Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Džonsa: "Neviena nepiespēlē tik ātri kā Anete"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Džonsa: "Neviena nepiespēlē tik ātri kā Anete"
Anete Jēkabsone-Žogota
Foto: EuroBasketWomen2009.com

"Neviena nepiespēlē tik ātri. Un viņa izdara metienus tikpat ātri..." atbildot uz jautājumu, vai kādreiz spēlējusi kopā ar basketbolisti, kura tikpat ātri dala piespēles kā Anete Jēkabsone-Žogota, teica WNBA aizvadītās nedēļas labākā spēlētāja un Visu zvaigžņu spēles dalībniece, Konektikutas "Sun" uzbrucēja Eiža Džonsa.

eSports.lv intervija ar Eižu Džonsu

Anete Jēkabsone-Žogota šodien aizvadīs desmito spēli WNBA un pašreiz kopā ar komandu iemēģina „CONSECO Fieldhouse” arēnu Indianapolisā. Spēle sāksies 02:00 naktī pēc Latvijas laika.

Anete līgā ir jaunpienācēja un, atšķirībā no ASV koledžas beigušajām basketbolistēm, viņai jāiejūtas citā zemē, uzsver Konektikutas laikraksta „The Day” žurnālists Neds Grifens. Pavalstī, pateicoties „UConn Huskies” studentu basketbola komandas panākumiem, ir ap 15 sieviešu basketbola apskatnieku un šonedēļ viņi izceļ Latvijas aizsardzes sekmīgo sniegumu. Divas spēles pēc kārtas Jēkabsone-Žogota sasniegusi personiskos rezultativitātes rekordus Ziemeļamerikā, tostarp piecpadsmit punktus otrdienas spēlē ar Fīniksas „Mercury”.

„Viņa pieņem ātrus lēmumus un parasti tie ir pareizi. Kad viņa pa īstam ieskriesies, tas daudz palīdzēs,” komentē Džonsa, kura ziemā spēlē Gundara Vētras trenētajā Jekaterinburgas UGMK. „Pāri jūrām doties vienmēr ir sarežģīti. Viņa ziemā brauc uz Krieviju, tā ir tuvu mājām. Esot tik tālu, pielāgoties ir grūti.”

Pirmajās sešās spēlēs WNBA Jēkabsone-Žogota trāpīja 6 no 24 metieniem, kamēr Eiropas čempionāta finālturnīrā jūnijā realizēja 20 no 48 trīspunktu metieniem.”Nemetu (sākumā) tik daudz, jo vairāk skatījos apkārt,” komentē aizsardze. „Nevarēju sevi atrast (laukumā).” Tagad lietas iet uz augšu, turklāt Ziemeļamerikā pašai nav jārūpējas par ekipējumu. „Atnāc uz treniņu un viss ir tev sagatavots. Tikai jāierodas laikā. Tas ir patīkams pārsteigums.”

„Sun” galvenais treneris Maiks Tibo atgādina, ka vienlaikus ar Aneti komandā tiek iespēlētas vairākas jaunas spēlētājas. „Viņai nācās apgūt citu spēles stilu. Jāiemācās spēlēt bez bumbas. Jātiek pāri ilgām pēc mājām. Pirmajā reizē tas nozīmē lielas pārmaiņas. Daļa no tā, teicu viņai, bija faktā, ka man bija jāiemācās kā viņu iekļaut komandā kopā ar vairākām citām spēlētājām, piemēram, Tanu (Vaitu). Mums ir četras vai piecas svarīgas jaunas spēlētājas. Ar to daļēji domāju arī Erinu (Filipsu).”

Izmantotie resursi:
theday.com

 +10 [+] [-]

, 2009-07-30 19:53, pirms 15 gadiem
Pēc 2.gadiem MVP,točna!!!

 +15 [+] [-]

, 2009-07-30 19:54, pirms 15 gadiem
Es takš teicu ka viņa iespēlēsies un viņai sāks vairāk uzticēties

  +6 [+] [-]

, 2009-07-30 19:57, pirms 15 gadiem
tikai veiksmi un taa turpinaat

 +10 [+] [-]

, 2009-07-30 20:01, pirms 15 gadiem
mēs to jau sen zinājām

 +13 [+] [-]

, 2009-07-30 20:26, pirms 15 gadiem
„Pāri jūrām doties vienmēr ir sarežģīti. Viņa ziemā brauc uz Krieviju, tā ir tuvu mājām. Esot tik tālu, pielāgoties ir grūti.”
Tuvu jau ir, bet Krievija pati ir liela..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2009-07-30 21:20, pirms 15 gadiem
šitā lien bez ziepēm... es tā nevarētu arī ar ziepēm..... Turies Anet, kādreiz jau ir jāapēd pāris pudi sāls.....
Slēpts komentārs: Ontario

  +1 [+] [-]

, 2009-07-30 23:55, pirms 15 gadiem
Ontario rakstīja: nepriecājieties par ātru, šonakt atkal viņa ņifiga nesametīs!
sametīs gan- tie desmit punkti būs noteikti.

     [+] [-]

, 2009-08-13 15:36, pirms 15 gadiem
Baigais malacis, zināju ka viņa iespēlēsies.!