem
Sērija katrā ziņā būs interesanta. Nu es ceru, ka tāda būs, jo nevēlos skatīties sēriju ar rezultātu 4:0.
, 2009-06-06 13:27, pirms 15 gadiem
Spararats rakstīja: Cavs sastaav no lebrona un paareejiem. Lakers ir kobe, + garajaa galaa Gazols un Odoms. Ne Celtics, ne arii cavaliers nebiija ko likt pretii hovardam, bet Lakers ir.
protams, ka lakers ir daudz labāk nokomplektēta par cavs un celtics un viņiem ir ko likt pretī orlando visās līnijās, bet arī orlando šo maču nenospēlēja tā kā jāspēlē finālā un kā viņi darīja pret cavs un celtics - aizsardzībā necīnijās ka iepreikš, uzbrukumā aizmeta garām daudz brīvos metienus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-06 13:37, pirms 15 gadiem
I am basketball rakstīja: Zaudēt "Lakers" nav apkaunojums....
piekrītu bet no otras puses, ja tu esi finālā ticis, tad nevajadzētu pagrūst pa gandrīz tricāru, kaut gan ventspils pirmo spēli arī pagrūda ne pa jokam! tad jau redzēs!
, 2009-06-06 13:46, pirms 15 gadiem
jackie_chan rakstīja: protams, ka lakers ir daudz labāk nokomplektēta par cavs un celtics un viņiem ir ko likt pretī orlando visās līnijās, bet arī orlando šo maču nenospēlēja tā kā jāspēlē finālā un kā viņi darīja pret cavs un celtics - aizsardzībā necīnijās ka iepreikš, uzbrukumā aizmeta garām daudz brīvos metienus.
celtics ir labi nokomplekteta komanda , bet savainojumi.
, 2009-06-06 15:10, pirms 15 gadiem
jurchiks1995 rakstīja: Mums svarigaks ir Biedrins ,jacer ka tiks driz uz stipru komandu ,jo tikai tad vares iegut titulu ,bet tika parakstits jauns ligums zel .
Biedriņš nav tik stabils lai varētu spēlēt kādā no top 5 komandām... Viņam vēl daudz laika lai varētu sevi pierādīt, un varbūt varētu dabūt čempi
, 2009-06-06 19:20, pirms 15 gadiem
Spararats rakstīja: Cavs sastaav no lebrona un paareejiem. Lakers ir kobe, + garajaa galaa Gazols un Odoms. Ne Celtics, ne arii cavaliers nebiija ko likt pretii hovardam, bet Lakers ir.
Nu īstenībā celitcs ir ko likt pretī... garnets piemēram, bet diemžel šoreiz vins nespēlēja...
Džeilens Bransons. Foto. AP/Scanpix

''Knicks'' līderis Bransons septītajā spēlē pret ''Pacers'' iedzīvojies plaukstas lūzumā

Vēlā svētdienas vakarā Ņujorkas ''Knicks'' piedzīvoja zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences otrās izslēgšanas spēļu kārtas septītajā mačā, ar 109:130 atzīstot Indiānas ''Pacers'' pārākumu. Mačs priekšlaicīgi noslēdzās ņujorkiešu līderim Džeilenam Bransonam, kurš iedzīvojās kreisās plaukstas lūzumā.
Entonijs Edvardss. Foto: AP/Scanpix
16

"Timberwolves" atspēlējas no -20, čempione "Nuggets" tiek gāzta no troņa

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences finālisti kļuvusi Minesotas "Timberwolves", kas sērijas septītajā spēlē ar 98:90 pārspēja aizvadītās sezonas čempioni Denveras "Nuggets". Spēles laikā Minesotas basketbolisti atspēlēja 20 punktu deficītu.
Indiānas "Pacers" līderis Tairīss Halibērtons ar bumbu. Foto: AFP/Scanpix
10

Savainotie ņujorkieši cīnās, tomēr pret Bostonu spēlēs jaudīgi uzbrukusī "Pacers"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences finālā pirmoreiz kopš 2014. gada spēlēs Indiānas "Pacers", kura konferences pusfināla sērijas septītajā kaujā izbraukumā ar 130:109 sakāva savainojumiem nomocīto Ņujorkas "Knicks".