Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

Orlando pirmajā spēlē bez Kortnija Lī

Orlando pirmajā spēlē bez Kortnija Lī
Kortnijs Lī
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas klubam Orlando "Magic" play-off otrās kārtas pirmajā spēlē pret Bostonas "Celtics" nāksies iztikt bez aizsarga Kortnija Lī, kurš nav atguvies no deguna savainojuma.

Kortnijs Lī nav devies līdzi komandai uz sērijas pirmo spēli Bostonā pret "Celtics", tāpēc spēlētāja dalība pirmajā mačā nav gaidāma. Kopš savainojuma gūšanas Lī ar komandu nav trenējies. "Magic" galvenais treneris Stens Van Gandijs pauda cerību, ka Lī varēs ierasties Bostonā vismaz, lai noskatītos pirmo spēli.

Kortnijs Lī deguna savainojumu guva pirmās kārtas piektajā spēlē pret Filadelfiju, kad saņēma nejaušu triecienu ar elkoni no sava komandas biedra Dvaita Hovarda. Dienu vēlāk viņam tika veikta veiksmīga operācija. Pagaidām precīzs Lī atgriešanās termiņš nav zināms. Gaidāms, ka Orlando-Bostonas pirmajā spēlē Lī vietu sākumsastāvā ieņems Dž. Rediks.

Izmantotie resursi:
espn.com


, 2009-05-04 18:09, pirms 15 gadiem
žēl protams,bet J.J.Redicks arī nav zemē metams pret 76ers sesto spēli nospēlēja ļoti labi!
, 2009-05-12 13:52, pirms 15 gadiem
NELASI! ŠO ZIŅU!! Aizvakar meitene vārdā Linda gāja uz skolu, taču viņa līdz tai netika, jo viņu izvaroja un nogalināja Ivars77. Ja tu šo ziņu neiepostosi 4 topikos nākamajās 400 minūtēs, tad nākamreiz, kad lūkosies spogulī, no tās izleks Ivars77 un tevi nogalinās. TĀ IR PATIESĪBA!!!
Entonijs Edvardss. Foto: AP/Scanpix
1

"Timberwolves" atspēlējas no -20, čempione "Nuggets" tiek gāzta no troņa

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences finālisti kļuvusi Minesotas "Timberwolves", kas sērijas septītajā spēlē ar 98:90 pārspēja aizvadītās sezonas čempioni Denveras "Nuggets". Spēles laikā Minesotas basketbolisti atspēlēja 20 punktu deficītu.
Indiānas "Pacers" līderis Tairīss Halibērtons ar bumbu. Foto: AFP/Scanpix
6

Savainotie ņujorkieši cīnās, tomēr pret Bostonu spēlēs jaudīgi uzbrukusī "Pacers"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences finālā pirmoreiz kopš 2014. gada spēlēs Indiānas "Pacers", kura konferences pusfināla sērijas septītajā kaujā izbraukumā ar 130:109 sakāva savainojumiem nomocīto Ņujorkas "Knicks".
Džošs Hārts. Foto. USA Sports Today. Scanpix
1

Avots: Anunobī un Hārts mēģinās piedalīties septītajā spēlē pret ''Pacers''

ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis ziņo, ka Ņujorkas ''Knicks'' savainotie basketbolisti Oudžī Anunobī un Džošs Hārts iesildīsies un lūkos piedalīties šovakar gaidāmajā izšķirošajā duelī pret Indiānas ''Pacers''.