Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Magic" un "Rockets" pārsteidz favorītes

"Magic" un "Rockets" pārsteidz favorītes
Foto: AP

Orlando "Magic" basketbolisti aizvadītajā naktī viesos ar uzvaru sāka Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu otro kārtu, apspēlējot čempiontitula aizstāvētājus Bostonas "Celtics" - 95:90.

Spēles laikā "Magic" bija pat 28 punktu pārsvars (65:37), taču kopējiem spēkiem "Celtics" to izdevās gandrīz vai izgaisināt. Minūti pirms beigām bija vairs tikai plus četri viesiem, tomēr pāris veiksmīgās epizodes aizsardzībā ļāva "Magic" noturēt vadību līdz mača beigu sirēnai - 95:90. Orlando sagādāja Bostonai tikai ceturto neveiksmi pēdējo 27 sēriju pirmajos mačos.

Rašārds Luiss iemeta 18 punktus uzvarētāju labā, kā arī izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, bet Dvaitam Hovardam šoreiz 16 punkti un 22 bumbas, kā arī trīs bloķēti metieni. Labi no soliņa iesaistījās lidojošais francūzis Mikaels Pjetruss - trāpīti septiņi no 13 metieniem un kopā 17 punkti, trīs bumbas un divi bloķēti metieni.

Zaudētājiem Pols Pīrss sameta 23 punktus un izcīnīja piecas bumbas, bet Rejam Alenam atkal bija bēdīga nakts - iemesti divi metieni no 12 un kopā deviņi punkti. Tāda pati precizitāte no spēles arī Rondo, kurš maču pabeidza ar 14 punktiem, desmit atlēkušajām bumbām un astoņām rezultatīvām piespēlēm. Tomēr, ja iepriekšējās četrās spēlēs kopā Rondo bija 52 piespēles un tikai deviņas kļūdas, tad šoreiz bija astoņas piespēles un septiņas kļūdas vienā mačā.

Tikmēr vēl viens negaidīts rezultāts fiksēts Losandželosā, kur viet ējais "Lakers" uzņēma Hjūstonas "Rockets". Spēles sākums labāks padevās viesiem, un ar nelielu pārsvaru "Rockets" arī turpināja virzīties pretī uzvarai. Ja uzbrukumā mājiniekiem spīdēja Kobe, tad aizsardzībā īstas atbildes Jao Minam neatradās. Mača beigu rezultāts 100:92.

Kobe Braients guva 32 punktus, izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas un izdarīja četras rezultatīvas piespēles, tomēr aizsargam pagalam nesekmējās metienos no tālās distances - trāpīts tikai viens no septiņiem trīspunktniekiem. Uzvarētājiem Jao Mins iemeta 28 punktus un izcīnīja desmit bumbas, bet Rons Ārtests pievienoja 21 punktu un septiņas rezultatīvas piespēles.

NBA izslēgšanas spēles

SpēleRezultātsSērijā
Celtics - Magic90:950:1
Lakers - Rockets90:970:1

"Rockets" - "Lakers" 1. spēles apskats

"Magic" - "Celtics" 1. spēles apskats

Izmantotie resursi:
espn.com
nba.com


, 2009-05-05 08:40, pirms 15 gadiem
te nu jums bija Lakers speeks, kas visiem parbraukshot paari

Rockets starp citu shossezon pat bez Macgreidija ir reaals speeks!!
, 2009-05-05 08:43, pirms 15 gadiem
Fantastiski.
Rockets atradās zaudētājos tikai uz dažām sekundēm,trešajā ceturtdaļā zaudēja pārsvaru.
Bet tad ceturtajā ceturtdaļā kur šosezon pret Lakers visās spēlēs tika zaudēts,izdevās uzvarēt 30-25.

Otrā spēle ļoti svarīga priekš Rockets,ja izdodas uzvarēt,tad ir ļoti labas iespējas.

Un Adelmans būs apmierināts ka Kobe meta pustālos,nevis gāja uz grozu,tikai 5 soda metienu.

Rockets bija labāki šodien,varu tikai iedomātos cik viņi būtu stipri ja Makgreidijs atgrieztos labākajos gados,vai arī viņa vietā būtu cits 20M čalis!

LETS GO ROCKETS!
, 2009-05-05 08:46, pirms 15 gadiem
Nu Magic-Celtics spēles rezultātu par dižo pārsteigumu es jau nu nesauktu gan.Domāju ka Orlando paņems šo sēriju ar 4:2
Lakers gan izbrīna ar zaudējumu savās mājās bet domājams ka Lakeri saņemsies un vinnēs sēriju(ko gan viņiem nenovēlu )
, 2009-05-05 08:49, pirms 15 gadiem
Kas ar Jao, cik sapratu šamam atkal pa celi uzšāva pēdējā ceturtdaļā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-05-05 09:01, pirms 15 gadiem
Destructo rakstīja: Kas ar Jao, cik sapratu šamam atkal pa celi uzšāva pēdējā ceturtdaļā?
pa celi dabuja,jau gāja uz ģērbtuvēm bet tad parunājās ar ārstu un 4 minūtēs līdz spēles beigām atgriezās!īsts cīnītājs Jao!
, 2009-05-05 09:04, pirms 15 gadiem
Lakeri uz priekšu!
, 2009-05-05 09:18, pirms 15 gadiem
rezultaati ir negaidiiti, Jao visu cienju, var redzeet ka basiiti speelee ar sirdi un dveeseli, bet taapat dodu ka buus max 6speeles un lakers uzvara, kaa var vinneet nba ja met 3p ar 11% un sodinjus ar 60%, riktiiga melnaa diena prieksh laikers, austrumu pusfinaals buus labs, orlando - klivlendu
, 2009-05-05 09:27, pirms 15 gadiem
nikaragva rakstīja: rezultaati ir negaidiiti, Jao visu cienju, var redzeet ka basiiti speelee ar sirdi un dveeseli, bet taapat dodu ka buus max 6speeles un lakers uzvara, kaa var vinneet nba ja met 3p ar 11% un sodinjus ar 60%, riktiiga melnaa diena prieksh laikers, austrumu pusfinaals buus labs, orlando - klivlendu
piekrītu,Lakers precizitāte bija slikta,un Lakers joprojām ir favorīti,taču ar šo uzvaru Rockets ir ieguvuši pārliecību,un ar lielu atbalstu savās mājas Rockets var sagādāt pārsteigumu,bet aizsardzībā būs jāspēle ļoti labi,katra aizsardzības izspēle būs svarīga,it īpaši neļaut transition punktus,ātrajos pretuzbrukumos!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-05-05 09:34, pirms 15 gadiem
[quote oscarsq]
te nu jums bija Lakers speeks, kas visiem parbraukshot paari


pēc pirmās spēles jau spriedums? dream on!
, 2009-05-05 11:21, pirms 15 gadiem
Tiešām prieks redzēt, ka kāds saprot ka Bostona nav favorīti
, 2009-05-05 12:12, pirms 15 gadiem
Ar Leikeriem kautkas nav... Nezinu vai motivācijas trūkums, vai kautkādas iekšējās nesaskaņas. Var'būt pašpārliecinātība....
Bet šis sniegums nu galīgi nav tāds, kādu no viņiem gaidīju, skatoties uz regulāro sezonu... Domāju, ka pārvarēs šito kārtu, bet ne viegli... Būs līdzīga cīņa...

Par Orlando prieks, spēja sakoncentrēties nākamajam pretiniekam, pēc garās iepriekšējās kārtas... Domāju ka 6 - 7 spēlēs pat avrētu paņemt. Čempionu līderiem neredzu motivāciju, ne Pīrsam ne Alenam. Spēlē primitīvi un diezgan neapdomāti, turklāt ļoti nestabili...
, 2009-05-05 12:12, pirms 15 gadiem
oscarsq rakstīja: te nu jums bija Lakers speeks, kas visiem parbraukshot paari


Rockets starp citu shossezon pat bez Macgreidija ir reaals speeks!!
nu, Rockets nav Jazz, bet šā vai tā Lakers zāģis jau pirmajā mačā ir pārstegums... domāju, ka Lakers sērijā vinnēs šā vai tā! noteikti neesmu Lakers atbalstītājs, bet šīs komandas un trenera spēks atstāj iespaidu! ja Fils izštukos ko iesākt ar Yao un Kobe metīs bumbu grozā ar normālu precizitāti, tad Rockets lūzīs, bet - visu cieņu Rocketu priekšā!

otrs šīs nakts duelis - komentārs īss - nav Gārneta, nav variantu!
, 2009-05-05 13:06, pirms 15 gadiem
Let's go Magic & Lakers (:
, 2009-05-05 14:27, pirms 15 gadiem
tur jau tā lieta ,ka rockets nevajag makgreidiju jo viņš rok to komandu nost ,dēļ viņa jau play off tik zaudē ,bet tagad ir izredzes ,viņš nav komandas spēlētājs ,roketiem no viņa jātiek vaļā
, 2009-05-05 15:23, pirms 15 gadiem
Rockets rakstīja: tur jau tā lieta ,ka rockets nevajag makgreidiju jo viņš rok to komandu nost ,dēļ viņa jau play off tik zaudē ,bet tagad ir izredzes ,viņš nav komandas spēlētājs ,roketiem no viņa jātiek vaļā
nu rockets jau meginaas shio starpsezona aizmainiit.. net ikdudz ka nepatiik kaa vinjh spelee bet tapeec ka vinjsh tik MAZ speleee
, 2009-05-05 15:43, pirms 15 gadiem
Rockets rakstīja: tur jau tā lieta ,ka rockets nevajag makgreidiju jo viņš rok to komandu nost ,dēļ viņa jau play off tik zaudē ,bet tagad ir izredzes ,viņš nav komandas spēlētājs ,roketiem no viņa jātiek vaļā
nekādā gadijumā netiks aizmainīts!
Es varu pateikt tikai to,ka katrai čempiontitula komandai ir jābūt līderim,kas uzņemas spēli kad pārējai komandai nejiet.

Cavaliers tas ir Džeims,Lakers tas ir Kobe,Celtics tas ir Pīrss vai Alens,Magic Turkoglu,Nugets Bilups.

Rockets......??

Līdz ar to nav kam dot bumbu kad izšķiras spēles liktenis.Jao bumbu viegli atņemt,Bruks pārāk jauns,Artests arī visā 10-gadu karjerā iemetis dažus game-winning shots.

Tādēļ uzskatu ka Makgreidijs būtu noderējis,jo Rockets var neiet ar metieniem un realizāciju kāda spēle,un Makgreidijs pārņemtu vadību,cik sekmīgi?to neviens nevar zināt,taču esmu pārliecināts ka Adelmans bez šaubām uzticētos T-Mac lai izdarītu pēdējo metienu!
, 2009-05-05 15:45, pirms 15 gadiem
oscarsq rakstīja: nu rockets jau meginaas shio starpsezona aizmainiit.. net ikdudz ka nepatiik kaa vinjh spelee bet tapeec ka vinjsh tik MAZ speleee
Ja aizmainīs pret kādu vērtīgu spēlētāju būtu ok. Varētu būt kaut cik līdzīga Billupsam un Allena maiņai.
Protams, ja Treicijam aiziet spēle, viņš to var uzņemties uz sevis un aiznest līdz uzvarai komandu, taču vecums un traumas liedz to regulāri izdarīt..
, 2009-05-05 16:24, pirms 15 gadiem
Ja nu skiet ka Bostona netiks talak,
, 2009-05-05 16:54, pirms 15 gadiem
Kāds nezin vai Makgreidija atgriešanās uz 2009 playoff maz vēl ir iespējama?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-05-05 22:22, pirms 15 gadiem
Mārburijs 2. trešdaļas sākumā bija fantastisks, beidzot viņam sāk veikties. Tad kad viņš beidza mest viss aizgāja pa pieskari un Orlando ātri atrāvās. Ķelti tik met no kurienes pagadās, Orlando savāc atlēkušo un gūst punktus. Rondo vispār kā aizmidzis.

Otro puslaiku diemžēl neredzēju, jo skaņa ar bildi negāja reizē, žēl, ka negāja, acīmredzot bija labs mačs. Par Rockets uzvaru gan esmu šokā.. malači!
, 2009-05-05 22:42, pirms 15 gadiem
PolkaDot rakstīja: nekādā gadijumā netiks aizmainīts!
Es varu pateikt tikai to,ka katrai čempiontitula komandai ir jābūt līderim,kas uzņemas spēli kad pārējai komandai nejiet.

Cavaliers tas ir Džeims,Lakers tas ir Kobe,Celtics tas ir Pīrss vai Alens,Magic Turkoglu,Nugets Bilups.

Rockets......??

Līdz ar to nav kam dot bumbu kad izšķiras spēles liktenis.Jao bumbu viegli atņemt,Bruks pārāk jauns,Artests arī visā 10-gadu karjerā iemetis dažus game-winning shots.

Tādēļ uzskatu ka Makgreidijs būtu noderējis,jo Rockets var neiet ar metieniem un realizāciju kāda spēle,un Makgreidijs pārņemtu vadību,cik sekmīgi?to neviens nevar zināt,taču esmu pārliecināts ka Adelmans bez šaubām uzticētos T-Mac lai izdarītu pēdējo metienu!
Nu, nu... Kautvai tas pats artests, vai Jao... DA kautvai Skola var iemest
Entonijs Edvardss. Foto: AP/Scanpix
1

"Timberwolves" atspēlējas no -20, čempione "Nuggets" tiek gāzta no troņa

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences finālisti kļuvusi Minesotas "Timberwolves", kas sērijas septītajā spēlē ar 98:90 pārspēja aizvadītās sezonas čempioni Denveras "Nuggets". Spēles laikā Minesotas basketbolisti atspēlēja 20 punktu deficītu.
Indiānas "Pacers" līderis Tairīss Halibērtons ar bumbu. Foto: AFP/Scanpix
6

Savainotie ņujorkieši cīnās, tomēr pret Bostonu spēlēs jaudīgi uzbrukusī "Pacers"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences finālā pirmoreiz kopš 2014. gada spēlēs Indiānas "Pacers", kura konferences pusfināla sērijas septītajā kaujā izbraukumā ar 130:109 sakāva savainojumiem nomocīto Ņujorkas "Knicks".
Džošs Hārts. Foto. USA Sports Today. Scanpix
1

Avots: Anunobī un Hārts mēģinās piedalīties septītajā spēlē pret ''Pacers''

ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis ziņo, ka Ņujorkas ''Knicks'' savainotie basketbolisti Oudžī Anunobī un Džošs Hārts iesildīsies un lūkos piedalīties šovakar gaidāmajā izšķirošajā duelī pret Indiānas ''Pacers''.