Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Uģis Rode

Video: Līgas jaunpienācēji „Zeļļi“ pārāki par VEF

„Rīgas Zeļļi“ spēles pēdējā ceturksnī atspēlēja 10 punktu iztrūkumu un ar 93:86 pārspēja titulētāko Rīgas klubu VEF. Uzvaru ar 16 punktiem sekmēja Zigmārs Raimo, bet zaudētāju labā 21 punktu iemeta Aizeja Pineiro.

, 2023-12-28 12:08, pirms 5 mēnešiem
Jāatzīst, ka sportacentrs.com autoru gara darbi, pat pāris rinkopās, reizēm, izsauc neviltotu izbrīnu!!! Kā var kaut ko rakstīt, ja nepārvaldi tēmu.
„Zeļļi“ ir arī vienīgie, kam šajā sezonā Latvijas - Igaunijas līgā izdevies pārspēt pērnās sezonas čempionus „Prometey“.
Uģi Rode - sabiedriskais FUI, par augstāk iekopēto. Saņemieties, vai meklējiet citu "lauku" žurnālistikā, piem., sāciet raksīt par lauksaimniecību.
, 2023-12-28 13:09, pirms 5 mēnešiem
Jā, nu gan pamatīgi saputrojos. Atvainojos visiem aizskartajiem

(Kas ir rinkopa?)
Jānis Gailītis. Foto: VEF Rīga
16

VEF pēc abpusējas vienošanās atvadās no galvenā trenera Gailīša

Latvijas Basketbola līgas čempione "VEF Rīga" šodien paziņojusi, ka pēc abpusējas vienošanās netiks turpināta sadarbība ar galveno treneri Jāni Gailīti, kurš komandu aizvedis līdz septiņiem Latvijas zeltiem.
''Prometey'' komanda pēc titula iegūšanas. Foto: Paf League
14

Oficiāli: ''Prometey'' noslēdz Eiropas projektu un izstājas no LAT-EST līgas

Ukrainas basketbola komanda ''Prometey'' oficiāli paziņojusi, ka neturpinās projektu Eiropā, kura laikā divas sezonas tā bāzējās Latvijas galvaspilsētā Rīgā un kļuva par divkārtējo Latvijas - Igaunijas līgas čempioni.
Dairis Bertāns. Foto: Mikus Kļaviņš
49

Bertāns ar trejačiem izšķir sēriju, Vefiņš kļūst par tituliem bagātāko LBL klubu

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) sezonas kulminācijā tika sasniegta 22. maija vakarā, kad finālsērijas piektajā spēlē "VEF Rīga" ar 80:74 pieveica "Rīgas Zeļļus", saglabājot savu iesildīto vietu valsts čempionu tronī. Ar 27 gūtiem punktiem savu karjeras piekto titulu izkārtoja Dairis Bertāns.