Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Van Gandijs: ''Alstons joprojām sāks kā pirmais''

Van Gandijs: ''Alstons joprojām sāks kā pirmais''
Reifers Alstons
Foto: AFP

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences spēcīgākā kluba Orlando ''Magic'' galvenais treneris Stens van Gandijs atzinis, ka viņš turpinās uzticēties Reiferam Alstonam, Džamīru Nelsonu spēlē iesaistot no soliņa.

Jau ziņojām, ka pagājušonakt NBA pirmajā finālspēlē Losandželosā vietējais ''Lakers'' ar 100:75 uzvarēja Austrumu konferences specīgāko klubu Orlando ''Magic''. Pēc spēles saniknots bija viens no ''Magic'' līderiem Reifers Alstons, kurš izrādīja neapmierinātību ar to, ka viņš ticis raustīts no rezervistu soliņa uz laukumu un atpakaļ. Viņaprāt, tieši šis bija galvenais traucēklis viņa spēlei, jo saspēles vadītājs bija pieradis pie visai liela spēles laika, savukārt Džamīrs Nelsons sastāvā atgriezās pēc četru mēnešu prombūtnes.

Šodien uz Alstona izteikumiem atbildējis ''Magic'' galvenais treneris Stens van Gandijs, kurš apgalvoja, ka Alstons joprojām būs komandas starta piecinieka saspēles vadītājs: ''Man nav jautājumu par to, kurš sāks spēli. Nelsons nav spēlējis četrus mēnešus, savukārt Reifers sevi labi apliecināja iepriekšējās sērijās, tādēļ šo godu uzticēšu tieši viņam.'' Van Gandijs vēl piebilda, ka Nelsonu sāks izmantot vien otrajā ceturtdaļā, neļaujot viņam spēlēt vairāk kā septiņas, astoņas minūtes pēc kārtas.

Atzinīgus vārdus ''Magic'' galvenais treneris veltīja komandas centram polim Marcinam Gortratam, apgalvojot, ka viņš bijis vienīgais spēlētājs ''Magic'' rindās, kurš pirmo finālspēli aizvadījis godam. Viņš pieminēja arī to, ka nākamajā spēlē, kas norisināsies nākamnakt, jāliek lielāks uzsvars uz spēli groza apakšā.

Izmantotie resursi:
espn.com


, 2009-06-06 19:45, pirms 15 gadiem
abi saspēles vadītāji ir ļoti labi basketbolisti! trenerim būs grūti ar viņiem varejēt, abi grib pienācīgu spēles laiku!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-06 20:13, pirms 15 gadiem
6.speletajs rakstīja: Taa arii ir vislabaak, lai alstons tagad spelee par pirmo , bet nakam sezon nelsonam buus jasaak pieciniekaa!
Tas gan ,jo Alstons Orlando sastāvā ir nospēlējis ļoti labi ,ka punktu guvējs un viens no labākajiem saspēles vadītājiem ļoti cienīgi viņš spēle un aizstāja Nelsonu!!
, 2009-06-06 22:49, pirms 15 gadiem
6.speletajs rakstīja: Taa arii ir vislabaak, lai alstons tagad spelee par pirmo , bet nakam sezon nelsonam buus jasaak pieciniekaa!
Alstons , manuprāt, savu vietu nepako negribās atdot, tapēc mēs vien varam brīnīties, kas būs nākamgad.
, 2009-06-06 23:13, pirms 15 gadiem
pistol rakstīja: Alstons , manuprāt, savu vietu nepako negribās atdot, tapēc mēs vien varam brīnīties, kas būs nākamgad.
Nākošsezon sākumsastāvā spēlēs Nelsons. Tieši tāpat kā šosezon(līdz savainojumam). Protams, tagad, kamēr viņš vēl nav īsti atguvies pēc traumas, labāk/liederīgāk ja sākumsastāvā spēlē Alstons. Ilgtermiņa līgums ar Magic,ir Nelsona garantija un neredzu īsti iemeslu, lai Magic nākošezon kaut ko mainītu.
veterānam Alstonam līgums ir vēl uz nākošo sezonu, bet tālākā nākotnē diez vai viņš ir Magic plānos.
, 2009-06-07 11:54, pirms 15 gadiem
Kas Esportam ar tām iekavām notiek???
Jau kuro rakstu kaut kādas mistiskās iekavas, kuras sākas bet nebeidzas
Džeilens Bransons. Foto. AP/Scanpix

''Knicks'' līderis Bransons septītajā spēlē pret ''Pacers'' iedzīvojies plaukstas lūzumā

Vēlā svētdienas vakarā Ņujorkas ''Knicks'' piedzīvoja zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences otrās izslēgšanas spēļu kārtas septītajā mačā, ar 109:130 atzīstot Indiānas ''Pacers'' pārākumu. Mačs priekšlaicīgi noslēdzās ņujorkiešu līderim Džeilenam Bransonam, kurš iedzīvojās kreisās plaukstas lūzumā.
Entonijs Edvardss. Foto: AP/Scanpix
16

"Timberwolves" atspēlējas no -20, čempione "Nuggets" tiek gāzta no troņa

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences finālisti kļuvusi Minesotas "Timberwolves", kas sērijas septītajā spēlē ar 98:90 pārspēja aizvadītās sezonas čempioni Denveras "Nuggets". Spēles laikā Minesotas basketbolisti atspēlēja 20 punktu deficītu.
Indiānas "Pacers" līderis Tairīss Halibērtons ar bumbu. Foto: AFP/Scanpix
10

Savainotie ņujorkieši cīnās, tomēr pret Bostonu spēlēs jaudīgi uzbrukusī "Pacers"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences finālā pirmoreiz kopš 2014. gada spēlēs Indiānas "Pacers", kura konferences pusfināla sērijas septītajā kaujā izbraukumā ar 130:109 sakāva savainojumiem nomocīto Ņujorkas "Knicks".