Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

"Cavaliers" sāk ar uzvaru, "Nuggets" turpina

"Cavaliers" sāk ar uzvaru, "Nuggets" turpina
Lebrons Džeimss
Foto: AFP

Aizvadītajā naktī ar pārliecinošu uzvaru pār Atlantas "Hawks" Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu otro kārtu uzsāka Klīvlendas "Cavaliers" komandu, savukārt Denveras "Nuggets" guva jau otro panākumu sērijā pret Dalasas "Mavericks",

"Cavaliers" un "Hawks" spēlē līdzīgs izvērtās tikai pirmais puslaiks, lai gan arī tas aizritēja ar nelielu Klīvlendas komandas pārsvaru. Pirmās 24 minūtes tika noslēgtas ar 49:44 par labu "Cavaliers", bet izšķirošie notikumi risinājās mača otrajā pusē.

"Cavaliers" veiksmīgi iesāka otro puslaiku, veiksmīgi to turpināja un arī noslēdza. Jau trešās ceturtdaļas gaitā tika panākts vairāk nekā desmit punktu pārsvars, kas tās izskaņā sasniedza jau +17. Noslēdzošajā ceturksnī mājinieku pārsvars turpināja pieaug un sasniegt jaunus maksimumus. Tikai nedaudz pietrūka, lai "Cavaliers" sasniegtu simts punktu robežu, taču uzvara tik un tā izdevās graujoša – 99:72.

Uzvarētājiem Lebrons Džeimss guva 34 punktus, izcīnīja 10 atlēkušās bumbas, izdarīja trīs rezultatīvas piespēles un pārķēra četras bumbas. 21 punkts Morisam Viljamsam. Zaudētājiem 22 punktus guva Džošs Smits, 19 – Maiks Bibijs, kurš izcīnīja arī astoņas atlēkušās bumbas.

Citā duelī Denveras "Nuggets" ar 117:105 pieveica Dalasas "Mavericks", izšķirošo pārsvaru panākot pēdējā ceturtdaļā, ko uzvarēja ar +9. Tiesa, "Nuggets" lielāko daļu spēles bija vadībā un būtiski izvērsties viesu komandai neļāva. Šis bija jau otrais Denveras basketbolistu panākums, kas ļauj spert solīti tuvāk nākamajai kārtai – 2:0.

Pa 25 punktiem "Nuggets" rindās guva Karmelo Entonijs un Nene. Entonijs arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas un atdeva tikpat rezultatīvu piespēļu, savukārt Nene zem groziem izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas. "Mavericks" sastāvā 35 punkti un deviņas atlēkušās bumbas Dirka Novicka rēķinā.

NBA izslēgšanas turnīra 2. kārta

Komanda 1Komanda 2Rez.Sēr.
Cavaliers (A1)Hawks (A4)99:721:0
Nuggets (R2)Mavericks (R6)117:1052:0

"Cavaliers" - "Hawks" 1. spēles apskats

"Nuggets" - "Mavericks" 2. spēles apskats

Izmantotie resursi:
nba.com


, 2009-05-06 09:43, pirms 15 gadiem
Nuggets ies līdz pat finālam!
, 2009-05-06 09:46, pirms 15 gadiem
ja Austrumu finālists vairāk vai mazāk ir skaidrs, tad Rietumos par šo vakanci varētu būt visai sīva cīkstēšanās, pieņemot, ka tur tiek LAL un DEN, kam pēc loģikas tur arī vajadzētu tikt!
, 2009-05-06 09:46, pirms 15 gadiem
Izskatījās ,ka Hawks sedza James uz caurgājienu un šis salika no distances.
Nuggets monstruāli mežoņi Bilaps knapi var noturēt grožos )))
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-05-06 09:50, pirms 15 gadiem
WeedMan's rakstīja: es domāju, ka jebkura rietumu komanda paņems jekuru austrumu komandu šosezon. Lebrons viens nevar izcīnīt titulu.
LeBrons nav viens!Bet ja uzskati tomer ka ir tad vinjsh viens vineja regularo sezonu
, 2009-05-06 09:50, pirms 15 gadiem
WeedMan's rakstīja: es domāju, ka jebkura rietumu komanda paņems jekuru austrumu komandu šosezon. Lebrons viens nevar izcīnīt titulu.
'
pastāsti - kādēļ Lebronam vienam būtu par titulu jācīnās? cik zinu, tad basketbols ir komandas, nevis individuālais sporta veids!
, 2009-05-06 09:59, pirms 15 gadiem
Emilio rakstīja: ja Austrumu finālists vairāk vai mazāk ir skaidrs, tad Rietumos par šo vakanci varētu būt visai sīva cīkstēšanās, pieņemot, ka tur tiek LAL un DEN, kam pēc loģikas tur arī vajadzētu tikt!
Nu es tik pārliecinoši neteiktu ka ir skaidrs
, 2009-05-06 09:59, pirms 15 gadiem
WeedMan's rakstīja: es domāju, ka jebkura rietumu komanda paņems jekuru austrumu komandu šosezon. Lebrons viens nevar izcīnīt titulu.
Vēlviens gudrinieks...
, 2009-05-06 10:01, pirms 15 gadiem
ja njem katras konferences liidervieniibas Lakers un Cavaliers - nedaudz ir starpiiba kaadaam komandaam ir jaaiziet cauri lai tiktu uz finaalu...Cavs dabuus pasviist vieniigi uz savas konf. finaalu
, 2009-05-06 10:09, pirms 15 gadiem
Raitcha rakstīja: Nu es tik pārliecinoši neteiktu ka ir skaidrs
saprotu uz ko Tu tēmē - ka ORL-BOS sērijas uzvarētājs sagādās Cavs problēmas, bet kkā neticās... Magic kā sāka sezonas beigās slikti spēlēt, tā vēl arvien nav atguvušies, bet par Bostonu izteicos jau vakar - nav KG, nav variantu! prognozēju, ka līdz finālam Cavs zaudēs maximums 2 mačus!
, 2009-05-06 10:18, pirms 15 gadiem
Emilio rakstīja: saprotu uz ko Tu tēmē - ka ORL-BOS sērijas uzvarētājs sagādās Cavs problēmas, bet kkā neticās... Magic kā sāka sezonas beigās slikti spēlēt, tā vēl arvien nav atguvušies, bet par Bostonu izteicos jau vakar - nav KG, nav variantu! prognozēju, ka līdz finālam Cavs zaudēs maximums 2 mačus!
Es vairāk pat tiecos uz Orlando, ka būs konferences finālā... protams arī manas domas, ka Klīvlenda būs lielajā finālā. Bet domāju, ka varētu būt 6as spēles... Klīvlenda tomēr ir drusku līdzīga Orlando, un abām komandām ja nekrīt metieni no distances, tad ir problēmas. Ja Orlando aiziet trīnītis un Dvaits ir cīnītājs par bumbām (aptuveni 20 spēlē) tad ir grūti ar šo komandu sacensties... Jo Lebrons nav nepaturams, viņa metiens ir viņu ne vienā vien spēlē noracis. Ja viņam nav krītamā diena un viņu nelaiž zem groza, tad viņš paliek niks un sāk mest aizvien biežāk... Tas rok komandu... Pa sezonu lai, gan kādas divas reizes kautko tādu tikai esmu redzejis, bet esmu Tākā galvenais uzdevums taka būtu nelaist Lebronu zem groza, tad vēl ir izredzes... Bet nu es laikam optimists
, 2009-05-06 10:23, pirms 15 gadiem
buus nugs finaalaa!!..patiik kaa J.R.Smith iesaistaas speelee no rezervistiem...noteiktivines no labaakajaiem liigaa!
, 2009-05-06 10:31, pirms 15 gadiem
Raitcha rakstīja: Tākā galvenais uzdevums taka būtu nelaist Lebronu zem groza, tad vēl ir izredzes...
LAbi to viņi izdarīs vienā spēlē..ko lai Orlando dara pārējās?
Skaidrs ir tas ka ne jau katru spēli viņi spēs apturēt Lebrona caurgājienus
, 2009-05-06 10:39, pirms 15 gadiem
Raitcha rakstīja: Es vairāk pat tiecos uz Orlando, ka būs konferences finālā... protams arī manas domas, ka Klīvlenda būs lielajā finālā. Bet domāju, ka varētu būt 6as spēles... Klīvlenda tomēr ir drusku līdzīga Orlando, un abām komandām ja nekrīt metieni no distances, tad ir problēmas. Ja Orlando aiziet trīnītis un Dvaits ir cīnītājs par bumbām (aptuveni 20 spēlē) tad ir grūti ar šo komandu sacensties... Jo Lebrons nav nepaturams, viņa metiens ir viņu ne vienā vien spēlē noracis. Ja viņam nav krītamā diena un viņu nelaiž zem groza, tad viņš paliek niks un sāk mest aizvien biežāk... Tas rok komandu... Pa sezonu lai, gan kādas divas reizes kautko tādu tikai esmu redzejis, bet esmu Tākā galvenais uzdevums taka būtu nelaist Lebronu zem groza, tad vēl ir izredzes... Bet nu es laikam optimists
tā pa īstam jau Lebronu apturēt nav iespējams! ok, var jau kkā neļaut viņam iet zem groza, krampēt, provocēt uz metieniem no distances utt.bet tas var dot arī pretēju efektu - Džeimsam aiziet metiens, vai sedzējiem būs daudz piezīmju - a kas tad ir Lebrona sedzēji - Air-france, Hedo, Lewis, moška vēl Lī - vārdu sakot spēlētāji, kuriem ir jātaisa Magic uzbrukums, sapelnīs sodus, izliksies defā un viss! vēl būtiska nianse - Magic zem groza ir viena superzvaigzne - Hovards, bet aiz viņa tukšums, tajā pat laikā Cavs garajā galā ir daudz līdzvērtīgu špīleru un, ja vienu noņem, vietā nākušais ne tikai nepasliktinās spēli, bet pat uzlabos(Varejao, Smits, arī Hiksons).
bet tajā, ka komandas pēc spēles stila ir līdzīgas, piekritīšu!
, 2009-05-06 11:02, pirms 15 gadiem
Vispar jau autoram labāk vajadzēja pieturēties pie Mo Williams, nevis, ja īsti nezin, pievērsties radošajai darbībai un fantazēt par to no kāda vārda tad tas Mo atvasināts vai saīsināts ... visu laiku bija Maurice ... nezinu, moš uz play off otro kārtu šis vārdu pamainījis uz Morisu
, 2009-05-06 11:04, pirms 15 gadiem
johncenaa rakstīja: LAbi to viņi izdarīs vienā spēlē..ko lai Orlando dara pārējās?
Skaidrs ir tas ka ne jau katru spēli viņi spēs apturēt Lebrona caurgājienus
Principā tas arī ir viss, ko viņi var izdarīt Tapēc saku ka man kā optimistam 4-2 būs sērija (Ja būs) Vienkārši takš nevar būt tā, ka tik vienkārši Klīvlenda tiek finālā (Un galvenais tik ātri) Tas pat līgai vairs nav izdevīgi Mazāk spēļu, mazāk ienākumi...
, 2009-05-06 11:08, pirms 15 gadiem
Emilio rakstīja: tā pa īstam jau Lebronu apturēt nav iespējams! ok, var jau kkā neļaut viņam iet zem groza, krampēt, provocēt uz metieniem no distances utt.bet tas var dot arī pretēju efektu - Džeimsam aiziet metiens, vai sedzējiem būs daudz piezīmju - a kas tad ir Lebrona sedzēji - Air-france, Hedo, Lewis, moška vēl Lī - vārdu sakot spēlētāji, kuriem ir jātaisa Magic uzbrukums, sapelnīs sodus, izliksies defā un viss! vēl būtiska nianse - Magic zem groza ir viena superzvaigzne - Hovards, bet aiz viņa tukšums, tajā pat laikā Cavs garajā galā ir daudz līdzvērtīgu špīleru un, ja vienu noņem, vietā nākušais ne tikai nepasliktinās spēli, bet pat uzlabos(Varejao, Smits, arī Hiksons).
bet tajā, ka komandas pēc spēles stila ir līdzīgas, piekritīšu!
Tur jau tā lieta, ka nevienmēr viņam tas metiens aiziet (Atceros pirmo šīssezonas viņu zāģi mājas arēnā... Bet nu Lakers paliek Lakers )
Bet nu tas protams ir un paliek vājš mierinājums, jo tas katrā spēlē neizdosies Protams ir šajā kombinācijā jāstrādā ir visiem, jo nevar aizmirst pārējos snaiperus komandā, kuriem regulāri tiek atspēlēts...
, 2009-05-06 11:13, pirms 15 gadiem
Un snaiperi viņiem ir labi(Mo, Wests) Pat lielais Z var tālus pustālos lidināt līdz apnikumam un tas nozīmē ka tikmēr zem groza neviens nav jo Howardam ir jānāk ārā..
, 2009-05-06 11:32, pirms 15 gadiem
Emilio rakstīja: '
pastāsti - kādēļ Lebronam vienam būtu par titulu jācīnās? cik zinu, tad basketbols ir komandas, nevis individuālais sporta veids!
iisteniiba shito es nesaprotu?? kapec arvien ti kdaudz cilveekiem shkjiet ka Lebrons arvien tajaa komanda ir vieniigais iciniitaajs.. Kleevlednai patiesiiba ir ZVAIGNOTAAKAIS sastaavs visaa NBA... Lebronam blakus ir 4 (!!!!) bijushie vai esoshie ALL STAR speletaji.. nu pastastiet man kura komanda VEL TAA IR??? Z. Ilgauskas, B. Wallace, W Scherbiak, M Williams ... protams ka vinji vaires nav slaavs zeniitaa, bet tas jau nenoziime ka vinji peknji aizmirsushi ka jaseple basketbols.. un tadkomanda vel ir tadi speletaaji kaa D. West , A. varejao (riktiigs melna darba draiitajs) D Gibsons (lileiks snaiperis kas var iet uz nomainju)...

nu jebogu nesaprotu tos cilvekus kas skandina - Lebrons taja komanda ir vieniigais... Lebronam ir labakaaie komandas bieri liiga (nu mozh un tikai mozh Kobem ir labaaki)...
, 2009-05-06 11:35, pirms 15 gadiem
johncenaa rakstīja: Un snaiperi viņiem ir labi(Mo, Wests) Pat lielais Z var tālus pustālos lidināt līdz apnikumam un tas nozīmē ka tikmēr zem groza neviens nav jo Howardam ir jānāk ārā..
Nu es neteiktu nemaz, ka tur neviena nav, tas pats Lewis pa spēli savas 6 - 7 bumbas savāc, un nav jau gluži, ka centru komandā nav... Kautvai Gorats arī krietni ir pielicis savās darbībās laukumā šosezon.. Nu labi tas vājš'mierinājums, bet tā, ka Howards ir vienīgais, kas ir Orlando nevar teikt. Manis pieminētais Lewis bieži samet vairāk par Dvaitu un Turkoglu arī ir speciālists pretinieku norakšanā Nav tik traki... Bet nu līdz spēlēm ar Klīvlendu vēl ir jātiek
, 2009-05-06 11:47, pirms 15 gadiem
Raitcha rakstīja: Nu es neteiktu nemaz, ka tur neviena nav, tas pats Lewis pa spēli savas 6 - 7 bumbas savāc, un nav jau gluži, ka centru komandā nav... Kautvai Gorats arī krietni ir pielicis savās darbībās laukumā šosezon.. Nu labi tas vājš'mierinājums, bet tā, ka Howards ir vienīgais, kas ir Orlando nevar teikt. Manis pieminētais Lewis bieži samet vairāk par Dvaitu un Turkoglu arī ir speciālists pretinieku norakšanā Nav tik traki... Bet nu līdz spēlēm ar Klīvlendu vēl ir jātiek
Nu es domāju tā ka Howards ir vienīgais NOPIETNAIS šķērslis pēc tam kad Lebrons ir ticis jau garām savam sedzamajam.Ai ko te vispār cepties..tieši kā tu saki..vēl līdz tam duelim ir jātiek..varbūt nāksies runāt par to kā Bostonai būs jāaptur Cavs Tas jau nav nemaz tik nereāli..
, 2009-05-06 11:58, pirms 15 gadiem
oscarsq rakstīja: iisteniiba shito es nesaprotu?? kapec arvien ti kdaudz cilveekiem shkjiet ka Lebrons arvien tajaa komanda ir vieniigais iciniitaajs.. Kleevlednai patiesiiba ir ZVAIGNOTAAKAIS sastaavs visaa NBA... Lebronam blakus ir 4 (!!!!) bijushie vai esoshie ALL STAR speletaji.. nu pastastiet man kura komanda VEL TAA IR??? Z. Ilgauskas, B. Wallace, W Scherbiak, M Williams ... protams ka vinji vaires nav slaavs zeniitaa, bet tas jau nenoziime ka vinji peknji aizmirsushi ka jaseple basketbols.. un tadkomanda vel ir tadi speletaaji kaa D. West , A. varejao (riktiigs melna darba draiitajs) D Gibsons (lileiks snaiperis kas var iet uz nomainju)...

nu jebogu nesaprotu tos cilvekus kas skandina - Lebrons taja komanda ir vieniigais... Lebronam ir labakaaie komandas bieri liiga (nu mozh un tikai mozh Kobem ir labaaki)...
vēl es gribētu 4iem bijušajiem allstāriem klāt pielikt Džo Smitu, kurš pēc spēles stila un cīņasspara atgādina KG - perfekts rezervists! ne velti bijis 1.nr.draftā!

tur jau tā lieta, ka faktiski tikai Cavs un LAL šobrīd ir vissabalansētākais sastāvs līgā, proti - 8-9-10 spēlētāji var nākt laukumā un visi ir vairāk vai mazāk līdzvērtīgi meistarības ziņā! Bostona KG un Pova traumu dēļ atpaliek! nedaudz par "īsu" ir arī ORL un DEN.
, 2009-05-06 12:10, pirms 15 gadiem
Emilio rakstīja: vēl es gribētu 4iem bijušajiem allstāriem klāt pielikt Džo Smitu, kurš pēc spēles stila un cīņasspara atgādina KG - perfekts rezervists! ne velti bijis 1.nr.draftā!

tur jau tā lieta, ka faktiski tikai Cavs un LAL šobrīd ir vissabalansētākais sastāvs līgā, proti - 8-9-10 spēlētāji var nākt laukumā un visi ir vairāk vai mazāk līdzvērtīgi meistarības ziņā! Bostona KG un Pova traumu dēļ atpaliek! nedaudz par "īsu" ir arī ORL un DEN.
Ar Denveru ir tā. ka viņiem ir pieredzējuši spēlētāji... Kas pašlaik ir uz liela viļņa... Ar viņiem būs grūti cīnīties... Bet protams par sabalansētajiem rezevristiem un sastāvu vispār, tas lietas būtību nemaina
, 2009-05-06 12:24, pirms 15 gadiem
Raitcha rakstīja: Ar Denveru ir tā. ka viņiem ir pieredzējuši spēlētāji... Kas pašlaik ir uz liela viļņa... Ar viņiem būs grūti cīnīties... Bet protams par sabalansētajiem rezevristiem un sastāvu vispār, tas lietas būtību nemaina
nu, tas viss tā nosacīti - redz, Mavs jau arī bija/ir uz viļņa un pieredzējušo veču viņiem ir vēl vairāk, bet... kā denverieši šamējos masē!
, 2009-05-06 12:31, pirms 15 gadiem
Emilio rakstīja: nu, tas viss tā nosacīti - redz, Mavs jau arī bija/ir uz viļņa un pieredzējušo veču viņiem ir vēl vairāk, bet... kā denverieši šamējos masē!
Denverai vienkārši nav vairs viņu enkurs
, 2009-05-06 12:51, pirms 15 gadiem
Raitcha rakstīja: Denverai vienkārši nav vairs viņu enkurs
ai, nu beidz - Aivariņš ir foršs - redz kā pacēla Pistons jaunā kvalitātē!
, 2009-05-06 13:01, pirms 15 gadiem
Emilio rakstīja: ai, nu beidz - Aivariņš ir foršs - redz kā pacēla Pistons jaunā kvalitātē!
Foršs viņš ir, un labi spēlē arī, turklāt viņa Krosover dribls ir viens no labākajiem līgā... Bet viņš nav PG viņš ir SG kurš to nav vēl pats sapratis
, 2009-05-06 13:01, pirms 15 gadiem
Mazais nazītis varētu nākt uz Eiropu uzkapāt nākamsezon
GAn jau ka grieķiem vēl nauda ir
, 2009-05-06 13:13, pirms 15 gadiem
Raitcha rakstīja: Foršs viņš ir, un labi spēlē arī, turklāt viņa Krosover dribls ir viens no labākajiem līgā... Bet viņš nav PG viņš ir SG kurš to nav vēl pats sapratis
nedaudz gan viņa krossovers asumu ir zaudējis, bet tāpat ir gana dzēlīgs!
pats jau viņš Filadelfijas pirmsākumos izteicās, ka nav 1.nr. un lielāks labums no viņa ir tad, kad viņš nevalkājas pāri centram ar bumbu(nosacīti), bet saņemt to priekš metiena vai apspēlēšanas. treneris(šķiet, ka Brauns) to arī saprata, pielika viņam klāt garu saspēlnieku Snovu, kurš ir/bija arī lielisks aizsardzībā un tā lietiņa aizgāja - izveidojās viens no labākajiem tā laika aizsargu duetiem!
a kas sanāk tagad - Denverā viņš gāja kopā ar Smitu, kurš arī tik lādē pa grozu vai Džonsu, kurš uzbrukumam vispār ir nederīgs, tā teikt - no vienas bedres otrā! Detroitā itkā bija pateicīgāka situācija - blakus bija garš saspēlnieks Stakijs, bet... par jaunu, par zaļu un arī ne tas labākais vecis tieši saspēles vadīšanas jomā... tā nu Aivariņam nekādi nesanāk iedzīvoties nekur! ja viņam blakus noliktu, teiksim, Kidu, atkal varētu būt tīri ok tandēms!
, 2009-05-06 13:58, pirms 15 gadiem
Emilio rakstīja: nedaudz gan viņa krossovers asumu ir zaudējis, bet tāpat ir gana dzēlīgs!
pats jau viņš Filadelfijas pirmsākumos izteicās, ka nav 1.nr. un lielāks labums no viņa ir tad, kad viņš nevalkājas pāri centram ar bumbu(nosacīti), bet saņemt to priekš metiena vai apspēlēšanas. treneris(šķiet, ka Brauns) to arī saprata, pielika viņam klāt garu saspēlnieku Snovu, kurš ir/bija arī lielisks aizsardzībā un tā lietiņa aizgāja - izveidojās viens no labākajiem tā laika aizsargu duetiem!
a kas sanāk tagad - Denverā viņš gāja kopā ar Smitu, kurš arī tik lādē pa grozu vai Džonsu, kurš uzbrukumam vispār ir nederīgs, tā teikt - no vienas bedres otrā! Detroitā itkā bija pateicīgāka situācija - blakus bija garš saspēlnieks Stakijs, bet... par jaunu, par zaļu un arī ne tas labākais vecis tieši saspēles vadīšanas jomā... tā nu Aivariņam nekādi nesanāk iedzīvoties nekur! ja viņam blakus noliktu, teiksim, Kidu, atkal varētu būt tīri ok tandēms!
Starpsezonā jāskatās kur viņu pašu noliks... Kas zin varbūt kādam ir interese par veterānu
, 2009-05-06 14:17, pirms 15 gadiem
Raitcha rakstīja: Starpsezonā jāskatās kur viņu pašu noliks... Kas zin varbūt kādam ir interese par veterānu
Nu Detroita it kā taisijās viņu paturēt, bet kaut kā neticās un negribētu, lai čalis paliek tur!
, 2009-05-06 14:21, pirms 15 gadiem
nuggets ir uz vilna
, 2009-05-06 14:41, pirms 15 gadiem
oscarsq rakstīja: iisteniiba shito es nesaprotu?? kapec arvien ti kdaudz cilveekiem shkjiet ka Lebrons arvien tajaa komanda ir vieniigais iciniitaajs.. Kleevlednai patiesiiba ir ZVAIGNOTAAKAIS sastaavs visaa NBA... Lebronam blakus ir 4 (!!!!) bijushie vai esoshie ALL STAR speletaji.. nu pastastiet man kura komanda VEL TAA IR??? Z. Ilgauskas, B. Wallace, W Scherbiak, M Williams ... protams ka vinji vaires nav slaavs zeniitaa, bet tas jau nenoziime ka vinji peknji aizmirsushi ka jaseple basketbols.. un tadkomanda vel ir tadi speletaaji kaa D. West , A. varejao (riktiigs melna darba draiitajs) D Gibsons (lileiks snaiperis kas var iet uz nomainju)...

nu jebogu nesaprotu tos cilvekus kas skandina - Lebrons taja komanda ir vieniigais... Lebronam ir labakaaie komandas bieri liiga (nu mozh un tikai mozh Kobem ir labaaki)...
Kad Ilgausks ir bijis all stars spēlētājs??? kad šķerbjaks ir bijis all stars spēlētājs???? kad joe smith ir bijis all satrs spēlētājs??? Mo williams bij all stars tāpēc, ka bij citi traumēti+vēl LBJ sāka raudāt, ka redz no Cavs šis vienīgais esot all satrs spēlē un sterns savā vājumā pret LBJ harizmu iekļāva Mo all satrs spēlē!!!! Ben Wallace..nu tas vienīgais ir kaut kas bijis savā laikā pistons kad spēlēja!!!
tā kā necel nu debesīs tos pārējos...LBJ viņus padara labus..vieni paši viņi ir viduvējības vai arī norietējuši labi spēlētāji!!!
, 2009-05-06 14:51, pirms 15 gadiem
DžonsMakleins rakstīja: Kad Ilgausks ir bijis all stars spēlētājs??? kad šķerbjaks ir bijis all stars spēlētājs???? kad joe smith ir bijis all satrs spēlētājs??? Mo williams bij all stars tāpēc, ka bij citi traumēti+vēl LBJ sāka raudāt, ka redz no Cavs šis vienīgais esot all satrs spēlē un sterns savā vājumā pret LBJ harizmu iekļāva Mo all satrs spēlē!!!! Ben Wallace..nu tas vienīgais ir kaut kas bijis savā laikā pistons kad spēlēja!!!
tā kā necel nu debesīs tos pārējos...LBJ viņus padara labus..vieni paši viņi ir viduvējības vai arī norietējuši labi spēlētāji!!!
Ilgausks 2003.g un 2005.g
Šķerbjaks 2002.g
Woless 4x bijis all star game
, 2009-05-06 15:03, pirms 15 gadiem
Reggie rakstīja: Nu Detroita it kā taisijās viņu paturēt, bet kaut kā neticās un negribētu, lai čalis paliek tur!
Es domāju, ka neopaturēs Aivaru Viņam ja nemaldos šis ir pēdējais līguma gads, līdz ar to klubs viņam diezvai dos 12-16 miljonus sezonā no jauna... Tad ir daudz labāki varianti par tādu cenu...
Indiānas "Pacers" līderis Tairīss Halibērtons ar bumbu. Foto: AFP/Scanpix
4

Savainotie ņujorkieši cīnās, tomēr pret Bostonu spēlēs jaudīgi uzbrukusī "Pacers"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences finālā pirmoreiz kopš 2014. gada spēlēs Indiānas "Pacers", kura konferences pusfināla sērijas septītajā kaujā izbraukumā ar 130:109 sakāva savainojumiem nomocīto Ņujorkas "Knicks".
Džošs Hārts. Foto. USA Sports Today. Scanpix
1

Avots: Anunobī un Hārts mēģinās piedalīties septītajā spēlē pret ''Pacers''

ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis ziņo, ka Ņujorkas ''Knicks'' savainotie basketbolisti Oudžī Anunobī un Džošs Hārts iesildīsies un lūkos piedalīties šovakar gaidāmajā izšķirošajā duelī pret Indiānas ''Pacers''.
Luka Dončičs pret Lū Dortu. Foto: Reuters/Scanpix
17

Dončičam 29+10+10, Mavs dzēš 17 punktu deficītu un izslēdz ''Thunder''

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) par pirmo Rietumu konferences finālisti kļuvusi Dalasas ''Mavericks'', kas sērijas sestajā mačā ar 117:116 apspēlēja Oklahomsitijas ''Thunder'', sērijā esot pārāka ar 4-2.